-
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من یه دوچرخه می خوام بخرم که قیمتش حدود 200 تا 250 تومن و باهاش بشه تو سربالایی و سرازیری تیز رو رفت (البته جاده آسفالتی) و نرم هم باشه چه مارک و مدلی رو پیشنهاد می کنید
خواهشن راهنماییم کنید چون هیچی نمیدونم
تشکر موفق باشید
-
راستش من هم قراره چند روز دیگه برای خودم تهیه کنم و الان هم در حال تحقیق هستم
خوشحال میشم که دوستانی که حرفه ای هستن بیشتر اطلاعات بدن
-
در مورد مارک می تونم بگم:
جاینت جیتان مریدا رالی
من چون کورسی کار می کنم در مورد مدل پیشنهادی ندارم
-
قصد خرید دوچرخه دارم با بوجه 350 تومان
قد 175
وزنم 105
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم دوچرخه داشتم ولی زیاد دوام نیاورد
ممنون میشم دوچرخه ای معرفی کنید که با شرایط من جور در بیاد برای مسیر داخل شهر میخوام فقط آسفالت و هرز گاهی هم به نیت ورزش
اهواز هم زندگی می کنم جای خاصی اگه هست آدرس بدید
-
خرید دوچرخه
با سلام . من میخواستم تا 350 تومن برای دوچرخه هزینه کنم . یعد از گشت و گزار به ویوا مامبا رسیدم. راضیم ازش. حدود 10 کیلو قیافه خوبی داره. ست شیمانو الیویو داره. دوچرخه نرم و راحتیه. :5:
-
العان بهترين دوچرخه واسه داخل شهر چيه؟قيمت اصلا مهم نيست فقط ميخوام يه چيز واقعا سبك باشه و قطعات يدكيش زياد باشه
-
سلام دوستان
از دوستان مطلع می خوام راهنمایی بفرمایید دوچرخه تا حدود 600تومان کراس چه مارک ومدلی پیشنهاد می دهید؟:11:
-
مریدا
[
سلام خدمت همه دوستان ،دوچرخه مارک مریدا که به نظرم تمیز وسالم نگه داشتم ودر ضمن یک طوقه که داخل آن یک موتور برقی کوچک تعبیه شده نیز درکنار طوقه اصلی موجود است یعنی دوچرخه قابلیت برقی شدن هم داردبا سرعت تقریبا 30 کیلومتر در صافی.که درمسافت های طولانی کمک خوبیست . دوچرخه سواران مریدا را می شناسند. تصمیم به فروش دارم در صورت تمایل پیغام بگذارید/.مدل TFS100نوک مدادی جزو رده نیمه حرفه ای مریدا.
-
با سلام
مثله اینکه اصلا عضو فعالی اینجا نیست که باهاش مشاوره کنیم ولی به هرحال سوالمو میپرسم:
تو این لینک و بین دوچرخه های شهری کدوم پیشنهاد میشه؟:
کد:
http://www.fdj.ir/1389/09/fuji2011/
مرسی
-
100 درصد میدونستم که جواب نمیدن
آخه کسی نیست که
ما یه عضو فعال داشیم نمیدونم چی شد