-
هارپ یک پروژه تحقیقاتی است که در ظاهر برای بررسی و تحقيق درباره لایه ی آیونوسفیر (Ionosphere) و مطالعات معادن زير زمينی (با استفاده از امواج راديويی ELF/ULF/VLF) تاسيس شده است. ولی در واقع "پروژه ای با تکنولوژی جنگ ستارگارن" به منظور کامل کردن یک سلاح جدید پايه گذاری گرديده است.( جنگ هايی که از امواج "راديويی"، "ليزر" و "نيروی مغناطيس" برای صدمه به نيروی مقابل استفاده کند به جنگ ستارگان معروف است و اين اسم را از فيلم Star War گرفته اند)
-
-
هارپ
به نظر شما هایپی حقیقت داره
این قدر من درموردش فهمیدم به طور خلاصه سلاحی هست که آمریکا ساختش و از بالای آتمسفر روی لایه های زمین اثر میزاره و سبب زلزله و خشکسالی و سیل ها میشه
رسانه های داخلی که فقط تکذیبش میکنن و مهندسین و دکترای ایرانی هم میگن امکان نداره
ولی مثل اینکه خیلی از سایت ها ورسانه های معتبر در سطح دنیا اونو قبول دارن
جایی از سایتم ندیدم این مطلب عنوان بشه لطفا دوستان اطلاعاتشونو در خدمتمون بزارن و مخصوصا اگر از دانشمند و شخصیت مهمی باشه
-
-
هایپی نه هارپ.
HAARP.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته حالا وجود نداره؟
این عکسش.
در وجود یا عدم وجودش که بحثی نیست. قطعا وجود داره.
هارپ یه پروژه است، نه یه سلاح مخوف. هنوز مدارکی که ثابت کنه فلان عوامل طبیعی، دلیلش هارپ بوده وجود نداره. هرچند که ممکنه واقعا بشه استفاده نظامی کرد، ولی چون مدارکی ازش نیست (از نظر علمی هم ایراداتی بهش وارده) پروژه در نظر میگیرند نه سلاح.
من صداش رو هم شنیدم. مخوف به نظر میاد:18:.
سایت رسمی پروژه هارپ
کد:
http://www.haarp.alaska.edu/
-
خوب که چی ، به چه دردی میخوره این هارپ ؟
-
میتونن باهاش تو رو غیب کنن:31:. شوخی کردم:10:.
هارپ یه پروژه هست که امواج رو میفرستن هوا به لایه اوزون برخورد میکنه منعکس میشه هرجایی که بخوره اون امواج منعکس شده، اونجا رو نابود میکنه.
اینجا رو بخون.
کد:
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%BE
-
چی سوتی دادم ها :31:
همون هارپ درسته
-
زحمت انتقال و ادغام تاپیک رو یکی از دوستان کشید. متشکریم.
-
سلام، ممنون و خسته نباشید.
من قبلا کلی مقاله جمع کردم. هم فارسی هم انگلیسی.
طبق تحقیقات من اول روس ها به این تکنولوژی دست پیدا کردن،بعد ایالتی ها. تجهیزات پایگاه Sura رو شنیدین دیگه. نه؟