دل ما رو نشكون خوب.من مشكيش رو خوشم اومد گرفتتم. :13: :27: :10:نقل قول:
بله ابيش رو هم ديدم. :5:
در مورد سوال اون دوستمون بابت قلم من كه نياز پيدا نكردم.ولي خوب كاره يه وقت ديدي نياز شد.
Printable View
دل ما رو نشكون خوب.من مشكيش رو خوشم اومد گرفتتم. :13: :27: :10:نقل قول:
بله ابيش رو هم ديدم. :5:
در مورد سوال اون دوستمون بابت قلم من كه نياز پيدا نكردم.ولي خوب كاره يه وقت ديدي نياز شد.
:31:عجب ..............نقل قول:
ولی حقیقتا جرات انجامش رو ندارم اونم فارسی ساز این گوشیه
اینطوری بود که فاتحه همه پاکت پیسی ها خونده بود
فارسی سازم مثه برنامه های دیگه نصب کن بره دیگه این حرفا چیه
بازم سلام
امروز GPS گوشی را کامل از لحاظ سرعت تست کردم سرعت Cold Start دستگاه یعنی زمان اتصال اولیه آن به ماهواره در حین پیاده روی در حدود 10 ثانیه و در حین رانندگی بین 38 تا 60 ثانیه است که بنظر فوق العاده می آید این اعداد البته با Garmin بدست آمده اند و در مورد Google Maps بسیار موضوع فرق می کند.
یک نکته دیگر هم در مورد این گوشی هست که دوست داشتم اشاره کنم این مورد که کمتر جائی در مورد آن صحبت شده خاصیت DLNA اتصال Wi-Fi آن است که تقریبا فقط در مدل های گرانقیمت دیده می شود.
در مورد آن دو دوستی که زحمت کشیدند در مورد فارسی ساز نظر دادند دوست دارم اگر برایشان موردی ندارد یک فارسی ساز مناسب که فقط بتوان با آن SMS فارسی را دریافت کرد را معرفی کنند.
با تشکر
سلام.نقل قول:
شما زمانی که فارسی ساز نصب کنید تمام مشکلات فارسیتون حل میشه.فقط نمیتونید بنویسید که اونم با نصب کیبورد درست میشه.تو همین تاپیک فکر میکنم معرفی شده اگر پیدا نکردید بفرمایید براتون آپلود کنم لینک بزارم.:11:
فارسی سازهای زیادی دیدم و همه هم طرفدارها و منتقدای خودشون را دارند اما دوست دارم یک نمونه که در حد متوسط مناسب باشه و موجب به هم ریختگی دیگر کیبوردهای گوشی نشه رو معرفی کنید. اگر لینک دانلود را هم قرار دهید که بسیار ممنون می شوم.
با تشکر
ئه!نقل قول:
خوب البته این یه نظر شخصی بود بیشتر به خاطر این گفتم که گوشیم مشکی هست و خسته شدم
به نظرت رنگ آبیش به خوشگلی عکس هایی که تو اینترنت هست قشنگه؟ آخه تو شهر ما من فقط رنگ مشکیش رو دیدم
راستی میشه اسم اون برنامه ای که باهاش بنچمارک گرفتی رو کامل به صورت انگلیسی بنویسی؟
نقل قول:
والا رنگ ابيش هم قشنگ بود.من مشكيش رو خوشم اومد.چون كلا همه چيم مشكيه. :5: :20:
اسم نرم افزار هم sk tools هست.سرچ كني جديدترين ورژنش رو پيدا مي كني.
يه مسئله ي ديگه.اقا RAM اين گوشي ١٢٨ نيست.تو خود اين اس كا تولز ميزنه ١٣٧ اينطورا.
ولي من باز نمي فهمم تو خود گوشي Program memory كه به معنيه همون رم هست رو ميزنه ٢٥٦ كه گوشه ي سمت چپ مقدار مصرف شدش رو ميزنه و گوشه ي سمت رات مقدار باقيمانده.كه دقيقا جمع انها همون ٢٥٦ مگ ميشه.
اون حافظه ي Main Storage هم مقدار Rom رو نشون ميده .
و برنامه كه ميريزيم از اون مقدار كم ميشه.پس قضيه ي اين ٢٥٦ مگ Program Ram چيه؟ :13:
بچه ها فارسی سازی که من استفاده می کنم با دیکشنری لیگووسافت مشکل داره. یکی از دوستان میتونه یه فارسی ساز خوب واسه این گوشی و wm 6.5 که با لینگوو مشکل نداشته باشه بذاره؟
دیروز بلاخره یک فارسی ساز خوب به نام MOBiDIV 4.54 روی گوشی نصب کردم که توی دو نسخه برای ورژن 6.5 ویندوز ارائه شده نسخه اول فقط امکان دریافت فارسی را به گوشی اضافه میکنه (و من هم همین را نصب کردم) و نسخه دوم هم فارسی را اضافه می کنه و هم کیبورد عربی رو اما این دومی بعضا مشکلاتی رو ایجاد کرده و برای فیکس شدنش توصیه شده هارد ریست کنید اما من ریسک نکردم و از طرفی چون نیازی هم به نوشتن فارسی نداشتم اولی رو نصب کردم در کل بسیار عالی و روان کار می کنه و فارسی رو هم بسیار خوب و عالی نشون می ده تنها توی مرورگر اپرا فارسی ها از هم جا هستند اما توی اینترنت اکسپلورر و دیگر حاهائی که از متن استفاده می شه مثل منوی پیام ها همه چیز عالی و فوق العاده س. لینک دانلود و توضیحات کامل تر این برنامه رو از آدرس زیر می تونید پیدا کنید:
با تشکر :11:کد:http://www.-----------/forum/showthread.php?t=59989
---------- Post added at 06:09 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
توی اون جای خالی آدرس بنویسید ir-tci نقطه org
نمی دونم این شیوه حذف URL در آدرس برای چه منظوری در سایت اعمال می شود اما امیدوارم حداقل لینک رپید شر رو حذف نکند. نسخه فارسی ساز خودم را در رپید شر آپلود کردم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند در آدرس زیر اگر بازهم پس از http نقطه چین ظاهر شد عبارت رپید شر دات کام را قرار دهید.
باتشکرکد:http://rapidshare.com/files/362412796/MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28.rar