-
سلام. برای یکی از دوستام یه مشکلی پیش اومده. این ترم 14 واحد برداشته. بعد سر امتحان یه درس 3 واحدی و یه 2 واحدی نرفته که حذف بشه. یعنی 9 تا رو پاس میکنه و 5 واحد حذف میشه. میکه تو ایین نامه خونده در هر ترم کمتر از 12 واحد نمیشه برداشت. الان این بنده خدا که خودش 5 واحد رو با امتحان ندادن حذف کرده و 9 واحد داره تکلیفش چیه؟ میترسه اخراجش کنن.
ممنون میشم سریع جواب بدید اگر میدونید.
-
سلام ،
آقا تو رو خدا زود جواب بدید استرس دارم،
من درس بتن 2 رو یه بار برداشتم و افتادم ، بتن 2 پیش نیاز درس اصول مهندسی پل هستش ، من ترم بعدی اصول مهندسی پل رو برداشتم ولی بتن 2 رو برنداشتم (اصطلاحا هم نیاز نکردم) ، پل رو همون ترم پاس کردم و بتن 2 رو ترم بعدش پاس کردم ،
حلال سوالم اینه که موقع فار التحصیل شدن به مشکل میخورم یا نه ؟
-
اقا خواهشا زود جواب بدید اگه میدونید لطفا
-
داداشی من از رشتت خبر ندارم
اما به نظرم کاری نیست که نشه جمش کرد... نگران نباش.
برو آموزش بگو جریانو اونا هم فوقش یه نامه میدن بهت و میگن باید بره شورا؛ (شورا آخرین مرحلست تو این شرایط؛ تازه اگه شرایط واقعن حاد باشه)
بعدشم واست جفتشونو تایید میکنن.
اما به نظر اصلن کار به اینجا نمیکشه؛ چونکه احتمالن سیستم جفتشونو تایید کرده واست که تونستی درسا رو بدون مشکل برداری دیگه...
بعدش اینکه این چیزا به دانشگا و کارمنداش بستگی داره... باید از ریش سفیدای دانشگات بپرسی که ببینی کارمنداش چقد گیرن..
موفق باشی... :*
-
اين در مورد انتخاب واحده نه پاس واحد كه حذف ماده ٣٥ رو شامل نميشه يعني دوست شما لازم نيست ١٢ واحد پاس كنه :)
-
سلام
دوستان من 2تا درس هم نیاز کردم
مثلا درس 1 و درس 2
درس یک رو که پیش نیاز درس 2 هستش ، 2بار برداشته بودم افتادم(حذف امتحان کردم پولشو دادم) ، برای بار سوم با درس 2 همنیاز کردم
حالا درس یک رو شدم 10 و درس 2 رو 13
الان درس 2 پاس شدم ؟ یا باید درس 1 رو 12 میشدم تا درس 2 پاس شده به حساب بیاد؟
لطفا سریع راهنمایی کنین
-
پاسي . اينكه بايد ١٢ ميشدي رو از كجا شنيدي ؟
-
بچه ها میگفتن ترمای قبل ،میگفتن درس اول رو یابد 12 شد تا درس دوم رو پاس بشیم
مثلا ریاضی 1 باید 12 گرفت ریاضی 2 هم 10 به بالا وگرنه اگه ریاضی 1 زیر 12 باشه ریاضی 2 بیستم بشی پاس نمیشی
:n14:
الان جفتشون رو پاس شدم یعنی؟؟
:n19::n40:
-
-
سلام
ریاضی 1 کدوم مبحث توش بیشتر هست؟
انتگرال یا مشتق؟؟!