وای خدا چه قدر خندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی داره از عدل خدا حرف می زنه؟
آقای نسبتا محترم شما این جوابا رو از بنده داشته باش بعد اگه مشکلی پیش اومد و حرفی داشتی تو pm می تونی بگی!
نقل قول:
اين متن شما تحريك كننده و به نظر من ضد دينه . و طبق قوانين مافيا جايز نيست ...
ونوس اون متنو نذاشته بود که آقایون بیان نظرشونو در موردش بگن که شما نظر دادی.
جناب مافیا هم خودش حداقل هر چند روز یه بار به این جا سر می زنه و اگه مشکلی وجود داشته باشه خودشون رفعش می کنن. شما نمی خواد خیلی خودتو ناراحت کنی
نقل قول:
هي ميگي براي تساوي حقوق !!!!!!!!!!!! و داري مثل اين زناي فمنيست دم از تساوي حقوق ميزني در صورتي كه خدا عادله و لازمه عدل تساوي حقوق نيست .
اگه ونوس از تساوی حقوق حرف زد به خاطر اینه که یه قانونه ! حالا می گذریم از اینکه تو جامعه ی ما آقایونی امثال شما این قوانینو با بهانه ی اینکه مال تفکر فمنیستیه زیر پا می ذارن!
اتفاقا لازمه عدل خدا تساوی حقوقه برای خانوما و آقایون.
نقل قول:
با اين طرز برخورد شما پسين فردا بايد يك پست هم شاهد اين باشيم كه زنها هم حق دارن چهار تا شوهر همزمان داشته باشن .
اگه یه آقا توی زندگی زناشویی با همسرش به خودش این اجازه رو بده که با خانومای دیگه هم رابطه داشته باشه ( منظورم رابطه ای غیر از رابطه ی کاریه ) همسرش هم کاملا آزاده که حتی اگه دوست داشت همزمان با زندگی پیش همسر اولش ازدواج مجدد هم داشته باشه! دلیلی نداره که آقایون فکر کنن این حقو دارن و خانوما ندارن.
نقل قول:
نخیر ظاهرا شما قسمتایی از حرفام رو که دوست داشتی منتقل کردی .
من که هیچ سانسوری تو حرفاتنو از طرف ونوس جون ندیم!
نقل قول:
خدای عادل لزوم عدالتش این نیست که به همه حقوق مساوی بده ... شما داری مسائل رو قاطی میکنی
اونی که قاطی کرده شمایی دوست عزیز. بازم می گم لازمه ی عدل خدا قرار دادن حقوق مساوی برای خانوما و آقایونه . منتاها شما تعبیرت از حقوق مساوی خیلی پرته آقای نسبتا محترم !
نقل قول:
شما میخای برای زن هم اندازه مرد و برعکس حقوق مساوی در نظر بگیری
دقیقا
نقل قول:
تفاوتهای جسمی و روحی مرد و زن به حقوق مساوی اونها ختم نمیشه
حقوق اجتماعی و قانونی افراد اصلا ربطی به تفاوت های جسمی و روحیشون نداره!مثل اینه که بگید تو یه اداه خانوما باید کمتر از آقایون مزد بگیرن. بدون توجه به این چه کاری انجام می دن و فقط به خاطر اینکه خانوم هستن !
نقل قول:
شما فکر کن خدا شیر و گریه رو آفرید . این وسط شما میگی چون شیر روزانه 10 کیلو گوشت میخوره خدا باید به کربه هم ده کیلو گوشت بده !
یه استدل کاملا غیر منتطقی. استدلالتون مثله این می مونه که بگیم چون دوخط موازی همدیگه رو قطع نمی کنن دوخط عمود بر هم وجود نداره!
نقل قول:
دین یعنی حرف خدا و شما داری علنا به خدا تهمت میزنی
خدا هم چیزی جز حقوق مساوی برای آقایون و خانوما تو صحبتاش نگقته.
نقل قول:
این رو بدون ونوس خانم دین اسلام دین عدله و اینکه گفتی قوانین ظالمانه خیلی گستاخانه و بی شرمانه خدای عادل رو ظالم معرفی کردی من ازت نمیگذرم
در نهایت فقط می تونم بگم که بهتون پیشنهاد می کنم به جای نعصب کورکورانه یه کم مطالعه کنید.
از همه ی دوستای گلم به خاطر اینکه یه کم لحنم تند بود عذر می خوام
:blush: یه خواهشم ازتون اشتم اگه می شه یه کاریش کن از این ونوس ما بگذر آخه گناه داره
راستی ونوس جون به نظرم اگه تاپیکی برای ادامه ی این بحث ایجاد نشه بهتره چون بر خلافه قوانینه عزیزم.