ای بابا! ما که بحثمون توی قیافه بود نه امکانات که بشینم مقایسه کنم! خداییش به نظر خودم s8300 جذابیت توی قیافه نداره، مخصوصا وقتی جلوی کریستال هست، کریستال بسته شده (یعنی اسلاید بسته) خیلی زیباست چه به برسه به اون کیپدش! من که حتی KF510 رو از لحاظ قیافه بیشتر می پسندم تا S8300 (از نزدیک هم دیدم)!نقل قول:
ممنون حسین جان بابت توضیحت .. فرق 8300 با این ال جی کریستالی چیه؟
بابا 8910 کجا این ارمانی کجا .. ارمانیو ساختن واسه بچه های فشنگ ... همین که رئیس شرکت ارمانی اومده ازش تقدیر کرده یعنی گوشی خدا تومن ارزش دار شد ! البته برای کسایی که دنبال کلاسن .. در هر صورت گوشی ال جی کریستالی از نظر من با کلاس نیس! منظورم کلاسیه که دوستمون دنبالشن فقط یکم تکنولوژی به کار رفته درش جالبه که کریستالیه وگرنه فرق زیادی با 8300 نمیکنه ...بازم هر کسی نظری داره .. ولی قطعا وقتی این 2 رو میزاری کنار هم هم ز لحاظ ابهت هم از لحاظ سنگینی و پرستیژ ارمانی برندست ... با بقیه مسائل هم کار ندارم همونطور که شما گفتید حسین جان نیازی به وین موبایل یا جاوا ندارن
در ضمن یه گوشی که فشن که ساخته میشه حتما نباید خوشگل باشه که! منظورم ممکنه هر کسی خوشش نیاد. باور کن من از سری لوکسوری نوکیا خیلی بدم میاد. حالا اگه i8910 فشن بود و آرمانی نه میگفتی i8910 بخر! :دی یه چیز دیگه شما فقط برای اینکه آرمانی اون گوشی رو تایید کرده می فرمایید (در ضمن همکاری هم بوده نه افتخاری)! اصلا تایید نکردن این گوشی توسط مدیرش واقعا حرف خنده داریه! مثل این میمونه که نوکیا به من بگه یه گوشی برای من میسازه که اسمه من روش باشه اونوقت من تایید و تقدیر نکنم!!!!! من تمام بحثم اینه که توی کلاس گذاشتن اکثر مردم کاری ندارن کی گوشی رو ساخت و تایید و تنظیم کرده (به جز یه عده خاص) شما فکر کن 1200 رو جیورجیو آرمانی روش مینوشتن چقدر مردم بهش فحش میدادن! :دی چیزی که حیرت مردم رو بگیره تویه قیاقه ایه که اونها رو متعجب کنه که کریستال بستش هم زیباست!
بازم میگم این آرمانی گوشی خیلی خوبیه ولی من فقط اینو میگم که کریستال خیلی چشه مردم رو میگیره و استثانییه تو ایران. :11: