عالی این درصد های شما ولی شما چطوری بالامی زنی من تو خونه درصد هام خیلی خوبه ولی سر آزمون افتضاح هست:37:
Printable View
عالی این درصد های شما ولی شما چطوری بالامی زنی من تو خونه درصد هام خیلی خوبه ولی سر آزمون افتضاح هست:37:
آقای HEGOR (بابآ، برتر) منم اولش مثل تو بودم همش کلافه می شدم که چرا آزمونارو توخونه خوب می زنم ولی تو سر جلسه به قول شما افتضاح میزنم.
ریشه شو پیدا کردم (البته ریشه ی هویج نبود چیزی تو مایه های بادام زمینی بود.:18: اگه گیج شدی حق داری بقیشو گوش کن) اگه رشتت تجربی که خیلی راحت می تونی دلیلشو بفهمی اگه هم نیست باز گوش کن چون من راهشو پیدا کردم.
بی حوصلگی نکن من مطلب خیلی مهمی نوشتم اگه به بروبَ چ گزینه 2 اعتماد داری بخون ضرر نمی کنی.
رفتم با دبیر زیست شناسی صحبت کردم (البته پارسال تو بخش هورمون ها) آقای بابازده خدا حفظش کنه خیلی آدمه فهمیده ای است.مشکلم و باهاش در میون گذاشتم :10:
گفت می تونی به راحتی مشکل سر جلسه رو حل کنی گففتم چه جوری :گفت یه شرط اولیه داره اونم اینه که درساتو عالی بخونی بعد از خودت انتظار در سر جلسه رو داشته باشی من گفتم اولی حله چون من خوب درس میخونم .گفت پس گوش کن:
1-عامل اول خواب:
گفت باید شب قبل از امتحان بتونی راحت بخوابی .گفت فورمولش اینه که ساعت زمان خواب تو تنظیم کنی اماچطوری؟
فورمول خواب:ساعت خواب (حداکثر11.15 و حد اقل 10 است)+ 15 دقیقه =زمان خواب عمیق
حالا ازاین به بعد باید حد اقل 6ساعت و حداکثر7.5 بخوابی .هر سیکل کامل خواب شامل 1.5 ساعت می شود.
یعنی حداقل 4 سیکل و حداکثر 5سیکل بخوابی .
مثلا تو ساعت 10.45 دقیقه می خوابی .ببین چطور حسابش می کنم.
15+10.45=11 یعنی ساعت 11 به خواب عمیق می ری.
6+11=5صبح یعنی حداقل خواب مورد نیاز بدنت تا ساعت 5 صبح تامین می شه.
11+7.5=6.30 صبح یعنی بهترین خواب مورد نیاز بدنت تامین میشه.
لازم نیست هر شب یه معادلات دیفرانسیل حل کنی که بابا نگران نباش همینه فقط !!!:19:
2-عامل دوم صبحانه(مهم ترین عامل)
البته قبل از صبحانه شام روز قبله که مهمه :
نباید غذا های چرب ،خیلی شیرین،یا خیلی شورشب قبل ازامتحان مصرف کنی.(کلاً نباید سنگینی کند)
البته خوردن برنج برای شام ایرادی نداره به این شرط که تا ساعت 8.15 شب شام خوردن تمام بشه.
حتماً مسواک بزن قبل از خواب(وا چرا مثل زنا حرف میزنی!!!:13:)
صبحانه کلاً فقط اینارو حق داری که بخوری:
نان(لواش یا بربری،)حق داری بخوری.:(سنگگ ،تافتون، نان روغنی ،نان فانتزی و... ممنوع.:2:)
پنیر و گردو ، عدسی ، پنیرو سبزی یا تخم مرغ بدون زرده حق داری بخوری.
هر گونه غذای چرب وشیرین ممنوع. مربا ،حلوا شکری وکره و چای شیرین ممنوع.
قبل از امتحان هیچ شیرینی حق نداری بخوری.
اگر می تونی باخودت کشمش ببر.
آب خیلی ضروری.حتماً یه بطری کوچک آب پر کن از خونه ببر سرجلسه.
یا می تونی قبل از امتحان 8عدد شکلات کاکائویی بخری و ببری سر جلسه.
3-عامل سوم کنترل خود سر جلسه:
روی نیمکت (تک صندلی)باید استاندار بشینی اصلاً گردن تو خم نکن بد بخت می شی میره پی کارش.
بلکه ورقتو بیا بالا و هر 35 دقیق یکبار حدود30 ثانیه به خودت استراحت بده.
یعنی توآزمون عمومی فقط یک بار حق استراحت داری چون وقت تنگه!!!(مثل این برنامه های تلوزیونی)
و تو آزمون اختصاصی 5 بار حق استراحت داری.
تو هربا استراحت باید حتما گردنتو یه دور کامل بچرخونی حواست باشه اصلاً رگ هاتو نشکونی!!!
چون باعت اختلال در مخچه و بصل النخاع می شود.
حالا وقا خوردن این حله هوله هاست.
وقتی آزمون اختصاصی شد حتماً یک شکلات یاچند تا کشمش بخوری.
بعد از آن نوبت یک قلپ آب است حتماً آب بخور!!!(مواظب باش توگلوت نمونه)!!!
تا آخر آزمون اختصاصی با سلیقه ی خودت تمام مواد غذایی رو باید مصرف کنی.یعنی توهمون 5بار حق استراحتت باید بخشی از اونارو بخوری.
