مشكل ديوايس براي TotalMedia در ويندوز سون
نقل قول:
فایل های ضبط شده ش رو فقط خود برنامه تو بخش Recorded TV بری پخش میکنه ( توتال مدیا ) .
درکل اینجوری که من شنیدم ، همه دستگاه های پخش ، فقط میتونن فایل های ضبط شده ی خودشون رو پخش کنن ( البته اگه انجمن رو یکم بگردی فکر کنم تاپیکی راجع به حل این مشکل هست ).
اینم کا تنظیمش در 10 مرحله که خودم عکس گرفتم و گذاشتم واست :
1-از قسمت Tasks ، Settings رو بزن.
2-تو پنجره باز شده ، روی TV کلیک کن.
3-حالا روی گزینه سومی ، یعنی TV Signal کلیک کن.
4-گزینه دوم Set Up TV Signal رو بزن.
5-کشورت رو ( ایران ) انتخاب کن .
6-کد پستی رو وارد کن ( اینش رو دیگه نمیدونم واسه چی میخواد !!!! )
7- که نیازی واسه توضیح نیست اکسپتش کن :20:
8-روی گزینه Antenna کلیک کن.
9- گزینه No رو بزن .
10- در این مرحله هم برنامه شروع میکنه به جستجوی فایل ها ، که اگه سیگنال آنتن خوب باشه باید 26 تا کانال ( 10 رادیو و 16 تا تلویزیون ) واست بیاره .
موفق باشی ، حالا دیگه راحت میتونی نگاه کنی ، با یه محیط واقعا زیبا !:10:
فقط شاید چون دفعه اولی باشه که برنامه رو باز میکنی ، شاید تنظیماتش تا مرحله 4 فرق کنه !!! من این تنظیمات رو از سیستم الانم گفتم که قبلا تنظیم شده بود !
درضمن بار اول یه چیزی هم از اینترنت دانلود و نصب میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درود
دوستان محترم ، بنده هم دو روز است كه X.Vision PCDVB 3100 تهيه كرده ام و آنرا در ويندوز ايكس پي نصب كردم كه بدون هيچ مشكلي كار كرد.
اما در ويندوز سون ابتدا نرم افزارها را نصب كردم ولي پس از اجراي برنامه TotalMedia 3.5 هنگام انتخاب كشور ايران و يا هر كشور ديگري ارور ميدهد و ميگويد توانائي اجرا شدن را ندارد البته در ديوايس كامپيوتر همه چيز به درستي نصب شده است ولي باز هم برنامه ميگويد توانائي ندارد.
الته با كمك اين دوست كه در مورد Windows Media Center توضيح داده بودند مشكلم حل شد.
ولي چرا نميتوان با TotalMedia 3.5 مشكل را حل كرد؟
لطفاً مرا راهنمائي كنيد، چرا كه براي ضبط برنامه در برنامه Windows Media Center حداقل 10 گيگ فضاي خالي ميخواهد!
با سپاس بيكران
:10:
مشكل ديوايس براي TotalMedia در ويندوز سون
با درود
من يه X.Vision PCDVB 3100 دارم ولي هنوز با ويندوز 7 مشكل دارم
دوست محترم؛ بااين نرم افزاري فرموديد تست كردم ، ديوايس سخت افزارش را نشناخت!
آيا درايور آنرا داريد برايم ارسال كنيد و يا لينك درايور را بدهيد.
البته من با نرم افزارهاي Speed TV Player و BlazeVideo HDTV Player تست كردم كه درايور را شناخت.
اما Speed TV Player كه مدام هنگ ميكند!
و BlazeVideo HDTV Player آخرين ورژنش هم اجازه تنظيمات را ميدهد و پس از آن هنگ ميكند.
در ضمن ضبط برنامه توسط اين دو نرم افزار صورت ميگيرد اما توسط هيچ پليري پخش نميشود جز برنامه خودش!
چه نرم افزاري ميتوان يافت كه خروجي ضبط برنامه اش را بتوان با پلير ديگري پخش نمود و يا تبديل به فرمت ديگري كرد.
ممنون از همگي
:19::19: