نظر شما چیه ؟ از سهمیه استفاده کنم ؟
من تا 5-6 روز دیگه کنکور تجربی ثبت نام میکنم و تا 5-6 روز دیگه میخوام تصمیمم رو بگیرم این تاپیک چند روز بیشتر باز نیست پس عجله ای برای بستن تاپیک نکنین
پدر من جانباز 76 درصد هست و آزاده هست و 60 ماه جبهه داره . من اگر از سهمیه جانبازی ایشون استفاده کنم فکر میکنم که حتما میتونم از رشته پزشکی قبول بشم . منتها یه مشکلی هست که پدرم این اجازه رو به من نمیده و اصلا راضی نیست که من از این سهمیه استفاده کنم ؛ پدرم فکر میکنه که این کار باعث ضایع شدن حق بقیه میشه :41: در حالی که همه کسایی که سهمیه دارن ازش استفاده میکنن و من هم اصلی ترین دلیل اینکه میخوام پزشک بشم برای شاد کردن پدرم هست و پارسال هم کنکور رو به خاطر مراقبت و نگهداری برای عمل جراحی پدرم از دست دادم .
این ماجرا طوری مشغولم کرده که اصلا نمیتونم درس بخونم :( نمیدونم چیکار کنم ؟ از سهمیه استفاده کنم یا به حرف پدرم گوش کنم که سهمیه باعث ضایع شدن حق کسایی میشه که زحمت کشیدن ؟
در ضمن این نکته رو هم عرض کنم که بدون سهمیه هم میتونم قبول بشم ( زیست و شیمی و فیزیک و زبان و دین و زندگی رو خیلی خوب مسلط هستم ) ولی باز فکر میکنم اگه از سهمیه جانبازی استفاده کنم قبولیم قطعی هست . خودم هم خیلی زحمت میکشم برای درس خوندن و تا الان حدود یک ملیون تومن برای کتاب کمک آموزشی و آزمون آزمایشی خرج کردم . اکه با سهمیه هم قبول بشم باز نمیشه به راحتی گفت که باعث تضییع حق کسی شدم .
با این حال میدونم که اگه باز هم اصرار کنم پدرم ( با اینکه اصلا تو دلش راضی نیست ) تصمیم رو به خودم واگذار میکنه
از اونجایی که خیلی از تصمیم هام در مورد کنکور و .... رو با شما مشورت کرم و با مشورت شما کتاب خریدم ؛ میخوام در این موضوع هم با شما حتی کسایی که کنکوری نیستن مشورت کنم .
نظر شما چیه ؟
باتشکر