خاطر نشان می شوم که خوردن این مواد هیچ منافاتی با زدن تست ندارد وهنگام خوردن هم می توانی تست بزنی.
-----------------------------------------
ازاینکه خوندی متشکرم. امیدوارم تو دانشگاه ببینمت. برام دعا کن:10::40:
[FONT="Times New Roman"]:13:درسته گزینه 2 بعضی مشکلات داره مثل دیردادن کارنامه یا مثل اون نمایندگی های خولِش ولی انصافاً هم محیط برگزاری آزمون توشهر ما (ارومیه) عآلی و هم گذشته از اینا سوالاتش خیلی استاندارده (سخت نیست) مثل کانون فرهنگی آموزش نیست که سوالاتش غیر منطقی و مضخرفن:18:
چون من پارسال تو کانون بودم و می دیدم که حتی تاحدود50 نفر فقط تو گروه ما مشکل کارنامه داشتن.عجیبه ولی ممکنه !! چطوری؟اینطوری که بعضیا مثلاً درس ریاضی شون اصلاً اصلاح نشده بود وتوکارنامه نوشته بود سفید!!!!:21:ایجور چیزی چطور ممکنه چون دوستم ریاضی و 35% زده بود!!! حالا شما حسابکن اگر فقط و فقط یک نفر درصداش اینطوری باشه کلی تو نمره تراز و رتبه و...اثر می زاره. حالا چه بره چندین نفر:41::19:
یکی از دلایل استاندار بودن سوالاتش اینکه سوالات کنکور تحلیل کردن وشکل تغییر یافته همون سوالات کنکور یا مفهوم همان سوالات راتو آزموناشون به کار می برن.
مثلاً تو درس فیزیک : -(ما هنوز اول نوسان ساده هستیم وخیلی عقبیم) - یعنی من فقط می تونستم سوالات دینامیک و جواب بدم .من یه هفته به آزمون مونده نشستم تمام سوالات کنکور های سالهای گذشته از83 تا 88 ریاضی و فیزیک و علوم تجربی حل کردم تمام نکاتشو در آوردم ویاد گرفتم .توروز آزمون خودم باورم نمی شد تمام سوالات بخش دینامیک رو به جز یک سوال (به خاطر حواس پرتی) حل کردم وبه گزینه درست رسیدم و 3تاسوال هم از فصل 3 زدم(البته اون بخش خودم خوندم هنوز به ما تدریس نشده) فیزیک شدم 45% که تو سهمیه ما درصد خوبی. خاطر نشان کنم که توآزمونای قبلی بیش از 14% نتونسته بودم فیزیک بزنم.
درضمن دینی رو 100% زدم
زیست و 91.11% زدم
شیمی 80% زدم
در این 3 آزمون خیلی چیزا یا گرفتم (علاوه بر مطالب علمی)حضور در سر جلسه .یا اینکه چطوری تاآخر آزمون سر حال باشم خلاصه هر چی بگم کم گفتم!!!:8::22::7::23::24:
به خاطر همین می گم سوالاتش استاندارده.
امان از دست این(ق ل م چ ی) تضعیف روحیه به تمام معنا.:weird::wac::blink::ohno::sad::sad::sad:: sad::sad::sad:
من رشتم ریهضی هست و تست هم از کتاب های کتنون میزنم و هر مبحثی رو سعی میکنم کل سوالاش رو حل کنم(کتاب آبی رو میگم) ولی بازم هم نتونستم در صد خوبی بیارم در ضمن من فازغ التحصیل هستم حالا کارای شما رو انجام میدم امیدوارم درست بشه
ولی من که با 8 خواب هنوز گیجم باید چیکار کنم
این آزمون های غیر حضوری رو کسی تا به حال پاسخبرگش رو فرستاده؟ جوابش اآمده؟
salam bebakhshid english neveshtam chon font farsi nadaram . sorry
adabiat 87
arabi 30
dini 89
english 68
fizik 43
shimi 75
riazi 45
taraz 9200
totbe keshvar 836
man hendese mizanam .
ba ejaze bye
نه تا حالا این کارو نکردم و نمی دونم.به نظر من لازم نیست اصلاً اینارو وارد کنی همین که این تستارو تو خونه کار کنی و بدونی که چقدر بلدی بسه.نقل قول:
نوشته شده توسط HEGOR
حالا چه کارنامه یا پاسخبرگ بدن یا ندن. چون نیازی به دونستن کارنامه غیر حضوری نیست.:46:
-----------------------------------------
ازاینکه خوندی متشکرم. امیدوارم تو دانشگاه ببینمت. برام دعا کن:10::40:
آقا Hegro به قول خودت هر وقت در اوج قدرتی به حباب فکر کن اما من میگم وقتی در حبابی به اوج نگاه گن.
از همین الان نه تو کارت نیار .چون اگه بگی می شه مطمئن باش می شه.
---------------------------------------------------------------------------------------
بندگی کن تا که سلطانت کنند تن را کن تا همه جانت کنند
چو نداری درد درمان هم مخواه درد پیذا کن تا درمانت کنند
بنده ی شیطانی و داری امید که ستایش همچو یزدانت کنند؟
ولی من که با 8 خواب هنوز گیجم باید چیکار کنم
آقا 8ساعت خواب که چه عرض کنم برای بعضی ها 10ساعتم کمه .اما برای بعضی ها که از صبح تا شب جون می کنن و کار می کنن نه برای من و شما که می خوریم و می خوابیم و کمی هم بعضی وقت ها درس می خونیم.!!!!:10::19: