سلام کرک سالمه فقط انتی ویروسا به کدای کرک حساس هستن چون از این راه میخوان کپی رایت رعایت بشه من تا نصب کردم با همین کرکی که خودم معرفی کردم کرکش کردم بعد فول اپدیت ضمنا برای اسکن همه فایلها تو قسمت اسکن حتما گزینه Scan All File تیک خورده شده باشه و تیک گزینه Scan Know File رو بردارید تا همه جای سیستم رو اسکن کنه چون اگر تیگ گزینه دوم برداشته نشه برای سرعت بخشیدن به اسکن و کم نکردن سرعت پردازش فایلهای Dll ,exe.bat و اینگونه فایل ها رو سریع اسکن میکنه ولی با برداشتن تیک گزینه دوم همه فایل ها مثل عکس ها و فایل های نوت پد و فایل های مخفی سیستمی رو راحت اسکن میکنه اما یکم زمان میبره ولی اسکنش دقیق تر میشه و ایمنی سیستم شما زیاد تر ضمنا با خیال راحت کرکش کنید فقط یه سریال به قسمت رجیستر اضافه میکنه و اون فایلی رو که باعث چک کردن سریال میشه غیرفعال میکنه که اونم لطمه ای به خود نرم افزار وارد نمیکنه خیالت راحت رفیق دقیق عمل میکنه:46:و در اخر از نظر هوش مصنوعی و قدرت فایروال و سطح امنیت اف سیکیور از نود32 خیلی بالاتر قرار میگیره و با شرکت بیتدفندر هم قرار داد همکاری امضا کرده پس با اپدیتش هم دیتا بیس اف سیکیور رو دارین هم بیت دفندر دلیل حجیم بودن اپدیت اولیش همینه چون قبل از اپدیت حجم فایل نصبی 150 مگ هست ولی زمانی که اپدیت شد تا 450 مگ هم میرسه باور ندارید امتحان کنید:10: