میگم الکس جان این آپدیت هایی که گزاشتی چیزی هم باز کردند؟!
Printable View
میگم الکس جان این آپدیت هایی که گزاشتی چیزی هم باز کردند؟!
آرو
تو گروه یه تعدادیش رو اعلام کردم
اونی که میخواستی رو باز میکنه انگار.
همممممم
.الا از شانسمون الان این دفه که ویندوز رو ریختم و ----dream رو نصب کردم پاک قاط زده
hotbird و nile رو روی یه LNB میشناسه@!@!
نمیدونم چشه
با این اوصاف فعلا عرب ها رو گزاشتم!
تورو خدا می بینی مردمی که کشور های دنیا باید بیان برنامه هاشو ببین رفتن برنامه های این عربای ... رو میبینن.(من منظورم توهین به شما نبود منظورم اینکه ببین چه بلایی سر ما آوردن):19:نقل قول:
حیف که من بنا به مشکلاتی نمیتونم ماهواره تهیه کنم وگر نه پدر شبکه ها رو در میاوردم ! (از بس که شب روز نگاه میکردم !!)
مطمنم اگه تهیه کنی سالی یک بار هم روشن نمیکنینقل قول:
خیلی ها عقیده تو بودن از جمله خود من
اونوقت الان با داشتن 3 تا جهت و dish شاید روزی نیم ساعت هم نگاه نکنم
ویرایش شد ....
منم همین طور سه جهت دارم ولی زیاد تماشاشون نمیکنم حال نمیده
من یه سایت به شما دوستان پیشنهاد میکنم که با اون میتونید کلید ها و سافتکم های روزانه رو بگیرد و به ----- تزریق کنید
کد:www.----upload.com
مرسی برادرنقل قول:
تورو خدا می بینی مردمی که کشور های دنیا باید بیان برنامه هاشو ببین رفتن برنامه های این عربای ... رو میبینن.(من منظورم توهین به شما نبود منظورم اینکه ببین چه بلایی سر ما آوردن) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی واقعا انتظار داری مردم دنیا بیان مثلا سریال هامون یا مثلا اخراجی ها رو ببینن؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بحث رو زیادی شخصی دارید میکنید
لطفا روال تاپیک رو ادامه بدید تا تاپیک پا بر جا بمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]