-
من به مهران مدیری رای دادم چون از سبک سریالهای رضا عطاران خوشم نمیاد (نظر شخصی) به نظر من رضا عطاران میتونه بازیگر خوبی باشه اگر نقش خوبی بهش بدن و از لودگی های رایجش فاصله بگیره. در مقام کارگردان تاحالا از سریالهاش خوشم نیومده البته اگر بخوام واقع بین باشم مهران مدیری هم اشتباهاتی داشته مثل سریال نصفه و نیمه باغ مظفر یا حتی همین قهوه تلخ که تا مجموعه 7 بیشتر طاقت دیدنشو نداشتم. و یا کار چیپ و بی ارزشی مثل همین سی دی اخیرش که در مورد ماهواره بود و انگار یه عقب گرد کامل به دوره ساعت خوش رو میدیدی. اما سریالهای شسته رفته ای مثل مرد هزار چهره و سریال انتقادی شبهای برره باعث فوکوس بیشتر روی مهران مدیری میشه . نظرات کاملا شخصی است
-
با اینکه کارهای عطارانو دوس دارم ولی به نظر منم مهران مدیری
-
تا جاییکه بنده مفهوم "طنز" رو در در تاریخ فرهنگی خاورمیانه و ایران و اعراب فهمیدم ؛
بنظرم بهترین کارگردان و سناریو نویس طنز رو بتونم سازندگان مجموعه های سیاسی ، انواع برنامه های گفتگو و تاک-شو محور ؛ پیرامون هر نوع بحث خانواده ، اجتماع ، عرف ....، تلقی کنم .
پُر از فهوای تمسخر و طعنه با استعارات و کنایات غیر مستقیم که حتی الفاظشون هم کاملا دقیق انتخاب شده . بسیار حرفه ای سناریویی می نویسند که حتی افرادی رو که مخالف عقیده یا مرامی باشند متحول می کنه ! :18: کاری که از فیلمسازان درام برنخواهد آمد .
-
من فكر مي كنم مهران مديري در شرايط فعلي بهترين كارگردان طنز ايران است.
البته آقاي عطاران نيز جايگاه ويژه خودشون را دارن و بسيار قابل احترام هستنتد . اصلا نمي تونم فراموش كنم كار مشترك هر دو ايشان در برنامه به ياد ماندني "ساعت خوش" كه حقيقتا سرآمد و آغاز بسياري از كليشه ها و داستان هاي طنز آميز و جدا خنده دار بود . بدون دنگ و فنگ و بي آالايش از سياست هاي كاري . ساده و كميك ! هنوز هم براي من خاطره داره اين برنامه :)
-
من به مهران مدیری رای دادم چون تو کارهاش لودگی کمتره و فیلماش به جز خندوندن حرفی واسه گفتن هم داره هر چند که از بعضی از کارهای رضا عطاران هم خوشم میاد.
-
مهران مدیری در سریال مرد هزار چره 1 و 2
-
معلومه که مدیری بهتره، شبهای برره خداوکیلی معرکه بود فکر نکنم همچون طنزی دیگه به عمرم ببینم
-
به نظر من كه هردوشون خوبن ولي چون بايد يكيشون رو انتخاب كرد من به شخصه عطاران رو انتخاب ميكنم ولي انصافا طنزهاي مهران مديري هم خوبن
-
منم به مهران مدیری رای دادم گرچه عطاران هم خوبه ولی خوب یکی رو می بایست امنخاب کنیم دیگه
-
مهران مدیری در تمامی کارهاش موفق بوده
رامبد جوان و رضا عطاران