خب اونا جاوان و میدونی که جاواهای سونی اریکسون بهترین جاواها هستند ... :دینقل قول:
ولی این مورد تو گوشی های سیمبین تا حالا نبوده ... و ویواز اولین گوشی سیمبین با این قابلیته :دی
Printable View
خب اونا جاوان و میدونی که جاواهای سونی اریکسون بهترین جاواها هستند ... :دینقل قول:
ولی این مورد تو گوشی های سیمبین تا حالا نبوده ... و ویواز اولین گوشی سیمبین با این قابلیته :دی
میگما کی اسم تاپیک رو عوض کرد؟ اصلا سیاست غلطیه که تمام مشخصات گوشی رو میزنین تنگ اسم تاپیکنقل قول:
Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی
همون Vivaz تنها بهتر بود. دیگه خود دانید
من فکر می کنم گوشی kanna خیلی از این بهتره.
چون همه مشخصات این گوشی رو داره و در ضمن مثل n97 یه کیبورد کامل هم داره.
توی سایت Gsmarena زده 5 مگاپیکسل. توی سایت Phonearena زده 8 مگاپیکسل!!! کدومش درسته؟؟؟
منم موافقم. اگه میشه اسم تایپک رو خلاصه کنین.نقل قول:
حركت قدرتمندی بودش از سونی فقط!
اچ دیش چرا 30 فریم نیست؟!
تو عصر 1ghz ها چرا 720 هستش؟!:دی
چرا زنون نداره؟! چرا pled نیست؟!
حافظه داخلش 75 مگ هستش؟!=))
چرا رزولوشنش انقدر كمه؟!الان شركت ها دارن 1024x480 میزنن:دی
چرا قطب نما نداره؟!
چرا سیمبین تا كی سونی می خواد زیر پای نوكیا باشه؟!
چرا tv out ش vga هستش الان شركت ها دارن 720p میزنن:دی
چرا divx نمی خونه؟!
این پست به این پست در:دی
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4564000&postcount=28
تا حالا داشت ميسوخت ؟ :دی
من بدون غرض پست داده بودم! كلا حقايق رو ميگم!
در مورد همين گوشي هم نگاه كني گفتم.
همه چيزايي كه تو پستت گفتي رو قبول دارم!
ولي اگه قيمت گوشي پايين باشه ...نه ... خوبه خداييش
.
اينم قبول دارم :31:نقل قول:
لخت شو تا معروف بشی
نه والا سونی چیز شاخی نداشت كه بسوزه:دینقل قول:
تا حالا داشت ميسوخت ؟
من بدون غرض پست داده بودم! كلا حقايق رو ميگم!
در مورد همين گوشي هم نگاه كني گفتم.
همه چيزايي كه تو پستت گفتي رو قبول دارم!
ولي اگه قيمت گوشي پايين باشه ...نه ... خوبه خداييش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش این VIVAZ در برابر حتی OMNIA HD هم حرفی برای گفتن نداره!
ولی من همچنان معتقدم که مدل کیبورد دار این گوشی (Kanna) واقعاً ارزش داره و از Omnia سامسونگ خیلی بهتره.
بالاخره یک گوشی با کیبورد کامل خیلی فوق العاده هستش. فقط امیدوارم Kanna زودتر معرفی میشه و البته مطمئنم که اسمش عوض میشه.
پیشنهاد من بود سعید :دینقل قول:
اینجوری بهتر نیست؟ ایده ش از کلوپ سامسونگ بود. وقتی یه غریبه بره تو بخش سامسونگ همون اول از لیست تاپیک ها یه دورنمایی از مدل های سامسونگ و قابلیت هاش میگیره ... ولی مثلا تو بخش نوکیا فقط نوشته کلوپ XX ولی هیچ چی ازش ننوشته. اینجوری مثلا برای پیدا کردن تاپیک یه مدل مشکل ایجاد میشه.(مثلا میخواستم برم تاپیک X6 ولی اشتباهی رفتم تاپیک N86 چون کنار هم و شبیه هم بودن ...
1- الان فریم استاندارد برای رزولیشن های اچ دی 24 فریم هست که این گوشی داره ... البته 24 فریم داره با کیفیت ضبط صدای خوب ...نقل قول:
2- این سوالت یا یه گیر الکی بود که امیدوارم بوده باشه :دی یا اطلاعاتت از دنیای موبایل یه مقدار کمه ... اون 1 گیگاها برای ویندوز موبایل و آندورییده . این 720 مگاهرتز بیشترین سرعت سی پی یویی هست که تا الان تو گوشی های سیمبین استفاده شده!! و در حال حاضر سریعترین گوشی سیمبین موجوده!! حالا شما میای میگی کمه؟؟!!
3- مانور این گوشی رو فیلمبردایش بوده نه عکاسی...
4- بله ... مشکل؟!
5- رزولیشن استاندارد این ورژن سیمبین همینه ... بقیه گوشی ها تمایل زیاده به پاره آجر دارن .. ولی سونی اریکسون قویترین سی پی یوی گوشی سیمبینی رو تو یه ابعاد واقعا جمع و جور و وزن فقط 97 گرم جمع کرده ...
6- اگه داشت خوب بود ولی نداشتنش ضعف نیست ...
7- مثل Omnia HD هستش ... HDMI رو تازه موتورولا گذاشته تو گوشی هاش و هنوز استاندارد نشده که نداشتنش ضعف باشه ...
8- اینم اگه داشت خیلی خوب میشد با توجه با تاکید روی فیلم توی این گوشی ...
اتفاقا خیلی حرف ها داره. تاکید امنیا اچ دی رو اچ دی بودنش بوده که ویواز تو اچ دی ازش بهتره!!نقل قول:
و اینکه تو فیلمبرداری با امنیا اچ دی مقایسه میشه مثل مقایسه ساتیو با پیکسون 12 که فقط تو عکاسی بود ...
ما هم با شما موافقیمنقل قول:
ایشالله شما یه چند بار دیگه اینو بگین حتما Kanna هم میاد بازار :دی
یه نیمچه پریویوی دیگه
سایزها و فرمت های فیلمبرداری ویوازکد:http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ru&tl=en&u=http%3A%2F%2Fcommunity.livejournal.com%2Fsonyericsson%2F38121.html
H.263: QCIF - 15fps; MPEG-4: QVGA - 30fps; MPEG-4: VGA - 30fps; MPEG-4: 720pHD (1280x720)-24fps.
گفته که خیلی خوشدسته ...