عجب شما از کجا میدونی پاک کرد رفت ؟:دی
ولی کلا روی پی اس پی یا دی اس خیلی بیشتر حال میده تا توی امولاتور ! .... البته من خودم رو پی اس پی دوستم بازی کردم !
راستی تو پی اس ان مولتی نمیشه زد این رو ؟ ....
Printable View
عجب شما از کجا میدونی پاک کرد رفت ؟:دی
ولی کلا روی پی اس پی یا دی اس خیلی بیشتر حال میده تا توی امولاتور ! .... البته من خودم رو پی اس پی دوستم بازی کردم !
راستی تو پی اس ان مولتی نمیشه زد این رو ؟ ....
من باهاش یه مدت در ارتباط بودمنقل قول:
اتفاقا رو امولاطور یه حال دیگه داره مخصوصا اونجا که میخوای ماشینو استارت بزنی با موس پیچاشو باز میکنی میری فضا............
نه نمیدونم میشه مالتی زد یا نه ولی اگه فهمیدی به ما هم یاد بده
راستی شما تو کدوم قسمت بازی درصد رو میبینی ؟ (اخه من الان کنسول در دستم نیست نمیتونم ببینم کلا میخوام بدونم )
و اینکه رادیو نداره موج رو انتخاب کنی ؟
تو states نوشته چند درصد رفتینقل قول:
رادیو هم داره با psp با فلش سمت چپ میره موج بعدی
اینم چندتا دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
راستی دادا برای مولتی باید یه گزینه داشته باشه توی منو شما دیدی اون رو ؟
و اینکه مولتی فقط 2 نفر هست ! بیشتر نمیشه ! ...
روی پی اس پی هم بخوای بازی بکنی باید پلاگین نصب بشه چون ما فریمور کپی شده داره که فک نکنم پلاگینی اومده باشه که این بازی رو ساپورت بکنه ! ...
راستی یه چک بکن ببین co-op mode داره یا نه ! ... من که جایی ندیدم ولی اگه باشه خیلی توپ میشه !
باشه چک میکنمنقل قول:
خبرش رو بده بهم !!! ... فوریه ممنون ...