ممنون.
میشه بگین جادوگره چه کارایی انجام میده و چه طوری؟؟؟؟
Printable View
ممنون.
میشه بگین جادوگره چه کارایی انجام میده و چه طوری؟؟؟؟
وقتی جادوگر رو انتخاب کردینقل قول:
روی 1 جسم رایت کلیک رو بگیر بعدش همینجور که پایین نگه داشتی رایت کلیک رو موس رو تکون بده تا اون جسم رو تکون بده.
با لفت کلیک(Left click ) اگه شکل 1 مربع رو بکشی وقتی همینجور لفت کلیک رو نگه داشتی 1 مربه از غیب ظاهر میکنه.
1 کم که جلوتر رفتی اگه 1 خط صاف بکشی 1 پل درست میکنه.
1 کم جلوتر اگه شکل مثلث رو بکشی 1 مثلث معلق تو هوا میکشه.
دوست عزیز اون قابلیتی که میتونی یک نفر را زنده کنی چه جوریه؟
اون شی چه شکلیه؟ و چطوری ازش استفاده کنیم؟
آقا ببخشید این بازی ارزش بازیکردن داره ؟ بعدش چندتا دی وی دی هست ؟ گرافیکش چطوریه ( بگید در حد کدوم بازیه)
600 مگابایت هست.در یک کلام فوق العاده!!!!!!!
یعنی فقط یک سی دی هست :18: اگر گرافیکش خوبه برم بخرمش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميدونم اگه اين DBD رو نداشتم چي كار ميكردم ؟ اين بازي رو متاسفانه تو شهر ما نميوردن كه خوشبختانه برو بچ DBD گذاشتنش توي DVD مجله ي دنياي بازي! تازه مانكي آيلند و تريلر از دو بازي توي امضام هم توش بود !! قبلا هم مشكلاتم با Fallout 3 و Burnout Paradise رو با همين DBD و درايور كارت گرافيكي توش حل كرده بودم . خيلي دمشون گرم ...
الان Trine رو نصب كردم ، برم ببينم بازي كردنش چقدر لذت داره
یه آیتمی هست که مخفیه باید پیداش کنینقل قول:
دوست عزیز اون قابلیتی که میتونی یک نفر را زنده کنی چه جوریه؟
اون شی چه شکلیه؟ و چطوری ازش استفاده کنیم؟
بعد وقتی مثلا جادوگر میمیره و این آیتم رو به جادوگر داده باشی بعد از مردنش اگه دوباره شماره 1 رو بزنی زنده میشه
همونطور كه قبل از بازي كردم انتظار داشتم محشر و بسيار سرگرم كننده ست فقط نميدونم چرا بعضي وقت ها پرشم نميگيره ! يعني تو موقعيت هاي بحراني Space رو ميزنم ولي نميپره و ميوفته پايين .
switch بين شخصيت ها را هم آوردم با چرخ موس ، اينطوري خيلي راحت تر شده چون دم به دم بايد سويچ كنيم .
من مرحله ي 15 هستم ، كلا چند مرحلست ؟
تو اواخر مرحله ي 14 از منو ، گزينه ي بازگشت به اخرين چك پوينت رو زدم نامرد منو برد اول بازي !!!! خيلي باگ مسخره اي بود اعصابم رو هم ريخت بهم .
يه چيز بد ديگش اينه كه خيلي وقت ها من مثلث ميكشم مربع در مياد !! يا اصلا بعضي موقع ها خيلي منظم پل ميكشم اما ظاهر نميشه .
فقط من اين مشكلات رو تو بازي ديدم و ديگه همه چيزش عالي هست .
تو پست قبليم كه هنوز اوايل بازي بودم چون هم W و هم Space رو براي پرش ميزدم نميگرفت كه الان رفع شده اونم به اين خاطر بود كه دستم عادت كرده بود كه W رو هم بزنه !!!!!!!!!!!!!
چرخ موس رو هم واسه ي تعويض اسلحه خود بازي گذاشته كه من اوايل نميدونستم و سويچ كاراكتر ها رو روش گذاشته بودم كه خوشبختانه خود بازي دفعه ي بعد كه اومدم تغيير كليد ها رو لود نكرده بود !!!
كلا دم Frozenbyte گرم .