همون دوپینگ کنم بهتره:31:نقل قول:
Printable View
همون دوپینگ کنم بهتره:31:نقل قول:
چون دیده بودن که من تلاش خودمو کردم مامانم گفت خوبهنقل قول:
بابام ماموریت بود پای تلفن روم نشد بهش بگم گوشی رو دادم مامانم بهش گفت.اونم بیچاره گفته بود شاید قسمتش این بوده ،تلاششو کرده
و فقط شرمندگیش برای من مونده.......................:41::41:
مادر من برام اسفن دود کرد:31:
من داوطلب 89 هستم . شمایی که خودتونو ناموفق می دونید اگر 1 سال به عقب بر می گشتید چه راهو پیش میگرفتید و چند درصد احتمال میدید که اگه اون راهو برای درس پیش میگرفتد الان نتیجه بهتری میگرفتید .
خلاصه این که اگه بخوام سوالمو کلی بپرسم فرق اون داوطلبی که رتبه زیر 100 شده با اونی که 20000 به بالا شده در چیه ( البته حالت کلیشو بگین و مثال برای استثنا هاش نگید مثلا نگید اون 20000 خیلی خونده بود ولی شب قبلش نخوابید !!!! )
شما که سومی هستید ، حتما باید سوم رو تو تعطیلات بخونید . به هیچ وجه تو ساله تحصیلی پیش دانشگاهی فکرتون رو خراب نکنید و معیوس نشید که این فکرها خیلی مخرب هست . تغذیه و خوابتون رو تنظیم کنید ، و به نظر من خیلی خودتون رو درگیر آزمون دادن و کلاس رفتن نکنید که وقته هدر رفته برا اینا خیلی با ارزشه و...نقل قول:
من داوطلب 89 هستم . شمایی که خودتونو ناموفق می دونید اگر 1 سال به عقب بر می گشتید چه راهو پیش میگرفتید و چند درصد احتمال میدید که اگه اون راهو برای درس پیش میگرفتد الان نتیجه بهتری میگرفتید .
خلاصه این که اگه بخوام سوالمو کلی بپرسم فرق اون داوطلبی که رتبه زیر 100 شده با اونی که 20000 به بالا شده در چیه ( البته حالت کلیشو بگین و مثال برای استثنا هاش نگید مثلا نگید اون 20000 خیلی خونده بود ولی شب قبلش نخوابید !!!! )
حالا اشکال نداره آزاد هم هستاا
فکر کنم جای من اینجا خالیه:31:
1- زبان و ادبیات 4
2-زبان عربی -17/3
3- دینی -17/3
4-زبان خارجی 4
5-ریاضیات -4/2
6- فیزیک 14/1
7شیمی 1
توجه: 2 و 3 و 5 درصدام منفی شده حواستون باشه
رتبه کشوری بدون سهمیه : 245869
قبلا این پست تو کارنامه ی کنکوریهای 88 داده بودم ولی فکر کنم جاش اینجاست:27:
چه عجب بلاخره یه قهرمان رکورد ما رو شکوند:20:نقل قول:
خوش اومدی:46:
او كه معلومه كه اوني كه 20000 شده زياد نخونده يا كم خونده!:31:نقل قول:
من رو راست بگم كم خوندم براي كنكور...
البته از اول هم نميخواستم مقلا زير 1000 بشم ولي ديگه حداكثر ميخواستم بين 4000 تا 6000 [نه 16100!!!]بشم كه با توجه به بومي شيراز بودنم راحت تو رشته اي كه ميخوام تو دانشگا شيراز بقبولم!:20:
اما از زمستان به اين طرف يكسري قضايايي پيش اومد كه خيلي هم مفصلن شايد حالا اينجا گفتم اما به هر حال اميد و انگيزه رو ازرز من گرفت...
به علاوه شماها همتون حتما از اول تو شهر خودتون بودين ديگه!نه؟
چه حسي داره كه مثل من متولد شيراز باشين ولي از 6 سالگي تا 16 سالگي توي اروميه و از 16 تا الان توي يزد زندگي كنين!!؟؟:13:جاهاي دور از شهرتون....:41:
تازه ما وقتي ميرفتم سال سوم منتقل شدديم يزد كه يكي از عوامل نبود انگيزه براي من همين بود....:41:
پس توروخدا اين اشتباه منو تكرار نكنين...
به نظر من كل دوران دبيرستانو يه جا برين...
اوه..چه طولاني شد...:18:
میخوام یه چیزی بگم شمارو به امیدوار میکنه. داداش من با رتبه 50000 منطقه 1 الان داره عمران غیرانتفاعی ساری میخونه . یعنی وضعیت خیلی از شما به نظر من خیلی خوبه . اینقد ناامید مباشید