آقا مهدی عزیز خوشحال میشم نظر شما رو هم در مورد این موضوع بدونم .:11:
Printable View
آقا مهدی عزیز خوشحال میشم نظر شما رو هم در مورد این موضوع بدونم .:11:
دوست عزیز همین تست رو روی یک صفحه مشکی زمانی که نور بک لایت روی 10 هست هم انجام بدین و چراغ رو خاموش کنید.
من تا دو سه روز دیگه همین تست رو با LED یکی از دوستان انجام میدم و اینجا عکسشو براتون میزارم
فعلا اینو داشته باش تا عکسای خودمو بزارم.
من هم آزمایش های که شما فرمودید و دیگر آزمایش ها رو بطور کامل روی tv تست کردم ، منتظر عکس ها هستم آقا مهدی .
دوستان عزیز عید سعید فطر بر شما مبارک باد . :11:
من tv خودمو با یک عکس تست کردم ، بد نیست یه نگاهی بهش بندازید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز این همون تصاویر اول و دومی هست که شما خودتون گرفتین من فقط با بازار Skew فتو شاپ برای اینکه دید بهتری بگیرید سعی کردم دو تا عکس رو در یک محور قراربدم شما رنگهای سمت راست دوتا تصویر رو نگاه کنید و با هم مقایسه کنید.
سلام
درسته آقا مهدی من کاملا قبول دارم که در عکس دوم در سمت راست رنگ آبی کمی کمرنگ تر به نظر میاد ، اما آقا مهدی عزیز به نظر شما عکس دوم با زاویه چند گرفته شده ؟ 20 درجه ؟ 30 یا 50 یا 60 ؟ مطمئنم خودتون حدود زاویه رو فهمیدید ، این عکس تقریبا 30 تا 40 درجه با فرمایش شما تفاوت داره ، که اینرو هم من در پست قبلی دقیقا عرض کردم ، بعد اینکه افت کنتراست در عکس دوم به نظر شما 50 درصد ؟ امیدوارم که نگید در این عکس کنتراست 50 درصد افت داشته .
ممنون .
در مورد اول که به نظر شما من فکر میکنم زاویه چقدر هست من فرض کردم که شما اگر جلوی پنل باشین با توجه به زاویه ای که دو طرف پنل گرفته نسبت به خط صاف که اگر جلوی پنل باشین به وجود میاد در حدود 25 درجه هست حالا دیگه نمیدونم شما چه زاویه ای بودین که اگر 40 درجه فرق داشته باشه به گفته شما میشه 65 درجه که واسه این عکس به هیچ عنوان قابل قبول نیست حالا بازم من نمیدونم شما چه جوری حساب کردین که به این نتیجه رسیدین.
در مورد قسمت دوم حرفتون من تفاوت رو فقط تو تغییر رنگ آبی ندیدم.
چیزایی که من دیدم کم شدن عمق رنگ مشکی سمت چپ پنل کم شدن کنتراست رنگ نارنجی و سبز کدر شدن رنگ سفید سمت راست پنل هست.
این عکسی رو که من اینجا قرار دادم هم مدل پنل شما هست عکس دوم با زاویه 25 درجه گرفته شده به گفته کسی که عکس رو گرفته از نظر موقعیت با عکس خودتون مقایسه کنید.
دوست عزیز قبلا هم بهتون عرض کردم شما با کنتر پنلتون کنتراست پنل رو 50 درصد کم کنید همین طور که مستقیم روبروش ایستادین بعد زمانی که کنتراستش صد هست هم این کارو بکنید نتیجه رو زمانی که کنتراست پنل روی صد هست از زوایای مختلف تست کنید من با LED یکی از دوستان تست کردم به نظر ما افت 50 درصدی کنتراست با حدود 25 درجه زاویه درست بود نظر شمارو نمیدونم ایشالا دفعه بعد که تست کریدم از پنل عکس میگیرم.
اقا مهدی مطمئنی با این روش میشه زاویه را حساب کرد؟! :46:
زاویه رو حساب کرد!!!!؟؟؟؟؟نقل قول:
خوب معلومه که نمیشه حساب کرد دوست عزیز من گفتم با توجه به اون عکسی که پائین گذاشتم و زاویه ای که در اون عکس پنل نسبت به خط افقی فرضی پائین تصویر داره و تشابهش به عکس این دوستمون حدس میزنم که اینطور باشه.
و البته منظورمم این نیست که ایشون اشتباه میکنه یا اشتباه میگه کلا منظورم این هست که شاید ایشون داره زاویه رو طور دیگه ای محاسبه میکنه.
عکسهای من:
من تست رو با یک عکس که رزولوشن 1920 در 1080 داشت انجام دادم با دوربین موبایل 5800 توی اتاق کاملا تاریک.
------------------------------------------------------------------------------
این دوتا عکس زمانی که مستقیم روبروی پنل بودیم یکبار کنتراست پنل روی 100 بود و یکبار روی 50:
-------------------------------------------------------------------------------
مستقیم از روبرو زاویه 0 درجه:
زاویه حدودا 20 درجه:
زاویه حدودا 45 درجه:
زاویه حدودا 75 درجه:
زاویه نزدیک 90 درجه!!: