نقل قول:
کد:
http://rapidshare.com/files/311900727/Photo491.jpg.html
راستشو بخوای واسم جای سوال داره !
اینه که شما کلآ سامسونگیا همیشه با دوربین 8 مگاپیکسلی عکسای 5 مگاپیکسلی میگیرید ؟؟
یا اینکه عکس رو کراپ میکنین ؟؟؟؟ مثلآ زرنگ بازی در میارین ؟ (عکس 8 رو زووم میکنین 5 مگاپیکسل میدین به خورد ملت ؟؟)
نقل قول:
والا با کنون isux950 هم که فلشش زنونه نمیشه عکس ماکرو گرفت ... وقتیم فلششو خاموش میکنم سرعت شاترش میاد پایین عکس تار میشه ... کلاً عکساش شارپ نیست و تو حالت ماکرو تو نور کم اصلاً خوب نمیشن ... حالا g810 هم فلشش زنونه نباید انتظار داشته باشی تو حالت ماکرو خوب عمل کنه ... البته اگه بلد باشی شاید بشه یه کاریش کرد
من نمیدونم شما واقعآ چی فک کردین ! دوستمون اومده میگه کنون هم نمیتونه عکس ماکرو+فلاش بگیره
فک کردین چون سامسونگ توی ماکرو (چه با فلاش ال ای دی و چه با زنون) عکساش تعطیله همه برندا حتی کنون به اون عظمت هم مثه سامسونگن ؟؟
چندتا عکس از آرشیوم رو آپ کردم تا گوشی دستتون بیاد !
ک800 4 سال پیش از بهترین به اصطلاح کمرافون 2008 بهتر عکس ماکرو با فلاش میگیره دیگه چه برسه به سالاره 5 ها ن82 !!
King Of 3 Mega Pixel ==>S.E K800i
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
King Of 5 Mega Pixel ==> Nokia N82
اندازه رم ام2 و رم اس دی و گوشی جی810 و باتری ن82 و تخمه و ... که دستت هست ! میدونی چقدره !
اگه تونستین 2 تا عکس با سامسونگتون اینطوری بگیرین !!
از دوستان دیگه همه معذرت میخوام ! ولی چون بحث تاپیک به اینجا کشیده شد گفتم همه در جریان باشند !