2261نقل قول:
اصلا اينطوري نيست. LG كيفيت پنل هاش خيلي بالاتره. از مني كه هر دو شو دارم بپرس
Printable View
2261نقل قول:
اصلا اينطوري نيست. LG كيفيت پنل هاش خيلي بالاتره. از مني كه هر دو شو دارم بپرس
لطفا يه سايت معرفي كنيد كه تمام مدل ها رو با هم به طور كاملا فني مقايسه كنه
سلام..
من یک مانیتور 20 بنکیو 2 سال پیش خریدم 350 تومن!!!مانیتور خوبی ولی FULL HD نیست!!تا رزلوشن 1680*1050 رو ساپورت میکنه..
حالا به نظر شما من اینو بفروشم مثلا 100 تومن..بعد یک 22 یا 23 فول اچ دی بگیرم؟؟
اخه من زیاد بازی و فیلم میبینم دوست دارم بزرگتر از 20 باشه!
واسه فول اچ دی تو بازی حتما باید کارت گرافیکتون قدرتمند باشه اینکه شما بخواهید مانیتور خودتون رو 100 تومان بفروشید به نظر من صلاح نیست تازه رزولیشن مانیتور شما خوبه فقط کمی با فول اچ دی فرق میکنهنقل قول:
به نظر من اصلا صلاح نیست چون تقریبا مطمئنم اگر برید بخرید بیاید تصویر رو ببینید کاملا متوجه میشید که اصلا ارزش این همه خرج کردن رو نداشت
كسي خبر داره اين مدل ها در ايران وجود داره يا نه؟
اين مدل HDMI نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مدل واقعا زيبا و شكيل با قيمت حدود 190 يورو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه بررسي كردم در سايت هاي خارجي و اين ها رو بهتر از xl2370 ديدم.فقط lcd هستش نه wled
نه عزيز. معلومه صلاح نيست. رزولوشن 1680*1050 عين فول اچ ديه. يهني با اين سايز اگر فول اچ دي هم بگيري كيفيتش فرق چنداني با اين كه داري ، نميكنه.نقل قول:
در ضمن فول اچ دي 2261 رو ميتوني 200 بخري حيفه اين مانيتور 350 رو بفروشي 100 بعد 100 تومن هم بذاري روش. ولي اگر خيلي دلت گير كرده پيش فول اچ دي حداقل 170 بفروشش گناه داره:40:
حالا نهایتا با بررسی تمام جوانب اگر من بخوام یه مانیتور 22 اینچ بگیرم ، ال ای دی رو انتخاب کنم یا ال سی دی ؟
مهمترین دغدغه من : سرعت و کیفیت
مهم :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933
میدونم حیفه!!!ولی به نظر شما من چیکار بکنم؟؟مانیتوری که من خریدم 350 الان نوعش 185 هستش...به نظرتون چند میخرن از من!!!نقل قول:
گرافیک من هم 5770 هستش..یعنی فول اچ دی ...الان دوست دارم 23 بگیرم.:40:
آقا فروختن رو من به صلاح نمیدونم حالا اگر دلتون خواست بفروشید این یه بحث دیگه هستفکر نکنم بالاتر از 115 بخرننقل قول: