[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این واقعی هستش ؟
wow
سلام...نقل قول:
بله واقعي هست اما در صورتي كه چند تا pc با هم بازي كنن و زمين جنگ شما رو به اين صورت پر كنن... البته ميشه تك نفره هم همچين حالتي رو پيش آورد ولي اين طوري خيلي از نيرو هاتون رو خود كامپيوتر به صورت اتوماتيك رهبري مي كنه .... شما بيش از 20 تاگردان رو ( تعدادش دقيقا خاطرم نيست) نميتوني در آن واحد رهبري كني...
موفق باشي :11::11::11:
کلا این جور بازیها فقط عکس هستش تا واقعیت ...
نقل قول:
بله واقعي هست اما در صورتي كه چند تا pc با هم بازي كنن و زمين جنگ شما رو به اين صورت پر كنن... البته ميشه تك نفره هم همچين حالتي رو پيش آورد ولي اين طوري خيلي از نيرو هاتون رو خود كامپيوتر به صورت اتوماتيك رهبري مي كنه .... شما بيش از 20 تاگردان رو ( تعدادش دقيقا خاطرم نيست) نميتوني در آن واحد رهبري كني...
همانطور که دوست عزیزمون گفت باید بصورت Multi Playaer چنین نبردی رو بسازی ولی باید اظافه کنم که در قسمت Multi Player هر بازیکن فقط میتونه یک تیم رو یک بار انتخاب کند و قابلیت انتخاب یک امپراطوری برای چند نفر وجود ندارد.
راستی در رابطه با رهبری تعداد گردان ها اگر تعداد یکی از لشکرهایت بیش از 2500 نفر باشد به طور Randome یکی از لشکرها را به تو واگذار میکند.:46:
اگر جمعیت یک شهر افزایش یابد میتوانید ساختمانها و تجهیزات بیشتری را داشته و بسازید.:20:
یه سوال
توی این بازی میشه مثل aoe : Iii مثلا 8 تا قوم رو توی یه مپ انداخت و به جون هم انداخت ؟ : دی
بله، در قسمت Custume Battle.نقل قول:
هنگامیکه امپراطوری مورد نظرت رو انتخاب میکنی میتوانی تیمهای دیگر را نیز فعال کنی.:31:
تا چند تیم ؟
اونوقت چیجوری با هم میجنگن ؟
من درست یادم نیست ولی تا 4-3 تیم یادم هست که تو گیم نت با بروبچه ها بازی میکردیم که من کارتاژ ورمیداشتم و نیزه دار با فالانژ میچندم دور هم و وسطشون کماندار که یه استراتژی عالیی بود.البته از سواره نظام واسه نیرویی های ضربتی یا کمکی استفاده می کردم چون سرعت عملشون بالاست و خیلی تاثیر گذار بودن.نقل قول:
اول سرور واسه گروهت (تک نفری یا دو نفری) پول قرار میده و ما نیروهامون رو انتخاب می کنیم بعد هم شروع بازی.
در داخل بازی اول استراتژی میچینی بعد که آماده شدین Start battle(درست یادم نیست) رو میزنیم.
:10:
ایشالا اگه عکس کامل امپراتوری parthia که مال خودم بود رو پیدا کنم میزارم ببینیم.