نمیدونستم نوکیا هم بلده دوربین گوشی بسازه !!!!! اونم از نوع متغیرش !!!! واو چه میکنه این نوکیا تکنولوژی دوربین هم میسازه .
احسنت کارل زایس باید جلوی نوکیا لنگ بندازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدرود .
Printable View
نمیدونستم نوکیا هم بلده دوربین گوشی بسازه !!!!! اونم از نوع متغیرش !!!! واو چه میکنه این نوکیا تکنولوژی دوربین هم میسازه .
احسنت کارل زایس باید جلوی نوکیا لنگ بندازه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بدرود .
بیشتر نوآوریهای دوربین گوشی رو نوکیا و سونی اریکسون رو گوشی ها آوردن و بعدا توسط کمپانی های دیگه و بیشترش به صورت ناقص کپی شده ...
مثلا همین لنز 28 میلیمتری که رو پیکسون 12 برخلاف تبلیغات 30 میلیمتریه ...
یا لنز متغیر که طبق گفته GSMArena اینقدر بدون تاثیره اصلا تو مشخصات گوشی گفته نشده!!
حالا این دوستمون آقا امیر یا این چیزا رو نمیدونه ...
یا میدونه و خودشو میزنه به ندونستن و با تیکه انداختن و کارای دیگه که از ایشون و دوستانشون جدیدا میبینم سعی دارن به جای دیگه ای برن ...
موفق باشید ...
من میدونم یا نمیدونم رو خودم میفهمم نه کس دیگه ائی .
در ضمن برادر عزیز شما که اطلاعاتتون زیادتر هستش لطف کنین وقتی اسم دوربین گوشی میارید اسم سازنده لنز رو بفرمائید تا دوستان دچار اشتباه نشن .
و البته نوآوری ! بله بله کاملا درسته نوآوریهائی مثل تشخیص چهره ، لبخند ، چشمک رو 2 کمپانی معظم نوکیا و سونی اریکسون کشف کردن و به کارل زایس و سونی گفتن بذارن روی دوربین هاشون !
بدرود .
میشه بگی تفاوت عکسهای ساتیو و پیکسون با فلش به خاطر چیه ؟نقل قول:
فلش هر دو اندازه هم دیگست شاید حتا فلش ساتیو بزرگتر باشه ولی نور دهی پیکسون خیلی بهتره
من نمیدونم چقدر میخاین خودتونو گول بزنین آخه :27: بس نیست دیگه ؟
اگه بازم خاستین عکسای پیکسونو بزارم
راستی پیسکون شده 350 تومن ... قیمت خیلی مناسبی داره
1- کارل زایس مگه چیزی جز لنز هم میزنه و خبر نداریم؟نقل قول:
مثل تشخیص چهره ، لبخند ، چشمک رو 2 کمپانی معظم نوکیا و سونی اریکسون کشف کردن و به کارل زایس و سونی گفتن بذارن روی دوربین هاشون !
2- سونی برا خودش میزنه سونی اریکسون برا خودش؟ پس سود و زیانشونم جداست دیگه، آره؟
اگر هم نواوری بوده اول رو دوربین های دیجیتال انجام شده بعد روی گوشی موبایل.شرکت هایی مثل canon , nikon ,samsung ,sony
,... این نواوری ها رو انجام دادن.بعدش یک کمپانی کپی کار فنلاندی ازش استفاده کرده.
من هم نگفتم شما میدونی یا نمیدونی ...نقل قول:
ولی الان با این پست معلوم میشه که مورد دومی که گفتم درسته و میدونی و ....
مهم زیاد بودن یا کم بودن اطلاعات نیست ...
مهم اینه که اطلاعاتی رو که داریم درست و روشن منتقل کنیم
من اطلاع زیادی از سازنده لنز ندارم ...
ولی به نظر من مهم نیست!
چرا؟
چون تمام چیزایی که هر شرکتی استفاده میکنه ، هرچی که هست ، آخرش به اسم همون شرکت میاد بیرون ...
و یه شرکتی میتونه همه چیزش رو از جاهای مختلف بگیره و سرهم کنه و به اسم خودش بده بیرون ...
فقط چیزی که سرآخر میده بیرون رو دید
یه مثال ساده
تو مسابقات فرمول 1 امسال تیم مک لارن و مرسدس از هم جدا شدن!
