نقل قول:
متشكرم انشا الله كه تو گير نكني.
Printable View
نقل قول:
متشكرم انشا الله كه تو گير نكني.
با لگد هم میشه در باز کرد ؟!
خواهش میکنم .نقل قول:
پس سیوت کو ؟
فقط خواهشا توی RapidSHare آپلود نکن که نمیتونم دانلود کنم .
شوخی می کنی ؟!نقل قول:
اگه لگدو بلد نیستی چطوری به اونجا رسیدی؟ (اول بازی که بیلی رو بالاسر جسد اون دو نفر دیدی و برای اولین بار تعقیبش کردی مگه با لگد در کلبه رو باز نکردی و رفتی دنبال بیلی ؟!)
لگد = C
نقل قول:
آخ راست گفتي پاك گيج شده بودم دمت گرم پسر گل كاشتي خيلي خيلي ازت به خاطر اين راهنمايي متشكرم
ده روزي ميشد كه الافم كرده بود بازم ممنون و ....................
خواهش میکنم.نقل قول:
ولی عجیب بود که لگدو نمی دونستیا ! :46:
دوستان من اون مرحله ای که میری پیش سوزی گیر کردم .
از پنجره وقتی میپری بیرون و باید به صورت مخفی بری نمیشه . منو میبینند و با تیر میکشند !
راستی یه سئوال :
Loading مال من خیلی طول میکشه . خواستم ببینم مال همه اینطوریه یا فقط مال من اینطوریه ؟
سیستم من رو هم بیشتر دوستان میدونند .
اول که میپری بیرون باید Ctrl رو نگه داری که بشینه.نقل قول:
بعد بری دست چپ تا برسی به پشت جعبه ها . اونوقت یه دمو نشون می ده که یه مرده میاد روی ایوونه بالای سرت حرف میزنه.
بعد رو به روت یه سری کلبه میبینی. از سمت راست دیدت میگری میری پشت کلبه ها . یکم جلوتر به یه پرچین میرسی که چندتا جعبه جلوش گذاشتن تا شما بتونی از پرچین رد بشی.
از پرچین که رد شدی به بین دو کلبه بعدی که رسیدی از بینشون رد می شی و به طرف کوچه میری.
صبر می کنی تا همه پشتشون به شما بشه بعد می ری اون طرف کوچه بین دوتا کلبه و بعد راه تو ادامه میدی.
تو همه ی این مراحل باید Ctrl رو نگه داری که دیده نشی.هر جا هم بوته دیدی باید بری وسطش تا مخفی بشی.
از اونجا به بعدش آسونه.
من کامپیوترم خرابه.الان دارم با کامپیوتر داداشم کار میکنم.اگه کامپیوتر خودم بود براتون عکس می ذاشتم.
اگه متوجه نشدی عکس بذار از رو عکس توضیح بدم ! :10:
در مورد لودش مال منم همینطوره.
7300gs
1gb Ram
P4 3ghz
ببخشيد دوستان من توي اين مرحله گير كردم :
وقتي ميرسي به اونجا خودش يه توضيحي مينويسه كه بايد از طناب استفاده كني و طناب رو بندازي دور شاخه ي درخت . ولي متاسفانه من طنابي ندارم كه بخوام چنين كاري بكنم .
اينطوري كه خيلي بده . آدم يه جاي بازي كه گير كنه ديگه با اين Loading ها اعصاب آدم ميريزه به هم .نقل قول:
اول که میپری بیرون باید Ctrl رو نگه داری که بشینه.
بعد بری دست چپ تا برسی به پشت جعبه ها . اونوقت یه دمو نشون می ده که یه مرده میاد روی ایوونه بالای سرت حرف میزنه.
بعد رو به روت یه سری کلبه میبینی. از سمت راست دیدت میگری میری پشت کلبه ها . یکم جلوتر به یه پرچین میرسی که چندتا جعبه جلوش گذاشتن تا شما بتونی از پرچین رد بشی.
از پرچین که رد شدی به بین دو کلبه بعدی که رسیدی از بینشون رد می شی و به طرف کوچه میری.
صبر می کنی تا همه پشتشون به شما بشه بعد می ری اون طرف کوچه بین دوتا کلبه و بعد راه تو ادامه میدی.
تو همه ی این مراحل باید Ctrl رو نگه داری که دیده نشی.هر جا هم بوته دیدی باید بری وسطش تا مخفی بشی.
از اونجا به بعدش آسونه.
من کامپیوترم خرابه.الان دارم با کامپیوتر داداشم کار میکنم.اگه کامپیوتر خودم بود براتون عکس می ذاشتم.
اگه متوجه نشدی عکس بذار از رو عکس توضیح بدم !
در مورد لودش مال منم همینطوره.
7300gs
1gb Ram
P4 3ghz
لود فقط وقتی طولانیه که میخواد واسه اولین بار یه مرحله رو لود کنه.نقل قول:
اما وقتی می خوای save چند دقیقه پیشتو باز کنی که دیگه زیاد طول نمی کشه !
باهال بود......حالی بردیم