منظورت قرعه کشی هست؟؟؟ زمانی که به 50 کابر ثبت شده برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
منظورت قرعه کشی هست؟؟؟ زمانی که به 50 کابر ثبت شده برسیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یک گونه کیتی دیگر هم من تو اینترنت دیدم که تعدادش کمه ( فکر کنم 8 تا بود )نقل قول:
فعلا بزاریم این گروه ها کامل بشه بعد ورژن جدید که بیاد گروه های جدید رو اضافه کن :46:
سلام
خسته نباشید
یک سوال؟؟؟
چرامن توی پیغامهای Gmail استفاده میکنم برای کسی که میفرستم دیده نمیشه
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چکارکنم؟؟؟؟
من که خیلی وقته با جی میل کار نکردم ولی کد ها با تگ IMG که برای تصاویر هست کپی میشوند که بیشترین استفاده رو در انجمن ها دارد ولی شما میتوانید لینک را از بین تگ برداشته و به هر صورتی که مایل هستید در گفتگوی خود قرار دهید...متاسفانه من روش استفاده از لینک های تصویر در ایمیل ها رو بلد نیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اگر کسی بلد هست بگه تا همه بهره ببرند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
قسمتی که با قرمز مشخص شده لینک تصویر میباشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:[img]http://www.namakdoon.net/ncs/bachesarbaz/bs101.gif[/img]
50 نفر نشد ؟
.
نه...تا الان 24 نفر ثبت نام کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
گروه نی نی موش با 153 شکلک آماده ی دعوت شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اکنون میتوانید 1774 شکلک را به شهر خود اضافه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گروه بعدی موش موشک می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لبخند جان یه کم کند شدیا قبلا زود تر گروهارو آماده میکردی :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل کند شدن کارم اینه که بعضی گروه ها شکلک هایی با سایز های مختلف دارند که کار رو بسیار کند و سخت می کنند مثل همین نی نی موش--> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دومین دلیل کند شدن کارم اینه که من شاغل هستم و وقت آزاد کمی دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و سومین دلیل کند شدن کارم که دلیل اصلی اونم در این روز های تابستان هست رفتن ما به باغی که پدرم خریده می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...خواهرهام هر جمعه یا هر تعطیلی یا مناسبتی گیر میارن زود کاروان رو راهی باغ میکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و متاسفانه تنها روز های تعطیل هست که من فرصت خوبی برای ساخت دارم و در این روزها هم توی باغ گیر افتادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
در شهر نمکدون زمانی که چراغ گروهی زرد میشه...بدونید ساخت گروه آغاز شده است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]