قیمت این نرم افزار چنده
Printable View
قیمت این نرم افزار چنده
45000 تومان
سلام
آقا يكي بما بگه اين برنامه حجيم رو ما كه توي شهرستانيم و سرعت ما لاك پشتي هست چطوري بايد بگيريم؟
با گت رايت مرتب ارور ميده نميشه با اكثر دانلود منيجرها من تست كردم بازم نشد
كسي از دوستان فول ورژن اين نرم افزار رو روي سي دي رايت شده داره ؟
هركي از دوستان داره لطف كنه به شماره همراه من زنگ بزنه كه آدرس بدم و شماره حسابي چيزي كه هزينه اش رو تقديم كنم
ممنون ميشم - اين برنامه بدرد من ميخوره - هركي اين زحمت رو بكشه سپاسگزارش ميشم من به مولا
شماره همراه من: 6115 552 0912 امير زين العابديني يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي و فداي شما
ياعلي
zeynal جان من دارم هم خود برنامه و هم فيلم آموزشي (هر لينكي كه تو صفحه ي اول دادم)رو دانلود ميكنم.اگر از دوستان تمايل دارن ميتونم براشون بفرستم(البته قول نميدم)
اي خدا من از دست اين رپيدشير آخر سر ميزارم به بيابون! حداقل يک بزنه تو megaupload
من آخرش نفهميدم اين راپيد چشه كه اينقدر دوستان باهاش مشكل دارند .. يه 10 هزار تومن ناقابل خرج بفرمائيد و اكانت بگيريد و براحتي با برنامه ي Idm به دانلود بپردازيد ...
خب ما هم شبانه روز داريم دانلود ميكنيم ... پس چرا من مشكل ندارم ؟
فكر كنم اگه شبي 2 تا فيلم و 5 نرم افزار نگيرم خوابم نمي بره ...
در ضمن برخي از دوستان بر اين تصور هستند كه Adsl مال مايه دار ها هست ... اما خدائيش الان با كارت آنلاين شدن شده مال مايه دار ها .. Adsl كه مفته ...
آقاي زينل شما هم كه توي شهر ما هستي لطف كن يه خط غير لاك پشتي بگير تا راحت شي و دغدغه نداشته باشي ... خيلي ارزونتر از ديال آپ هم تموم ميشه ...
ما كه هر چقدر پيشنهاد داديم فايده نداشت ... ولي اينار هم گفتيم بگيم شايد برخي هدايت شدند!!!!!
ايوان جان بابت نرم افزار ممنون .. چيز جالبي هست ولي من قفل شكستشو قبلا خريداري كرده بودم .. با اين حال كرك رو دانلود كردم كه اگر زماني مشكل برام ايجاد كرد از كرك استفاده كنم ...
شاد باشيد - نيما احدي
فردا واستون تو box.net اپلود میکنم.نسخه ی کامل (هر چی توش هست رو فشرده میکنم و اپش میکنم)
با تشکر
لطف کن حجم برنامه رو بنویس
ممنون
دوست عزیز حالا من یه سوال میکنم.این رپید متعلق به کشور آلمان نازیست چش نیست؟کاری که به رایگان انجام میشه رو چرا 10000 تومان بدیم؟مگه مفت نمیشه حتما پول اضافی باید داشته باشیمنقل قول:
نوشته شده توسط N I M A
با سلام
آپلود کردم .هر چی تو صفحه ی اول بود رو دانلود کردم و بعدش فشرده و بعدشم اپ ;)
با تشکر :cool:کد:http://www.box.net/public/iozdnzj4nu
RAR Pass : @IVAN