جناب fashion_boy به این سوالا جواب ندادی؟
نقل قول:
Printable View
جناب fashion_boy به این سوالا جواب ندادی؟
نقل قول:
من ECO512 دارم.سایت نیماد متاسفانه بالا نمیاد!ولی اگه میخوای از قیمتها باخبر بشی میتونی به سایت خود شاتل بری.قیمتها سراسری هستن.در مورد تجهیزات مودم هر چی داشته باشی گیر نمیدن و هزینه راه اندازی هم 25000 تومن.نکته مهم اینکه میتونی برای بار اول 10000 تومن تخفیف بگیری!مثلآ اگه بخوای مثل من ECO512 رو 3 ماهه بگیری 41900 میشه 31900!
در نهایت همونطور که قبلآ گفتم:
ببین عزیزم طبق مقررات سازمان ارتباطات رادیویی شما برای داشتن سرویس بالاتر از 128kb/s یا باید نامه از نظام پزشکی یا مهندسی بیاری یا اینکه مشتری حقوقی باشی(به عنوان شرکت)یا اینکه جزو هیآت علمی دانشگاه باشی یا دانشجو که من دانشجو هستم.
اینم تعرفه ها:
اگه سوال دیگه ای هم داشتی در خدمتم...کد:http://shatel.ir/content/view/107/36/lang,fa_IR
سلام به همگی
من سرویسم رو از نیماد گرفتم اما هزینه ی نصب 20000 تومن بود برام...مثل اینکه جدیدا هزینه ی نصب رو کرده 25 تومن
سلام دوست عزیز!نقل قول:
شما کی قرارداد بستید؟تخفیف 10000 تومنی هم بهتون دادند؟
حدود 4 ماهی میشه...بله با کارت طلایی گرفتم...64k گرفتم و الان خیلی خیلی ازش راضیم...کلا تو این 4 ماه فقط 2 بار قطع شده!!!
فکر مي کنم درست منظورم رو متوجه نشديدنقل قول:
ببين من يه ساله که فارغ التحصيل شدم و مدرک ليسانسمو دارم مي گم حالا به منم ECO512 مي دن يا نه ؟ (در مورد شما هم اگه يه سال دو سال ديگه از دانشگاه اومدي بيرون و رفتي سر يه کاري ديگه باهات قرارداد سرعت بالاتر از 128 نمي بندن ؟)
اتفاقآ خوب گرفتم!نه دیگه نمیدن.منم تموم کنم بهم نمیدن دیگه.حتمآ باید یکی از وضعیتهایی که گفتم داشته باشی.قصه نمیخورم حالا خدا بزرگه تا 2 سال دیگه!اصلآ شاید این قانون برداشته شه تا اون موقع و تمام کاربرای بیچاره و فلک زده ما بتونن به اینترنت با سرعتهای بسیار بالاتر هم دسترسی داشته باشن(آرزو بر جوانان عیب نیست!)نقل قول:
این شاتل که حسابی گند زده
همش قطع میشه باید مودم رو روشن خاموش کنم تا درست شه
به پشتیبانی زنگ زدم میگه مال نویز خطه بهش میگم 8 ماه از شرکت دیگه اشتراک میگرفتم اینجور نبود میگه بهرحال مشکل از نویز خط تلفنه
مال منم بعضی وقتا اینجوری میشه ولی خیلی کم.روزی چند بار این مشکل پیش میاد؟نقل قول:
کسی اموزش در این رابطه رو نداره ؟نقل قول: