سلام
مبارک باشه آقا
حالا ای تی شرت قرارا چه طرحی باشه؟
سلام
مبارک باشه آقا
حالا ای تی شرت قرارا چه طرحی باشه؟
با تشکر از آقا مسعود و حامد عزیز و سایر
بچه هایی که زحمت کشیدن....
منم تـــبـــریــک میگم ...:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
C A T A L O N I A
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
چقدر تابلو گفتی اینو :دی
ایول امیدوارم این لباس پوست تنت بشه :27:
مبارک باشه :11:
باور نمی کنم یعنی این جریان بدون تلفات و کشته تموم شد؟:31:
حالا به دور از شوخی واقعا یه طرح خوب و انقلابی بود و از حسین تشکر میکنم!
به کاتالونیای عزیز هم تبریک میگم: مبارکه پسر!:15:
cod6خیلی کم بود.من به مسعود کینگ رای دادم.
به نظر من یازی از مراحل خوبی برخوردار بود
گرافیک عالی
صحنه های بازی هم که فوق العاده
اما فوق العاده مزخرف تموم شد
کلا 4 ساعت طول کشید تمومش کنم
cod 5 رو 11 ساعت طول کشید تموم کنم اینقدر هم بهم حال داد که یه بار دیگه بازی کردم و البته با یه مراحل دیگه ای بازی رو تموم کردم
اما cod 6 اینقدر کوتاه بود که دیدم ارزش بازی کردن مجدد رو نداره
در کل خوب بود
ولی کاش بازی رو طولانی تر میکردن
مجمد جان تاپیک اصلی بازی اینه:نقل قول:
اینجا که شما پست دادی [نظر سنجی] برای بهترین نقدی که دوستان واسه این بازی نوشتن رو مورد رای گیری قرار دادن نه برای خود بازی.:46:کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=280634
عکس تی شرت کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
دوستان عزیز اینو برای تمام دوستان گل میگم
من ادرس رو برای حسین جان سه شنبه یا چهارشنبه بود که فرستادم و هر وقت دستم رسید یه عکس ازش میاندازم
ممنون
ای ول نظر سنجی و نقد خوبی راه انداختی:10: