-
نه اوضاع خیلی خراب اصلا بهتر نشدم نمیدونم تا کی باید صبر کنم . کاشکی این قرص لعنتی رو نمیخوردم الان خیلی پشیمونم از موقعی که این قرصو خوردم اوضاعم ریخت به هم مدام دارم جوش میزنم تمام جاهاش موند در صورتی که من اگر جوش میزدم نهایتان یک هفته بعد محو میشد ولی با شروع خوردن این قرص لعنتی نه تنها مدام جوشهای عمیق میزنم بلکه جاهاش هم موند.چند بار زد به سرم که دیگه نخورم ولی میگم ریشک نکنم شاید نیم درصد تو ماهای اینده بهتر شم.هر چند که چشمم اب نمیخوره.خیلی ریختم به هم:41:
-
نه بابا...
بذار 6 ماه تموم شه بعد...
نترس...خوب میشی...
یه وقت قاطی نکنی تموم زحماتت رو به باد بدی؟تا دونه ی آخر طبق دستور پزشکت بخور...
:40:
-
-
سلام سال نو مبارک
من بعد از اینکه 4 ماه از راکوتان خوردم تست بارداری دادم از شانس بدم باردار بودم 6 هفته و چون نمیتونستم ریسک کنم با هزار بدبختی بچه را انداختم و کپسولم و قطع کردم الان حدود 3 ماه بینش فاصله افتاده البته از موقعی که نخوردم بهتر شدم
دکترم و نمیتونم پیدا کنم وقت رفتن به مطبش هم ندارم. بهنظر شما چی کار کنم؟
-
سلام سال نو مبارک
من بعد از اینکه 4 ماه از راکوتان خوردم تست بارداری دادم از شانس بدم باردار بودم 6 هفته و چون نمیتونستم ریسک کنم با هزار بدبختی بچه را انداختم و کپسولم و قطع کردم الان حدود 3 ماه بینش فاصله افتاده البته از موقعی که نخوردم بهتر شدم
دکترم و نمیتونم پیدا کنم وقت رفتن به مطبش هم ندارم. بهنظر شما چی کار کنم؟ 16-02-2010 02:49 PM
-
باید دوره ی درمان رو دوباره شروع کنید متاسفانه...
بهتون هشدار داده بودم که از روش های مطمئن برای جلوگیری از بارداری استفاده کنید...چه بد...:41:
-
من با کلی امیدواری که بالاخره راهی پیداکردم که جوش صورتمو از بین میبره قرص دکوتان رو سه ماهی هست که استفاده میکنم اما الان هرجایی رو که دنبالش میگردم توی بازار پیداش نمیکنم
نمیدونم چیکار کنم و کجا دنبالش بگردم!!!!!!