مرسدس موتور و بدنه ماشین هاش رو خودش میزنه
ولی مک لارن بدنه رو خودش میزنه و موتور رو از مرسدس میگیره!!
الان تو رده بندی مک لارن اوله و مرسدس چهارم پنجم!!
حالا باید بگیم مک لارن هیچ کاری نکرده؟
اگه اینجوریه چرا خود مرسدس اول نیست؟
این منو یاد اون دوستی میندازه که میگفت چون پردازنده ویواز رو سامسونگ ساخته و سامسونگ هم گوشی امنیا اچ دی رو زده پس به فکر گوشی خودش هم بوده و امنیا اچ دی از ویواز کم نمیاره ...
در مورد نوآوری هم اگه شما تشخیص چهره و لبخند و چشمک رو کنار لنز 28 میلیمتری و دریچه متغیر و فلاش زنون قرار میدین ، آره میشه گفت سامسونگ هم تو این سه مورد نوآوری داشته ...
ولی اسنجوری نوآوری های اون دوتا هم شاید دوبرابر بشه ...
سلام آقای موتورینقل قول:
خوشحالم این آی دیت هنوز دووم آورده ...
فلاش زنون پیکسون خیلی قوی ...
دریچه لنزش هم متغیر ...
ولی با این وجود جلوی n86 که دریچه متغیر داره کم آورد!! اینو من نمیگم تو GSMArena هست
حالا کاری به فلاش زنون ندارم. ولی معلوم میشه که تبلیغات در مورد دریچه متغیر پیکسون دروغی بیش نبوده!! و بیشتر به یه تقلید و کپی کاری شبیهه تا یه مورد کاربردی ...
من عکسهای ساتیو رو چندین جا دیدم و به نظرم خیلی وضوح تصویری بالایی داره
عکس های پیکسون 12 رو هم دیدم ولی اونجوری که توی چند پست قبلی نمونه عکس هاش رو گذاشته بود نبود و پایین تر بود
در مورد نوکیا چیزی به چشم ندیدم
خودت میگی بهتره اطلاعات درست داشته باشیم و به بقیه انتقال بدیم ولی خودت اینکارو نکردی!نقل قول:
سلام آقای موتوری
خوشحالم این آی دیت هنوز دووم آورده ...
فلاش زنون پیکسون خیلی قوی ...
دریچه لنزش هم متغیر ...
ولی با این وجود جلوی n86 که دریچه متغیر داره کم آورد!! اینو من نمیگم تو GSMArena هست
حالا کاری به فلاش زنون ندارم. ولی معلوم میشه که تبلیغات در مورد دریچه متغیر پیکسون دروغی بیش نبوده!! و بیشتر به یه تقلید و کپی کاری شبیهه تا یه مورد کاربردی ...
اونجایی که گفته ان86 بهتره تو نور کم و بدون فلش بوده و در مورد فلش اینو گفته :
پس پیکسون بهتره و گفته ان86 به خاطر فلش LED نمیتونه باهاش رقابت کنهنقل قول:
As it turns out the Samsung Pixon12 again produces better results than its 8MP contenders. Sony Ericsson C905 puts up a good fight, but Nokia N86 with its incomparably weaker LED flash (be it 3rd generation or whatever) can't come anywhere closer to them
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم میتونی ببینی با وجود فلش بسیار بزرگ c905 در برابر پیکسون کم اورده البته نه در روشنایی بلکه نویز ... ان86 هم روشناییش بد نیست ولی سیستم حذف نویز انقدر زیاد عمل کرده که وضوح به شدت کم شده ... به پنجره های توی عکس دقت کن
پس لطفاً اطلاعات غلط نده و چیزی که برات ثابت شدو به ذهن بسپار ... مثلاً الان برات ثابت شد که لنز متغیر پیکسون باعث شده که با وجود فلش ضعیفتر نسبت به c905 عملکرد بهتری داشته باشه و دیگه اطلاعاتتو به روز کن و اون فکری که قبلاً میکردی بنداز دور و همه جا اعلام کن که لنز متغیر پیکسون خیلیم خوب عمل میکنه
ویدیو پرژکتوره i8520 رو عشق است :27: