واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟نقل قول:
باید حتمی بیای تویه تاپیک بازی هایه Exclusive ؟؟؟
کی میخوای ول کنی؟ :دی
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ... :18: تعلیق شدم :27: )
Printable View
واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟نقل قول:
کی میخوای ول کنی؟ :دی
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ... :18: تعلیق شدم :27: )
نوید جان تو چند تا achievement از این master piece تونستی بگیری ؟
ما 30 تا گرفتیم البت برای achiv نرفته بودیم :31:
والا خودمم دوست داشتم اینجوری بشه ولی نمیتونم بهش پیغام خصوصی بدم.نقل قول:
واقعا مجید بهتر نبود اینو تویه پیغام خصوصی بگی؟
بی تربیت :دینقل قول:
خودت میدونی کی شروع کرده. فقط من پستش رو کمی دیر دیدم !!!
قضیه این بود که از بس حرف الکی زدی بن شدی :دی موضوع دیگه ای نبود برادر :دینقل قول:
اون تاپیکم خیلی جالب بود فکر کنم که دیگه همه غزیش رو بدونن ... ( شب بخوابی صبح بلند شی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعلیق شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
به هر حال دیگه گذشت.
امیدوارم هممون بالاخره بتونیم درست با هم کنار بیایم و احتیاجی به این بحث ها نباشه.
همگی موفق باشید.
من 25 تا گرفتم راستش زياد پيگيرش نشدم ! اون مود Fire Fight خيلي حال ميده پدرام ! من الان دارم حسرت ميخورم كه چرا قبل ازين كه بن بشم بازي نكردم اينو ! تنهايي بازي كردم كلي حال داد !نقل قول:
اره قسمت نشد با هم live بزنیم :31:
راستی چند تا تصویر دیدم گفتم بزارم کسانی که gamer هستن ( خیلی کمه تعدادمون متاسفانه ) ببینن :
نمیدونم دیدن یا نه
این واقعا جالبه
تصویر
leader of videogame industryکه با یک روکش و به اصطلاح theme از یکی از معدود بزرگ بازی های تاریخ ( که مثل 90 درصد دیگه بازی های بزرگ تاریخ exclusive برای console هست ) وزین شده
یکی از دوستان که المان بود میگفت قیمت این روکش حدودا 150 یورو هست که از خود arcade گرونتره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یک مدل دیگش :
اینم زمان معرفی ابر شاهکار تاریخی halo 3 و pack این game :
اینام بدون شرح : :31:
ببینید تورو خدا اونوری ها چه ها که نمیکنن و البت حق هم دارن
اگه اون روکشه اینجا بود من شده بود دزدی کنم تهیش میکردم :31:
اینم یک مقاله با تیتری که حاوی حقیقتی کوبنده و تاریخی در تاریخ بشریت هست :
How Microsoft Created The Biggest Game Launch Of All Time
کد:http://kotaku.com/350921/how-microsoft-created-the-biggest-game-launch-of-all-time
پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
نوید جون صبر بسی سخت است
اینم عکس نویسندگان این ابر اثر :
joseph staten و eric nylund
اینم Martin O'Donnell سازنده موزیک بی نظیر بازی :
من عاشق داشبورد های این چنینی هستم ....این یکی واقعا زیباست...(البته بی طرفانه میگم)
ها فک کنم MGS4 هم یه همچین رکوردهایی رو شکوند...البته باز من بی طرفم ...نقل قول:
پدرام جان بازي كه فروشش تو 1 هفته از فيلم Spider Man 3 ميزنه جلو انتظاري كمتر ازين هم نميشه داشت ازش ! كلا من وقتي به ميزان فروش Reach در همون ساعات اوليه فكر ميكنم مُخم ميتركه . غوغا خواهد كرد
حامد جان شما كلا تو امضات بنويس من بي طرفم كه مجبور نشي تو امضات ذكر كني ! : دي
قشنگه ولی فکر کنم با این دم و تشکیلات روش با تهویه دچار مشکل بشه(مخصوصا اینکه اصولا xbox360 کنسول نسبتا گرمی هست)...نقل قول:
منظور خاصی نداشتم فقط میخواستم بگم برای یک کنسول هیچ چیز همون داشبورد اصلیش که کاملا استاندارد هست ومطمئنا خیلی بیشتر از این داشبوردها روی طراحی فیزیکیش کار شده نمیشه:20: