هر کدوم از دوستان که در مورد بهترین بازیکن دنیا چیزی میخوان بگن اول این پست رو ببین ، چون جوابشونو میگیرننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4785323&postcount=44
Printable View
هر کدوم از دوستان که در مورد بهترین بازیکن دنیا چیزی میخوان بگن اول این پست رو ببین ، چون جوابشونو میگیرننقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4785323&postcount=44
من خودم زیدان رو از مسی و مارادونا بیشتر قبول دارم...انصافا زیدان تکرار نشدنیه...
اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه... حالا حساب کنید اگه مسی با آرژانتین قهرمان جام جهانی بشن، تمامی این عناوین تکمیل میشه... مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود... و اگه فوق العاده نبود، به همراه پله به عنوان بهترین بازیکنان قرن فیفا انتخاب نمی شدن...
اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه...
اما از نظر فنی همشون جایگاه ویژه خودشون رو دارن...
یاعلی:11:
راستش حرفت رو کامل قبول دارم غیر از همین جملله که بولد کردم.نقل قول:
مارادونا خییل تو ارژانتین طرفدار داره.جتی با همه این رسوایی هایی که به وجود اورده.
مارادونا یه اسطوره هستش برای ارژانتینیا.اینا همه بازیکنا رو با مارادونا میسنجن.هیچوقت هم به نظره من مسی از ماردونا بالاتر نمی ره
حالا درسه انچنان اخلاق درست حسابی نداره ولی به شخصه من از همه بازیکنها بالاتر می دونمش.
البته بعدش زیدان.:8:
ببین دوست من اولا مارادونا ومسی وزیدان همگی اجنبی هستند و همگی ما رشون تعصب خاصی نداریمنقل قول:
همه ما هم بازیهای زیدان رو دیدیم هم مسی ولی متاسفانه تو دوره مارادونا نبودیم که ببنیم چه نکرده ، در مورد مارادونا همین رو بگم که هر کی کارتون رویایی فوتبالیست هارو دیده مارادونا رو هم دیده !!!!
منم اول هیچی نمیدونستم در مورد مارادونا ، اما واقعا هر کس بازیهاش رو ببینه نمیدونه از تعجب این بشر چی بگه !!
مارادونا هم تو همین سن مسی تو بارسا بوده و همه کار ها رو کرده با این تفاوت که عالی تر بود هر چند مسی هم عالی هستنقل قول:
اما انصافا مسی تو این سن و سال کم واقعا اعجوبه ایه... کم بازیکنی پیدا میشه که تو این سن کم این همه افتخارات داشته باشه
مارادونا مردی برای همه دورانها هست و به قول خود مسی تا ملیونها سال دیگه کسی جاش رو نمیگیرهنقل قول:
مارادونا هم واقعا در عصر خودش فوق العاده بود
من کاری به محبوبیت ندارم ، اما به لحاظ فنی مارادونا تک هست بدون شکنقل قول:
اما به نظر من چیزی که زیدان و مسی رو برتر از مارادونا جلوه میده، شخصیت، اخلاق و زندگی شخصی اون هاست، شاید اگه یه نظرسنجی بزارن و بگن بین این سه نفر کدومشون محبوب تره، مارادونا آخر بشه
.......
تو اخرین بازی مارادونا که بازی خداحافظیش هم بوده یه ورزشگاه 1200000 نفری تماشاگر اومده بوده وهمه از پیر جوان و... گریه کردن وسر رو پایین انداختن و کف زدن چون دونستن تا ابد این اسطوره تکرار نخواهد شد ، مارادونا تا حالا که من تو جریانم 3 تا سرود براش خوندن
مارادونا بهترین بازیکن تاریخ جهان
فکر میکنم غیر از یه نفر که حمایت کوکورانه از مارادونا داره بقیه همه قبول دارن که زیدان تا به حال بهترین بازیکن جهان بوده
دوست من شما اگر از مارادونا فیلم دیدی چند تا فیلم هم از زیدان ببین
اونوقت قضاوت خیلی بهتری میتونی بکنی
چند روز پیش هم tv مستندشو پخش کرد
اگر خواستی پی ام بده تا لینک فیملهارو برات بفرستم
---------
اما سوال اصلی
مسی از کجا معلوم که بتونه همینطوری ادامه بده
شاید مثه رونالدینیو بشه(هر چند از اون خیلی بهتره و حواشیش هم خیلی کمتر)
اما اگر بتونه همین روندو حفظ کنه و تو تیم ملیش ستاره بشه(چیزی که الان هیگواینه)
قابلیت این عنوان رو کاملا داره
----------
تو پستا خوندم فیفا مارادونا رو بهترین میدونه
کسی لینک اینو داره؟
همه که نه ولی بعضیا خودشون رو اینطوری نشون میدننقل قول:
ملت دراز گوش نیستن بابا
