مشخصاً Fallout 3 بهتره، نقد های این دو بازی هم از نشریات و سایت های مختلف این حرف رو تائید میکنه کلا بازی مثل Stalker، بازیه که میشه هر سال یه نسخه ازش ساخت و بیرون داد ولی پروژه ای به عظمت و بزرگی Fallout 3 نیاز به 2-3 سال کار داره حداقل اصلا اندازه این دو بازی چه از نظر داستانی چه GamePlay چه گرافیک و فیزیک قابل مقایسه نیست (البته نسخه های حاضر رو میگم) بازهم شما این دو بازی رو جفتش رو بازی کردی ولی حالا چرا نظرت اینجوریه نمیدونم ولی دوستان دیگه ای که Fallout 3 رو بازی کرده باشن Stalker هم همینطور کاملا متوجه میشن Fallout3 چیز دگریست من طرفداری هیچکدوم رو نمیکنم ولی واقعا فرقشون زیاده، تو Fallout3 تازه وقتی تمام مراحل بازی رو میری دوست داری بشینی بازی کنی و بشدت داستان بازی و نحوه بازی گیرا و جذب کنندست به نظر من بدترین چیز در Fallout همین کوتاه بودن داستان بازی بود؛ ولی Stalker برای خیلیا دقیقا برعکس بعد از مدتی بازی خسته کننده و تا حدی یکنواخت میشه؛ برای من که اینطوری بود. با این حال هدف من مقایسه این دو بازی نبود اصلا فقط گفتم Stalker برای اینکه به اندازه Fallout بازی موفقی بشه خوبه از ّfallout 3 ایده برداری کنه.