اخیرا زیاد فوتبال نمیبینم ،ولی بازی آلمان - کرواسی و فرانسه - کرواسی جام جهانی 98 خوب بود
در کل تو اون بازیها کرواسی پدیده ی خوبی بود.
Printable View
اخیرا زیاد فوتبال نمیبینم ،ولی بازی آلمان - کرواسی و فرانسه - کرواسی جام جهانی 98 خوب بود
در کل تو اون بازیها کرواسی پدیده ی خوبی بود.
بابا شما با همون یارای اصلیتون هم اگه تیم بودین جلوی چلسی درست بازی می کردین . اون بازی اگه ابیدال نبود و یا ان داور نبود که شما هم 6 تایی می شدین . در هر حال جام به هیچ وجه حق منچستر و بارسا نبود و حق چلسی بود . گرچه من خودم طرفدار منچسترم .نقل قول:
بعد شما مطمعا باش اگه منچستر هم اون اول بازی که رونالدو ضربه ایستگاهی رو زد و توپ برگشت جلوی پای یکی از مچستری ها رو گل می کرد تا خر بازی همون نتیجه ثابت می موند و حتی شاید با ضد حمله به گل های بیشتری هم دست میافت.
بازی پرسپولیس و سپاهان هم زیبا بود
مخصوصا 96 رویایی ............................
بازی لیورپول - میلان ، فینال جام پاشگاه ها ، سال 2002 ، عاااالی بود ، همون که توش لیورپول نیمه اول سه تا خورد ، نیمه دوم سه تا زد و کار به پنالتی کشید و قهرمان شد.
دوست عزیز اون که سال 2005 بود:18:نقل قول:
تایید میشه!نقل قول:
بازی نیمه نهایی جام ملت های اروپا 2008
بازي استقلال - مس سرچشمه !!!!
از شوخي كه بگذريم بازي ليورپول - چلسي كه 4-4 شدن فوق العاده بود بطوريكه گزارشگر برنامه هم قاطي كرده بود !!!
بازی قشنگ که زیاد بوده ! از لیگ ایران میتونم بازی استقلال پرسپولیس رو بگم که استقلال دقیقه ی 93 با گل پیروز قربانی پرسپولیس رو برد ! :31:( حالا پرسپولیسیا میگن بهترین بازی لیگ برد شش صفر استقلال پرسپولیس بود :2: )
بازی های خارجی هم که زیاد بوده ! اخرین بازی قشنگ همین بازی چلسی لیورپول بود که 4-4 شد ( کلا بازی های چلسی لیورپول قشنگ هستن ! :27: )
من بهترین بازی هایی که دیدم بازی چلسی - منچستر فصل قبل در لیگ انگلیس بود که چلسی چنبره زده بود رو دروازه منچستر ای حال می کردم این رونالدو توپ گیرش نمیومد می خواست گریه کنه :دی
بازی چلسی منچستر توی فینال لیگ قهرمانان هم چون داور جام و داد به منچستر خیلی اعصابم داغون شد می خواستم داورو بکشم ولی در کل بازی هیجان انگیزی بود
یه نکته : چرا همش حق چلسی و توی لیگ قهرمانان می خورن؟