اسم خودشونو گذاشتن مسلمان ونماز می خوانند وروزه می گیرند وفکر می کنند در دنیا بهتر از آنها کسی نیست این چه وضعش است به کی اعتراض کنیم همشون دستشون تو یک کاسه است.:2:
Printable View
اسم خودشونو گذاشتن مسلمان ونماز می خوانند وروزه می گیرند وفکر می کنند در دنیا بهتر از آنها کسی نیست این چه وضعش است به کی اعتراض کنیم همشون دستشون تو یک کاسه است.:2:
اتفاقا اين گزينه رو تو آب نمك دارم. باشه موفق باشين فقط اگر دادگاه محاكمه شاتل برگزار شد به ما هم خبر بديد بيايم :13:
ژوکر جان کارکنان کارخانه ای در لرستان !!!! به جرم پرداخت نشدن 14 ماه حقوقشون جلوی فرمانداری قیامت کردند ! خواستی بگو لینکشو بزارم بعدا به اسم اغتشاشگر از محل رانده شدند :27: فکر میکنی به ما چی میگن ؟ :27: این روشها برای جایی خوبه که منطق هم بفهمه .....نمونه اش !!! آقای مهرداد یکی از کاربران ارزشمند فروم زحمت کشیده تجربیاتشو یه جا جمع کرده و بهترین راه حل ممکن رو در این شرایط داده و لی همین الان این یکی میگه برو از کشور بیرون !!!! کسی هم نمیتونه چیزی بهش بگه دقیقا مصداق همون من بدو آهو بدو این باتلاقیه که دست و پا زدن بیشتر مساوی با خودکشی زودتر
ضمنا مهرداد جان
اصلا به کسانی که منطق ندارند توجه نکن هرکی یه چیزی میگه یه سند میاره یه عده هستند خودشون رو مدرک و سند و عقل کل حساب میکنند توی همه فرومها هم هستند بزار برای خوشد بگه ...توجه نکن
جالب هم اینحاست که کسی برخورد نمیکنه:13:
توجه نکن برادرم توحه نکن ..
دیگه ما باید یک صدا بشیم ؟!:46:
شما که کاربرش نیستید می تونید شما هم ازش سرویس بگیرید تا بوتنید تو دادگاه شرکت کنید.نقل قول:
---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
شما که تو شهرتون همارا سیستم رو دارید چرا از شاتل سرویس میگیرید؟نقل قول:
با سرویس کلاسیک که ماهی 10 تومانه هر شب 1300 و جمعه ها 1600 مگ دانلود می تونید بکنید.
شاید تو ماه 3 شب رو نتونید بالای 1 گیگ دانلود نکنید. گیگ اضافه هم ارزونتره.
ببينيد راه از چاه كاملا مشخصه حالا يه عده مي خوان راه غلط برن برن اختيار خودشون دست خودشونه . من كسي رو نمي خوام از شكايت منصرف كنم به خدا قسم اگر شكايت شما به جايي برسه دل يه ملت رو شاد كرديد ولي من از همين ابتدا دارم آخرشو مي خونم و مي دونم فايده اي نداره.
حداقل مي خواين شكايتي كنيد از يه راه بهتر مثلا چند نفر از كاربرهاي شاتل تو كل ايران مي دونن شما همچين شكوايه اي رو ترتيب داديد؟
باشه من ديگه تو اين تاپيك چيزي نمي گم اميد وارم موفق باشيد:10:
با ین حرف هایی که شد من هم قراره فردا از همارا سیستم استفاده کنم.
اگر سرویستون تموم نشده برای ضرری که شما متحمل میشید هم که شده ((10 هزار تومان پول رانژه هماره تازه اگر شاتل زود خطتو ار رانژه دربیاره همارا تا 48 سرویستو راه میندازه)) تو ساعات رایگان چندتا تست بگیرید و شکایت رو ارسال کنید. درسته ممکنه سرعت ما بالا نره ولی خود احتمال جریکه شدن شاتل یرای کم فروشی میره بالا . انطوری حداقل یکم از عذابهایی که ما کشیدیم رو شاتل میکشه.نقل قول:
سرویس ما با این که یه مگ شده ولی اکثرا سرعت روی 50 میچرخه فعلا هم که رپید نمیشه گرفت ولی سرعت قبلیمون 44 بود کمتر نشده یخورده بیشتر شده گاهی یه وقتایی میره رو 110-120 ولی خیلی بندرت و کوتاه مدت.
این تعزیرات حکومتی رو برای همین مشکلات گذاشتن:31: گرچه شعبه ای که این نوع پرونده ها ( کم فروشی شرکت های isp ) بهش ارجاع میشه از سرعت 512 استفاده میکنه و بیخیال بقیه است!!!