سلام دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم بعد از پایان رساندن بازی پرنس حالا یه جایی سواله برام
جاهایی که باید با قلاب بپرم چطوری میره بالا و باید چیکار کنم چون نزدیکش که میشه میوفته پایین؟؟
Printable View
سلام دوستان من تازه این بازی رو شروع کردم بعد از پایان رساندن بازی پرنس حالا یه جایی سواله برام
جاهایی که باید با قلاب بپرم چطوری میره بالا و باید چیکار کنم چون نزدیکش که میشه میوفته پایین؟؟
حدش میزدم و منتظر هم بودم که ign و gamespot این بازی ضعیف رو با دادن امتیاز ضعیف تر بکوبن
IGN که داد 5 و GS هم 5.5
جالبتر امتیاز اعضای این سایت ها هست که داخلش 1 و 1.5 و 2 هم دیده میشه
نقل قول:
با استفاده از w.s بالا و پایین حرکت می کنه و با a,d به طرفین که فقط برای زمانیه که جلو مانع باشه تا بخوای ازش رد بشی.البته همه جه نمیتونی از این حالت استفاده کنی چون هر جا خودش لازم باشه میاره رو چنگکش
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
به هر صورت دوست عزیز باید قبول کرد که این بازی دور از انتظار ساخته شده و از گیم پلی و داستان پردازی ضعیفی بر خوردار بود شاید تنها نکته که در این بازی جلب توجه می کرد گرافیکش بود.من با این همه انتقاد که از این بازی می کنم ولی خودم به شخصه تا آخرش رفتم و تمومشم کردم ولی اصلآ لذتی واسم نداشت مثل COD4,COD6,Battlefield2 که به نظر من جزء بهترینها به حساب میاننقل قول:
به 1 بار تموم كردن مي ارزه حتما در كنار prince و singularity و... اينو هم بازي كنيد و كاري به امتياز ها نداشته باشيد!
تو این بازیهایی که تو این 2 ماهه اومده Singularity از همه جدا بوده و تقریبا تنها بازی جذاب این چند وقته بوده .نقل قول:
اصلا نمیشه اونو با این دو تا بازی ضعیف مقایسه کرد .
میگم اونجا که گیر میوفتی و یارو بت خیانت میکنه بعد هم باید یه بیس رو بدون این که دیده بشی رد کنی باید چیکار کرد؟ من همه ادم ها رو هم میکشم اما تا میرم تو بیش اژیر صدا میده
این بازی هم تموم شد.6 ساعت و 1 دقیقه طول کشید تا تموم بشه.(آخرش نوشت.) طرح بازی طرح خوبی بود، ولی نتونسته بودن خوب بسازنش. بزرگترین باگ بازی این بود که باید دقیقا اون طور که بازی ساز خواسته، مراحل رو رد کنی. ولی در کل بد نبود. این بازی اگه 3 سال پیش میومد، غوغایی می کرد ولی الآن با وجود بازی هایی مثل Cod و Splinter Cell این بازی حرفی واسه گفتن نداره.
موفق باشید:11:
سلام دوستان
این بازي براي من خيلي لگ داره اصلا نميشه بازي کرد
تنظيمات بازي هم روي low هست بازم فرقي نميکنه
از دوتا فلش هم براي Ready boost استفاده کردم بازم نشد
لطفا کمک کنيد
مشخصات سيستم :
cpu : E7400 Core 2 duo 2.6
VGA : GF 8500 GT
RAM : (1G 768)x2
Windows : se7en
ممنون
جوابتو تو اینجا دادم:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showpost.php?p=5180897&postcount=12494
دوستان اینجا باید چی کار کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میرم اونجا که علامت گذاشته ولی در قفله و باز نمی شه هر کار کردم باز نشد حتی یه بار از سیو قبلیم بازی کردم گفتم شاید باگ باشه ولی نه فایده ای نداشت
اون مرحله که میری 2 تا از رفیقاتو نجات میدی بعد وسط فرار اینجا علامت میزاره من میرم پیشش وهی هیچ اتفاقی نمی افته