آرسنال0%
بارسلونا0%
اینتر0%
زسکا دیگه کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بایر مونیخ0%
منچستر یونایتد100%
لیون0%
بوردو0%
Printable View
آرسنال0%
بارسلونا0%
اینتر0%
بایر مونیخ0%
منچستر یونایتد100%
لیون0%
بوردو0%
در مورد اینکه زسکا کیه همون تیمی هست که شما توی زمین خودتون داشتید 3 بر یک بهش می باختید و به زور باهاش مساوی کردین.نقل قول:
در ضمن پست قبلی منو بخونین ولی فکر نکنم جوابی اصلا داشته باشید:31:
وحید جان... اگه حرفای من رو به دقت خونده باشی، من دارم میگم که چه منچستر چه بارسا متکی به فرد یا چند نفر نیست... متکی به تیمه! اصل فوتیال روز و حرفه ای دنیا داره شرط اول فوتبال بازی کردن 11 نفره بازی کردن میگه نه بازی فردی... تو همین منچستر مگه رونی چند جا از زمین میتونه باشه؟ یا خود مسی؟ تو منچستر دفاع ویدیچ و فردیناند، نفوذ های والنسیا، نانی و حتی اورا و نویل، میدانداری کریک و حملات پارک و رونی باعث شده منچستر منچستر باشه... همینطورر بارسا... منتها تو هر پست یک سری از بازیکنان فراتر از حد معمول و حتی فراتر از حد عالی بازی میکنند... این دلیلیه که بعضی ها فکر میکنند که مثلا رونی تو منچستر نباشه، منچستر تیم نمیشه... دوستان یه خورده عمیق فکر کنید...، داریم راجع به یکی از بزرگترین و معتبرترین تیم دنیا صحبت می کنیم نه راجع لیگ کشورمون و تیماش...!!!!نقل قول:
یعنی الان مثل پپ نباشه بارسا نمی تونه نتیجه بگیره؟ بارسا فقط متکی به مسی هم نیست. تاثیری که فرگوسن و رونی توی منچستر دارن از پپ و مسی بیشتر هستش.الان مثلا توی خط حمله اگر مسی نباشه بازیکنانی مثل آنری یا پدرو یا بویان هستن که جاش باشن. مثلا بازیکنی مثل آنری که من فوق العاده ازش خوشم میاد بارسا درست بلد نیست ازش استفاده کنه وگرنه همین الان با اینکه سنش بالا شده ولی یکی بهترین مهاجم های دنیا هستش. تازه الان مثلا بازی با اشتوتگارت ژآوی که یه فوق ستاره هست نبودش اتفاقی افتاد؟ اینسیتا جاشو راحت پر کرد.
آقا چرا صورت مسئله رو با مقایسه پاک میکنی... ببین... یه بار دیگه نقل قول پایین رو بوخون!نقل قول:
در کنار این بازیکنان که با قیمت بالا میخره هر سال یه سری بازیکنان از تیمهای پایه میاره که همشون در حد ستاره میشن و بعضی های اون هم مثل مسی و اینیستا و ... در حد فوق ستاره.
حالا من هم یه سری بازیکن میگم که منچستر با قیمت نجومی خریده. قیمت دقیق نیست ولی به واقعیت نزدیک هستش در ضمن قیمتها همشون به پوند هستش:
اوون و والنسیا و اوبرتان در مجموع 90 میلیون
فردیناند- 25 میلیون
رونی- 22 میلیون
ون در سار 20 میلیون
برباتوف 30 میلیون
توز 25 میلیون
این دوستمون اومد این حرف و زد، من هم گفتم، حداقل نه بازیکنتون که بازم حداقل 4 تاشون فیکسن و بقیشون تعویضی های اول بارسا هستند، تو تیم پایه جوانان بارسا رشد نکردن... حالا شما میگی ما هم ستاره می خریم و هم ستاره می سازیم... والا شما ها که طرفدار های بارسا هستید یه حرف قطعی بگید که آقا معلوم بشه ستاره ساختن خوبه یا ستاره خریدن یا هردو... یا اصلا کلا بده...! یا نمیدونم از وسط به دو طرف!!!!:دی دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!نقل قول:
نکته دوم:بازم میبینی که همون بارسا ی پر مهره اصلا خرید خاصی نداشته و همه و یا اکثر بازیکناش رو خودش ساخته.
ولی.... من فکر کنم شما با قیمت نجومی مشکل داری...! من فقط یه خرید بارسا رو بگم...بارسا همین ژرارد پیکه رو تو سن 21 سالگی با 50 میلیون یورو از یونایتد خرید که به پوند میشه، 40 45 میلیون!... فقط یه خرید...
