منم دوباره میخوام کنکور زبان بدم.از 1 بهمن تازه میخوام شروع کنم بخونم.الان دارم فرانسه الزهرا میخونم میخوام انگلیسی قبول شم اگه خدا بخواد.میگم میاین یه برنامه بریزیم با هم بخونیم؟ :)
Printable View
منم دوباره میخوام کنکور زبان بدم.از 1 بهمن تازه میخوام شروع کنم بخونم.الان دارم فرانسه الزهرا میخونم میخوام انگلیسی قبول شم اگه خدا بخواد.میگم میاین یه برنامه بریزیم با هم بخونیم؟ :)
خوبه من باهات موافقم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون منم بايد از اوايل بهمن شروع كنم (درگير امتحاناي دانشگاهم )نقل قول:
فرانسه رو دوست نداري؟ چرا پارسال انگليسي انتخاب نكردي؟
اگه خواستید دست به کار شید من هم هستم
باشماشروع به خوندن میکنم ایشالا همگی قبول شیم
منم پایم ! :20:
بچه ها یه توصیه !
اگه تو انجمن زبان( یا هر جای دیگه ! ) از کسی برای معرفی کتاب خوب کمک می گیرین ، حتما بگین که هدفتون موفقیت تو کنکور زبانه !
من خودم چند تا کتاب زبان دارم ( english vocabulary in use (advanced) , english idioms in use , ...) که انصافا برای اونایی که می خوان زبانشونو تقویت کنن کتابای فوق العاده ای هستن ولی به درد کنکور زبان نمی خورن ! :31:
مطالعه بعضی از کتابهای زبان ( هر چند کتابهای خوبی باشن !!! ) به درد کنکور زبان نمی خوره و فقط وقتتون رو هدر می ده !
موفق باشین ! :11:
[quote=* BriAnNa *;3336186]منم پایم ! :20:
بچه ها یه توصیه !
اگه تو انجمن زبان( یا هر جای دیگه ! ) از کسی برای معرفی کتاب خوب کمک می گیرین ، حتما بگین که هدفتون موفقیت تو کنکور زبانه !
مطالعه بعضی از کتابهای زبان ( هر چند کتابهای خوبی باشن !!! ) به درد کنکور زبان نمی خوره و فقط وقتتون رو هدر می ده !
درسته به نكته ي مهمي اشاره كردي خيلي ممنون :11:
نقل قول:
پارسال هم انگلیسی رو انتخاب کردم...فقط یه اشتباه کوچیک تو انتخاب رشته کردم که باعث شد اینجا قبول شم...فرانسه الزهرا انتخاب چهاردهمم بود و ادبیات انگلیسی تربیت معلم تهران(که دانشگاهش تو کرجه)انتخاب 15 .وقتی کارنامه نهایی اومد دیدم ادبیات انگلیسی رو هم قبول شدم...رفتم سنجش درخواست دادم که برم انتخاب بعدیم ولی نشد...حالا گذشته دیگه !!!پارسال رتبم 2100 شد اخه هیچی نخونده بودم...امسال به امید خدا تصمیم دارم زیر 500 بشم. میگم بیاین هر کی یه برنامه ریزی بکنه بعد بذاره اینجا بهد هر کدومش بهتر بود همه از روی اون درس بخونیم.از 1 بهمن هم شروع کنیم...ایشالا هممون بهترین رتبه ها رو میاریم موافقین؟؟؟:20:
راستی شما الان داری چه رشته ای و کدوم دانشگاه میخونی؟بقیه چی؟فارغ التحصیل؟پیش دانشگاهی؟دانشجو؟
دوستان منم می خوام زبان بخونم ولی تو عربی مشکل دارم بقیه درسام خوبه!!!!!!!!
به نظرتون من که عربی نهایی گرفتم 14 میتونم به شماها برسم؟
نقل قول:
اره مطمئن باش میتونی .تازه فکر کردی عربی من خیلی خوبه؟فکر کنم سال اولته که کنکور میدی.وقتی کنکور بدی میفهمی که کنکور هیچ ربطی به معدل نداره :46:از الان هم اگه شروع کنی مطمئن باش بهترین رتبه رو میاری :10:فقط باید بخوای و مطمئن باشی که میتونی بهش برسی :27:
اوکی
من حودودا هفته ای 40 تا 50 می خونم دانش اموزم تو نمونه بودم بخاطا ساله اخر رفتم غیرانتفاعی تا راحت باشم
راستش gf داره واسه زبان می خونه:40::11:
منم زبانم در حد توپه !!(خودستایی)هری پاتر اخری رو eng خوندم:20:
حالا اگه از رشته های زبان فاغ التحصیل بشی کار و درامد براش هست
کلا بدرد میخوره یا فقط باید کسی بره تو رشته هاش که عشق زبان باشه...