نمی خواد زحمت بکشی ، میدونیم مارادونا کی بوده و به کجا رسیدنقل قول:
باشه من فیلم از دیگو عزیز میزارم که شامل همه چیز هست تا بدونید مارادونا کی بوده
اول اینکه کریمی رو به عنوان یه بازیکن در سطح بالا قبولش دارم ولی بخاطرش شخصیت کسی رو خورد نمی کنمنقل قول:
حدس میزدم از اینکه به کریمی می گن مارادونای آسیا می سوزی ، وچون با مارادونا مقایسش میکنند از مارادونا هم خوشت نمیاد
عیب نداره فعلا اینو از دایی جونت داشته باش
که به اندازه یک رمان مطلب داره
ناراحت نباش
علی دایی رو هم میشه با اون ترینیدادی وتوباگویی که 69 گل ملی داره (البته تا 4 ماه پیش 69 بود شاید الان تا 80 رفته ) مقایسه کرد
تو اگه میتونی خودش رو بکش بالا نه اینکه بقیه رو بیار پایین
از دایی هم خوشم نمیاد ولی بهش توهین نمی کنم چون واسه مملکتم افتخار آفریده
داداش من پست قبل منو بخون گفتم همه اینا اجنبی هستند ونیازی به تعصب کورکورانه نیستنقل قول:
تا حلا 3 نفر اینو گفتن دوست من ، البته اینا مهم نیست چون فیفا مارادونا رو بهترین بازیکن تاریخ جهان میدونه والبته اسطوره جاودان فوتبالنقل قول:
بقیه همه قبول دارن که زیدان تا به حال بهترین بازیکن جهان بوده
بنده بازیهای زیدان از وقتی تو یونتوس بوده رو دیدم وخودم هم به خاطر زیدان زمانی طرفدار رئال بودم ، کلی پوستر هم ازش دارمنقل قول:
دوست من شما اگر از مارادونا فیلم دیدی چند تا فیلم هم از زیدان ببین
حالا یه سوال شما فیلمهای مارادونا رو. دیدی یانه ؟؟؟
نیازی به لینک نیست چون تو روزنامه ، تلویزیون ، رادیو و... همیشه اینو گفتننقل قول:
تو پستا خوندم فیفا مارادونا رو بهترین میدونه
کسی لینک اینو داره؟
اره بعضی ها خودشونو اینجور نشون میدننقل قول:
من یکی از طرفداران مسی هستم ولی نه تا اون حد که بهترین بازیکن دنیا باشه آخه کسی که بهترین هست چرا تو آرژانتین هیچکاری نمیتونه بکنه و باید به زور به جام جهانی برسن
مسی تو بارسا فوق العاده هست چون بهترین پاسورا و بهترین مدافعین دنیا اونجا هستن ( ژاوی و اینستا که رکود پاس گل رو دارن و پویول و آلوس که دیگه . . . )
ولی بد نیست یه نگاهی به رونالدو بندازین اونم تو همین سن و سال توفان به پا کرد و یه تنه منچستر رو تو یه سال به 4 جام رسوند - البته با کمک رونی - و حالا هم تو مادرید خیلی خوب بازی میکنه ولی اگه تو منچستر میموند مطمئناً رقابتش با مسی دو چندان میشد ولی چیزی که منو دوباره بعد از فروش رونالدو دوباره به فرگوسن علاقمند میکنه اینه که رونی رو ساخته که به نظر من خیلی خیلی از رونالدو مفیدتره و تو چندتا بازی اخیر ستاره بی چون و چرا بازی بوده
پس در حضور بازیکنانی مثل رونی ، ابراهیموویچ ، ژاوی ، رونالدو ، اینستا ، حتی آگوئرو چطور مسی رو با این اطمینالن بهرتین دنیا میدونن !!!
البته در طول تاریخ که هیچکس به پای مارادونا ، پله ، ماتیوس و . . . نمیرسه مگه این که مسی برای سال دوم بهترین دنیا انتخاب بشه که به نظر من اصلاً حقش نیست !
لطفاً عادلانه قضاوت کنید و فقط به خاطر علاقه ای که به بازیکن دارین حرف نزنین
از اون سوالاس ها؟خوب معلومه که نه.یه زمانی طرفدارای بارسلونا همین چیزا رو برای رونالدینهو (که به نظر من خیلی از مسی بهتر بود ) میگفتن،ولی وقتی مسی اومد و رونالدینهو یه خورده بد شد یه کاری کردن از بارسا بره.حالا هم مسی باید منتظر همین سرنوشت باشه.مسی؟مسی به زور بتونه امسال هم بهترین بازیکن جهان بشه که نمیشه.2007 و 2008 هم که کریس و کاکا انصافا ازش بهتر بودن(نمیدونم سالشو درست گفتم یا نه).این سالی که بهترین بازیکن شد هم حقش بود.اما امسال تو باشگاهی که رونی ازش بهتر بوده،تو جام جهانی هم باید ببینیم چیکار میکنه.(توی سال های جام جهانی بازیکنی که تیمش فینالیست بشه بهترین بازیکن میشه حتی اگه کل سال هم بد بازی کرده باشه نمونش هم کاناوارو).
شاید اگه میگفتی یکی از 100 بازیکن برتر تاریخ جهان میشد روش فکر کرد.
در ضمن فکر کنم کریس و مسی تقریبا هم سن باشن، مسی چه افتخاری به دست آورده که کریس نتونسته؟