در کل من نه مخالف بازیکن ساختنم نه مخالف ستاره خریدن... منتها قابل تحمل نیست که یکه عده ای بیاد و بگه که ما خرید خاصی نداشتیم و فقط ستاره می سازیم و بعد بزنه زیر حرفش! :دی
یاعلی:11:
روبين كازان هم بارسا رو برد . اين كه دليل به كم شدن ارزش هاي يك تيم نميشه
فکر کنم آرسلونا یا بارسنال قهرمانه.
منم چیزی نگفتم فقط در جواب اینکه زسکا مسکو کیه گفتم .خوب شما معلوم شد که جوابی برای گفتن نداری نفر بعدی:31:نقل قول:
روبين كازان هم بارسا رو برد . اين كه دليل به كم شدن ارزش هاي يك تيم نميشه
خوب شاید منچستر متکی به رونی نباشه ولی وقتی مثلا رونی نباشه شما مطمئن باشید امسال برای قهرمانی کار سختی داشتید البته الان هم هنوز قهرمان نشدید. ولی مثلا سال های پیش هم رونالدو تاثیر خیلی فوق العاده ای داشت و اگه نبود مطمئن باشید جامهای کمتری می بردین. توی بارسا هم مسی هستش ولی بارسا اتفاقا بیشتر متکی به کار تیمی هست و مثلا اگر این هافبک وسط های نباشن شاید مسی نتونه به این راحتی بازی کنی.نقل قول:
وحید جان... اگه حرفای من رو به دقت خونده باشی، من دارم میگم که چه منچستر چه بارسا متکی به فرد یا چند نفر نیست... متکی به تیمه! اصل فوتیال روز و حرفه ای دنیا داره شرط اول فوتبال بازی کردن 11 نفره بازی کردن میگه نه بازی فردی... تو همین منچستر مگه رونی چند جا از زمین میتونه باشه؟ یا خود مسی؟ تو منچستر دفاع ویدیچ و فردیناند، نفوذ های والنسیا، نانی و حتی اورا و نویل، میدانداری کریک و حملات پارک و رونی باعث شده منچستر منچستر باشه... همینطورر بارسا... منتها تو هر پست یک سری از بازیکنان فراتر از حد معمول و حتی فراتر از حد عالی بازی میکنند... این دلیلیه که بعضی ها فکر میکنند که مثلا رونی تو منچستر نباشه، منچستر تیم نمیشه... دوستان یه خورده عمیق فکر کنید...، داریم راجع به یکی از بزرگترین و معتبرترین تیم دنیا صحبت می کنیم نه راجع لیگ کشورمون و تیماش...!!!!
به نظر من پول زیاد دادن برای بازیکن بد نیست. ولی الان بارسا نصف تیمش یعنی بازیکنانی مثل مسی و پویول و اینسیتا و ژآوی و والدس و پدرو و بویان و بوسکتز و پیکه برای تیم های پایه بودن و الان به اینجا رسیدن. خوب بازیکن خریدن هم عیب نداره ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن. من هر جا می بینم همچین مظلوم نمایی می کنن انگار مثلا منچستر هر سال در حد یه تیم لیگ ایران برای خرید بازیکن خرج می کنه:31: و اصلا هیچ بازیکنی نمی خره. این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنیننقل قول:
این دوستمون اومد این حرف و زد، من هم گفتم، حداقل نه بازیکنتون که بازم حداقل 4 تاشون فیکسن و بقیشون تعویضی های اول بارسا هستند، تو تیم پایه جوانان بارسا رشد نکردن... حالا شما میگی ما هم ستاره می خریم و هم ستاره می سازیم... والا شما ها که طرفدار های بارسا هستید یه حرف قطعی بگید که آقا معلوم بشه ستاره ساختن خوبه یا ستاره خریدن یا هردو... یا اصلا کلا بده...! یا نمیدونم از وسط به دو طرف!!!! دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو!
فکر کنم ا تباه گفتی قیمتش حدودا 250 میلیون پوند بودش:31: مرد حسابی اصلا پیکه بازیکن خود بارسا هستش بعد میاد براش 50 میلیون میده. در ضمن من گفتم با قیمت نجومی مشکل ندارم ولی بازم میگم مظلوم نمایی نکنید منچستر یکی از تیمهایی هست هر سال بیشترین خرجو می کنه.نقل قول:
ولی.... من فکر کنم شما با قیمت نجومی مشکل داری...! من فقط یه خرید بارسا رو بگم...بارسا همین ژرارد پیکه رو تو سن 21 سالگی با 50 میلیون یورو از یونایتد خرید که به پوند میشه، 40 45 میلیون!... فقط یه خرید...
