این شماره که جواب نمیده!نقل قول:
آقا دمت گرم!نقل قول:
بهش زنگ زدم 40B7000 رو قیمت گرفتم 1859000 تهران رو بدون گارانتی میده 1700000 ساخت مالزی
مرسی از اینکه این شماره ها رو در دسترس عموم قرار دادی
Printable View
این شماره که جواب نمیده!نقل قول:
آقا دمت گرم!نقل قول:
بهش زنگ زدم 40B7000 رو قیمت گرفتم 1859000 تهران رو بدون گارانتی میده 1700000 ساخت مالزی
مرسی از اینکه این شماره ها رو در دسترس عموم قرار دادی
من چند روز پیش بانه بودم 40B7000 فکر کنم 1590000 بود
باز هم به سختی راه و هزار مسئله دیگه نمیرزه . از تهران بگیریم بهتره حالا با گارانتی یا بدونه گارانتی . من شب عید یه الجی 42 از اینجا گرفتم (با گارانتی ) اختلافش با بانه 250 تومان بود 100 تومان خرج خودم بود برم بانه و بیام و توی اون 2 روزی که نبودم هم حداقل 50 تومان کار میکنم میشه 150 به خاطر 100 تومان ارزش نداشت برم بانه , تصمیم گرفتم از همینجا با گارانتی خریدم . :5:
عزيز خسته نباشينقل قول:
به خاطر 150 تومن يه گارانتي دارش رو بگير. LCD هاي سامسونگ كه در حالت عادي هي زرت و زورت خرابن. چه برسه به اينكه به خاطر 100 تومن بري از فروشگاه بانه اي خريد كني. هم به خودت ضرر ميزني كه به بقيه
سلام
میدونم که اینجا جاش نیست ولی می خواستم بدونم تو بانه گوشی هم پیدا میشه ؟مدلهایی مثل i8910 omnia hd وi8000 omnia 2
با سلام به شما نظرتون در مورد ال سي دي 42 مدل lh70 چيه؟قيمتش در بانه چقدره؟
من هم میخواستم برم بانه و همین مدل بگیرم ولی الان اختلاف قیمتش با اینجا 200 تومانه که اصلا ارزش رفتن و خریدن اون هم بدونه گارانتی نداره . من از همینجا گرفتم با سینما خانگی اناهیتا که ست خیلی قشنگی میشهنقل قول:
امکانات خیلی خوبی هم داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينو بگم و...
من امروز زنگ زدم به اون نمايندگي تو جمهوري (كه در پستهاي بالا معرفي شده)... قيمت را 1.220 گفت براي بدون گارانتي و 1.480 گفت براي با گارانتي.
حالا ارزش داره آدم براي 250 هزارتومان گارانتي + هزينه حمل + نصب و خيال راحتي را بگذاره كنارو...... از همه مهمتر ديگه نيازي به شعبده بازي در تست پيكسلها هم وجود نداره....
نقل قول:
هردو سینمای خانگی میدهند ؟
بدونه سینما این قیمته و بستگی داره سینما چی انتخاب کنی که روی این قیمت اضافه میشه.نقل قول: