مرسی مرسی مرسی خیلی مرسی ! حالا من خودم هی سر می زنم برا مسابقه ولی اگه توام تونستی وقتی مسابقه شروع شد یه خبری به منم بده عزیزم بازم مرسی :40:نقل قول:
خواهش میکنم ...
مسابقه ی بعدی هم همین روزا برگزار میشه ..بازم میگم نظر مدیران هستش
Printable View
مرسی مرسی مرسی خیلی مرسی ! حالا من خودم هی سر می زنم برا مسابقه ولی اگه توام تونستی وقتی مسابقه شروع شد یه خبری به منم بده عزیزم بازم مرسی :40:نقل قول:
خواهش میکنم ...
مسابقه ی بعدی هم همین روزا برگزار میشه ..بازم میگم نظر مدیران هستش
خوب بچه ها امتحان من شنبه تموم میشه...میگم از همین شنبه مسابقات رو شروع کنیم..چطوریه؟؟؟اگه موافقید بگیم امین و هادی مسابقه رو راه بندازن....
حالا از الان به بعد در مورد زمان مسابقه هم یه نظری بدید...
نظر من 10 روزه.....
منم موافقم
زمانم 10 روز خوبه
خوب پس ما نمیرسیم به مسابقه چون امتحانای من 20ام میتمومه
اصلا بابک جون نباشه من مسابقه نمیدم
مسابقه نمیدیم تا بابک بیاد...
بابک :19: بابک :19: بابک :19:
مسابقه وقتی برگزار میشه که همه بتونن شرکت کنن اینطوری تعداد افراد هم بیشتر میشه....:20: :46:
منم راه میدید تو مسابقتون !
بعده عمری جرات دادم به خودم و دوباره مایا رو نصب کردم ، یه حسه غریبی نصبت به محیط نرم افزار داشتم ! جدی ها چند ماهی میشه سراغش نرفتم .
خوب موضوع مسابقه رو یه جوری اعلام کنید که تمرکز رو مدلینگ باشه . خودتون می دونید من تکسچر و رندرم افتضاحه ، درست بشو هم نیست :(
بچه ها من از 20 ام می تونم بیام .............. اگه میشه از 20 ام به بعد بذارین ..................
یا خدا...20 ام؟؟؟؟مگه چندتا درس دارین؟؟؟
میبینم که حسین هم بالاخره اومد و انجمن و منورمون کرد...عزیز دل نمیومدی هم من به زور میاوردمت تو مسابقه....نقل قول:
منم راه میدید تو مسابقتون !
بعده عمری جرات دادم به خودم و دوباره مایا رو نصب کردم ، یه حسه غریبی نصبت به محیط نرم افزار داشتم ! جدی ها چند ماهی میشه سراغش نرفتم .
خوب موضوع مسابقه رو یه جوری اعلام کنید که تمرکز رو مدلینگ باشه . خودتون می دونید من تکسچر و رندرم افتضاحه ، درست بشو هم نیست :(
پس آخر موضع چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میگم باید با تخیل خودمون درست کنیم یا هرکی میتونه یه عکس انتخاب کنه و طبق اون درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم میخوام شرکت کنم
من نهایتا تا 20 ام می تونم شرکت کنم . بعدش به امید خدا یه سفر کربلا داریم با دوستان برای اربعین و حد اقل یه هفته نیستم .