موقعی که کریس رونالدو تو تیممون بود هم همینو میگفتین..:27:ولی منچستر با رفتن کریس و رو اوج موندن نشون داد که به بازیکناش وابسته نیست و به همین علت هم هست که فرگوسن ترسی از اخراج بازیکنای خوبش مثل بکام و نیستلروی و ورون نداره..نقل قول:
پس اگه اینجوری هستش از منچستر هم الان رونی و فردیناند و ویدیچ رو بگیری هیچی نداره.
من نگفتم که منچستر از بازیکنای پایه استفاده میکنه..گفتم بازیکنای گمنام مثل ویدیچ و اورا و نانی و اندرسون و والنسیا و رافائل و کریس رونالدو ...و نیمه گمنام مثل کریک و فردیناند و رونی رو میخره و بازیکنشون میکنه....مهم اینه که اونا تو منچستر میان و به اوج میرسن..ولی بارسا یه عده بازیکن رو اوج و ستاره مثل انری و ابراهیموویچ و ...رو میخره و الانم دنبال رونی هستش...بازم میگین میخوایم بازیکن رو خودمون بسازیم؟؟اگه اینجوریه چرا دنبال رونی ما هستین و قیمت های نجومی رو پیشنهاد میدین؟؟نقل قول:
این دیگه واقعا از اون حرفهای غیر منطقی بودش. اولا اینو بگم که بارسلونا از لحاظ تیمهای پایه بهترین تیم در دنیا هست و همیشه توی این چند سال اخیر بازیکنان زیادی معرفی کرده که از تیم پایه خودش بودن. اینسیتا و پویول و ژآوی و مسی و پدرو و بویان و... هم از تیم های پایه این تیم هستن.
در مورد منچستر درسته از نظر بازیکن سازی خیلی قوی هست ولی اون بازیکنان که گفتین از تیم پایه منچستر نبودن. رونالدو و رونی و فردیناند و ویدیچ و ... همه از تیمهای دیگه خریدین و تیم پایه شما نبودن. درسته یه سری از این بازیکنان توی منچستر رشد زیادی کردن ولی اینجوری هم نبوده که مثلا اینا بازیکنان ضعیفی بودن که مثلا فقط منچستر می تونسته اینارو به اینجا برسونه. مثلا همین رونی یکی بهترین بازیکنان لیگ بود که شما خردینش تازه با قیمتی حدود 20 میلیون پوند. ریو فردیناند هم همین شرایط رو داشت تازه فکر کنم برای اون قیمت خیلی بالایی دادین که شاید برای یه دفاع بی سابقه بودش.
گل به خودی زدی دوست عزیز.....تو خودت تا قبل از این اسم والنسیا و اوبرتان رو شنیده بودی؟؟حالا الان دارن خیلی عالی تو یکی از بهترین تیم های دنیا بازی میکنن...اوون هم که اصلا نمیتونی بگی بازیکن بزرگیه..چون دیگه تقریبا مرده...تو داری این بازیکنا رو نام میبری که بگی منچستر ستاره خرید میکنه..؟؟اینا گمنام یا افول کرده ان...حرف منم دقیقا همینه که من یو این بازیکنا رو میخره و درستشون میکنه و مثل بارسلونا دنبال خرید ستاره نیست مثل همین آنری وابراهیموویچ و حالا هم که رونی رو میخواین...اینو قبول کن که تو بازیکن سازی نمیتونی منچستر و آرسنال رو با بارسلونا مقایسه کنی...تو همین چند سال فقط فکر کن چند بار تو اخبار شنیدی که فرگوسن دنبال فلان ستاره بوده؟فوقش سالی یه نفر که اونم هر 3،4 سال یه بار میخردشون..حالا بارسا و رئال و چلسی همیشه سر بازیکنا دعوا دارن..نقل قول:
اوون و والنسیا و اوبرتان در مجموع 90 میلیون
آقا خواهشا این مطلب ثابت شده رو تکرار نکنین...پارسال هم همینو درباره رونالدو میگفتی..پس چرا نشد؟؟؟خواهشا بگین چرا نشد پس؟؟نقل قول:
خوب شاید منچستر متکی به رونی نباشه ولی وقتی مثلا رونی نباشه شما مطمئن باشید امسال برای قهرمانی کار سختی داشتید
کسی همچین ادعایی نکرد..ما گفتیم بازیکنایی که منچستر داره تو تیم دیگه ای بازیکن بزرگی نشدن،تو خود منچستر به اینجا رسیدن..ولی توره و ابراهیموویچ و آنری هم تو بارسا ستاره شدن؟؟نقل قول:
ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن
مظلون نمایی نمیکنیم..واقعیته..من یو و فرگوسن میرن بازیکن از صربستان و پرتقال لیگ برزیل پیدا میکنن و میشن این..ولی بارسا تو لیگ انگلیس و ایتالیا و فرانسه دنبال ستاره میگرده..نقل قول:
من هر جا می بینم همچین مظلوم نمایی می کنن انگار مثلا منچستر هر سال در حد یه تیم لیگ ایران برای خرید بازیکن خرج می کنه:دی و اصلا هیچ بازیکنی نمی خره. این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنین
اینقدر بحث ها زیاد و کش دار هستن که حوصله ندارم واسه هرکدومشون یه نقل قول باز کنم.
