سلام من مدل G45 و c45 از مادربوردهای MSI رو گفتم لینکشو میزارم یه نگاه بندازین AMD® 770 and SB710 Chipset
کد:
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=171&prod_no=1812
کد:
http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=171&prod_no=1937
من قصد خرید یکی از این دوتا مادروبردها رو به همراه 4670 512 مگ دارم لطفا بررسی کنید ببینید آیا امکان کراس بین کارت گرافیکی و این نوع مادروبردهست ؟
در ضمن کارت گرافیک 4670 در دو نوع موجود هست . توی بازار یک نوع 512 مگ دارند و یک نوع هم 1 گیگ من بر اساس تحقیقی که انجام دادم دوستان در فرومهای دیگه نوشته بودند که 512 از نوع کارای و سرعت کلاک و پهنای باند و ... خیلی خیلی بهتر از یک گیگ عمل میکنه و کارت یک گیگ 4670 متاسفانه سرعت کلاک و پهنای باندش و ... جزییتا دیگرش فوق العاده از 512 کمتره !!! حالا من میخوام چیکار کنم ؟ میخوام یک 512 بگیرم و به وسیله کراس کردن ( چو نشنیدم قابلیت کارت گرافیکی رو بالا میبره ) بتونم به یک گیگ دست پیدا کنم آیا امکانش هست حافظه کارت گرافیکی من با کراس کردن افزایش پیدا کنه ؟ آیا این مادربورد این قابلیت رو داره اصلا امکان کراس کردنش هست ؟؟ مرسی متشکرم .
سلام نیکان جان متشکرم که خیلی دقیق جواب سوالات زیاد منو میدی و سپاسگذارم:11:
راستش من همه مطالبتو خوندم و به این نتیجه رسیدم که درسته سرعت باس 940 CPU رو کم زده ولی توی کارایی خیلی سریعتر از 925 عمل میکنه پس با این حساب همون 940 رو میگیریم . ولی یه سئوال !
برای ویندوزهای نسل بعد این CPU کافی هست ..میشه بفهمیم تا چه زمانی این CPu از عهده اجرای برنامه ها بر میاد؟ دو سال ؟ سه سال ؟ چندسال ؟
در مورد رم !
پس اون اعدادی که نوشته شده 9-9-9 اونها رو باید توی bios وارد کنیم ؟ ؟ یعنی روی جعبه اش نوشته نشده ؟ من موقع خرید به چه چیزی به روی جعبه رم نگاه کنم ؟؟ به سرعتش ؟ 1333 باشه ؟؟ و این که مارکش و گارانتیش ؟ همینها ؟ :20:
فرق بین 32 بیت و 64 بیت !!
میخوام در این مورد یه مثال بزنم فرض کن من همین سیستم رو دارم خوب ؟
CPu 940
ram 4 gig ddr3
پس یه پردازنده 4 هسته ای دارم و 4 گیگ رم خوب ؟
اگه من ویندوز 32 بیت روی این سیستم 64 بیت نصب کنم چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به علت یک کار تجاری میگه تا 3 گیگ رو میشناسم
درسته ؟ پس ما یک گیگ هدر میدیم
حالا روی همین سیستم ویندوز 64 بیت نصب میکنیم . چه اتفاقی میفته ؟ ویندوز به راحتی کار میکنه و تا هرمقدار که مادربورد مورد نظر رم ساپورت کنه به اون رم بدیم اجرا میکنه ؟ درسته؟ چون وشتی که برای 64 بیتیها حداقل دو گیگ رم لازم هست !!
خوب اگه این حرف بالا درست باشه مقدار رم مورد نیاز برای ویندوزهای 64 بیت xp و 7 چقدر هست ؟ و هرکدوم تا چقدر رو ساپورت میکنن که من بدونم چیکار کنم ؟ ممنونت میشم
در ضمن توی فروشگاهها نوشته که رم 1*2 DDR3 یعنی دوتا رم 1 گیگ ؟ و به صورت جدا از هم ؟ خوب این چه فرقی میکنه با یک رمی که 2 گیگ هست ؟ ویک برد داره ؟ برای 4 گیگ هم دیدم که نوشته 2*2 معنی و مفهومش چیه چقدر فرق هست بین رم 2 گیگ روی یک برد و روی دوتا برد بصورت یک گیگ جدا؟؟
قیمتش فرق میکنه یا مسئله تکنیکی هست ؟؟؟ روی برد رم ها یه سینک آلومینیومی هست که بعضیها دارند و بعضیها بیشتر دارند آیا رم هم داغ میکنه ؟ من از این رم های جدید اطلاع زیادی ندارم میتونی بگی با این تیکه آهنی ها چیکار میشه کرد ؟؟ به نظرم هرچقدر بیشتر باشه بهتره ؟ اینطور نیست ؟
نیکان سئوال اخرم یه سئوال اقتصادیه که امروز بدجوری افتاده توی گوشم !!!
دوستم میگه تو که این همه صبر کردی بزار د هفته دیگه بخر که ژانویه تموم شده باشه و قیمتها افت میکنن اونوقت میتونی پردازندتو مثلا Black editon انتخاب کنی ؟ نظرت چیه تفاوت قیمتها یک ماه دیگه اینقدری میشه که من قطعات بهتری بتونم بخرم ؟؟ ممنونم ازت و یه دنیا تشکر
مرسی :31: :11: