the crazy nfs جون كارت درسته!! به قول خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
Printable View
the crazy nfs جون كارت درسته!! به قول خودت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مرسی احمد جان . من روز سوم بازی رو تموم کردم :happy:
خوب من نتونستم برنامه را دوباره نصب کنم آخه سی دی رو دادم یکی ندارم
ولی این عکس رو پیدا نکردم می دونم ضایع هست ولی خوب برگ سبزیست ......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كجاش ضايعست؟! ...خيليم قشنگه دمت گرم ;)نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
نقل قول:
نوشته شده توسط EhsanHF
بچه ها منظور شما از تموم كردن اين بازي چي بيد؟
آخه يعني شما صددرصد بازي رو تموم كردين...اين بازي اونجايي كه شما فكر مي كنين تموم كردين تازه شروع مي شه يه نگاه به منوها بندازين خودتون مي فهميد ;)
من كه هنوز دو ماه دارم باهاش سروكله ميزنم هنوزم تو كف خيلي چيزاش موندم هيچ وقتم نمي گم رفتم آخرش چون منم باديدن دموي آخر بازي فكر كردم بازي رورفتم آخرش ولي يكم كه دقت كردم ديدم نه بابا ... :ohno: :happy:
باي :happy:
نوكرتم داداشي... :happy: منتظر سري دوم باش كه مي خوام بتركونم :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Aamoo
باي ;)
Hi every body. ahm@d rayaneh Presents after a long Fadeaway :
Mercedes-Benz SL500
مرسی یه تنوعی به تاپیک دادی خیلی قشنگه اگه سیو بازیتو داری یه چندتا عکس از همین ماشین بندازنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
ضمن سلام به همه ی nfs خورا
باید بگم ازین به بعد (به عبارتی از 2 روز پیش) خیلی کمتر میتونم سر بزنم چون امتحانای ترم مون شروع شده و باید به صورت فشرده درسامون رو تا آخر همین ماه امتحان بدیم و خرداد رو فقط تست بزنیم تا توی کنکور راحتتر تـر(ter) بزنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه نمای قشنگ از مرسدس بنزه :
آره عزیز . الان تموم گزینه های بازی برای من صد در صد شده :)نقل قول: