سلام دوست عزيز انجمن هـك گوشي هاي موبايل بريد انجا تايپك هاي هــك كردن گوشي هست بخونيد و انجام بديد :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام دوست عزيز انجمن هـك گوشي هاي موبايل بريد انجا تايپك هاي هــك كردن گوشي هست بخونيد و انجام بديد :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام.
من گوشیم n95 8gig هست.یه مشکلی دارم در مورد برنامه nimbuzz.
وقتی توی قسمت لاگین ایدی و پس nimbuzz م رو وارد میکنم و ok میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و اصلا کانکنت نمیشم.علتش چیه؟در صورتی که با برنامه slick خیلی راحت وصل میشم!!!
ممنون
سلام دوستان من 5800 XP دارم چون صحفه اصلی این گوشی بر خلاف منوی ان با کج کردن گوشی نمی چرخد من با نصب برنامه landscape صحفه اول گوشی را چرخاندم ولی پس از پاک کردن این برنامه باز هم صحفه اول گوشی دوباره می چرخد :41: نمی دونم چرا فایلهای دستوری برنامه پس از حذف برنامه حذف نشدند و داخل کدام پوشه هستند تا به صورت دستی خودم پاکشون کنم؟
5800 XperssMusic
v 50
درود
گوشی من Nokia 5320 Xpress Music است و از دیکشنری Audio Cambridge Advanced Learner's Dictionary ویرایش سوم استفاده می کنم. اما بدبختانه تلفظ لغات بعد از 7 روز دیگر در دسترس نیست و آیکونهای صدا ناپدید می شوند. در چند سایت فارسی و غیر فارسی گفته شده که از نسخه کرک شده MSDict باید استفاده شود که هم این دیکشنری و دیگر دیکشنریهای سایت mobisystem به راحتی و فول کار خواهند کرد، و من هر چند نسخه MSDict 7.1 و 7.2 را از سایتها متفاوتی گرفتم ولی مشکل همچنان باقی است. یک فایل زیپ هم که در همه سایتها برای این مشکل گذاشته شده را نیز دارم که داخل آن 5 کیجن وجود دارد اما آنها هم کمکی نکرد. اگر کسی این دیکشنری صوتی را بدون -- گوشی و با سریال یا نسخه کرک شده خاصی از MSDic استفاده میکند مشکل من را هم حل کند.
آی ام ای گوشی من هست:
355740028002055
با سپاس فراوان:11:
بدرود:40:
دوست عزيز یکبار گوشی رو خاموش روشن کنیـــد ببینید بازم همینجوریــــه ؟نقل قول:
موفق باشيد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من گوشي سوني اريكسون مدل ويواز دارم آيا نرم افزاري مثل ضبط مكالمه - آنتي ويروس و ... نيومده براش
سلام
آيا براي ويواز نرم افزاري اومده مثل ضبط مكالمه و انتي ويروس
با سلام
میشه لطف کنید کد ریجستری برنامه mobile DVD رو بزارید
برنامه اي واسه اجرای نرم افزار های سيمبين روی کامپيوتر نيست ؟
نقل قول:
مشکل تو فقط در یک صورت حل میشه که تاریخ گوشی ات را روی 2011 ببری