فقط اینو بگم ، با این حرفا و کل کل ها نظر هیچ طرفداری در مورد تیمش عوض نمیشه...هر چقدر هم که منطقی باشه و منطقی بحث کنه بالاخره یه جا بحث محرف میشه و باعث دلخوری و ناراحتی میشه.تجربه ی این یه مورد رو زیاد دارم!
من فقط میدونم که با تمام وجود بارسا رو دوست دارم و دلم میخواد همیشه موفقیتشو ببینم.
میدونم اونی که طرفدار منچستره همین نظرو داره ، اونی که طرفدار رئاله هم همین نظرو داره حتی با اینکه تیمش از لیگ قهرمانان حذف شده و به همین صورت بقیه ی تیما!
خواهشن این کل کل های بی سروته رو تمومش کنین بره پی کارش...
VIVA Arsenal! :31:l
وحید جان... دلیلش اینه که سیاست دو باشگاه منچستر یونایتد و بارسلونا در امر استعداد یابی متفاوته... ببین... ما داریم راجع به پرورش بازیکن حرف میزنیم، نه تیم پایه یه باشگاه!!!...دقت کن... بارسلونا بیشتر به تیم پایش متکی تا به اسکوتینگ! (اونم به دلیل فشار سران فوتبالی اسپانیاست که فدراسیون اونا میخوان استعداد های اسپانیای هم در کنار استعداد های خارجی شکوفا بشن) اما منچستر بیشتر به اتکای ایجنت ها و استعدادیاب هایش، بازیکنای جوان و با استعداد رو در تمام باشگاه های دنیا جستجو می کنه و بازیکنایی رو جذب میکنه که منه هوادار منچستر از خرید اون بازیکنا تعجب میکنم... اما با گذشت زمان شیفته بازی اون بازیکنا می شوم... تردیدی نیست که در زمینه ساخت و پرورش بازیکن، هر دو تیم موفق بودن...نقل قول:
شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن. شما فکر نکنم به جز دو سه تا بازیکن دیگه بازیکن دیگه ای نداشته باشید که از تیم پایه الان دارن بازی می کنن
بگرد ببین من همچین حرفی زدم...!!!نقل قول:
ولی شما نگید منچستر مثلا اکثر بازیکنانش تیم پایه هستن
گرون ترین بازیکنایی که منچستر تو چند سال اخیر خریده، توز، برباتوف و هارگریوز (حتی هارگریوز هم قیمت زیاد نیست) بوده که در حال حاضر توز رو هم فروختن (با فی بالا).نقل قول:
این چند سال اخیر این همه بازیکن خریدین. تازه شما حتی بازیکنی که براش 30 میلیون پوند دادین هم بیشتر وقتا نیمکت میذارین. خواهشا مظلوم نمایی نکنین
بعد دوست عزیز... کی مظلوم نمایی می کنه؟! ما داریم با هم مباحثه میکنم... حتما باید مجادله کنیم و به هم توهین کنیم تا شما مطمئن شید ما مظلوم نمایی نمی کنیم...!
خیر برادر من... پیکه اول فقط عضو تیم پایه بارسا بود و 4 سال به صورت رسمی عضو باشگاه منچستر بوده (که یک سالش هم به صورت قرضی میره زاراگوسا) و نهایتا سران بارسا با 50 میلیون یورو عضور تیم اصلی بارسلونا میشه... شک داری... اینجا رو بوخون!:نقل قول:
فکر کنم ا تباه گفتی قیمتش حدودا 250 میلیون پوند بودش:31: مرد حسابی اصلا پیکه بازیکن خود بارسا هستش بعد میاد براش 50 میلیون میده.
یاعلی:11:کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Gerard_Piqu%C3%A9