پس به نظر شما سامسونگ بهتر ازAOC هست و من کیس رو ببرم اونجا که نمیشه ولی گرافیک انبورد هم به احتمال قوی میکشه
یه مشکل اونم این که ایا T220p به طور کامل HD رو پشتیبانی می کنه
Printable View
پس به نظر شما سامسونگ بهتر ازAOC هست و من کیس رو ببرم اونجا که نمیشه ولی گرافیک انبورد هم به احتمال قوی میکشه
یه مشکل اونم این که ایا T220p به طور کامل HD رو پشتیبانی می کنه
دوستان مشكلي كه ذكر كردم در تمام اين مدل از مانيتور وجود داره.
بعضي از دوستان اشاره كردند كه در ديگر برندها هم اين مشكل وجود دارد ، كه من در دو مدل ال جي (w1952TQ و M228WA) واقعا همچين ايرادي را نديدم.دوستاني كه مانيتور ديگري بجز AOC دارند لطف كنند از پس زمينه مشكي عكسي قرار بدهند تا من وديگر دوستان بتونيم مقايسه درستي انجام دهيم.
البته در تصاوير روشن اين مانيتور واقعا كيفيت خوبي دارد ولي ...
از امير عزيز هم بابت عكسها تشكر ميكنم و در تصاويري كه مشكل وجود دارد توضيحاتي دادم.
البته ممكن است از نظر بعضي دوستان مشكل نباشد اما به نظر من اگر قبل از خريد از مشكل اطلاع داشته باشند بهتر است. من بعلت همين مشكل دستگاه را پس دادم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز شما ميتوني LG مدل m228wa يا m1921a يا m1717a كه داراي تيونر تلويزيون و ورودي av/s-video ميباشد استفاده كني.نقل قول:
دوستان چند تا نکته رو باید یاد آوری کنم، اولا این عکسارو با دوربین موبایل گرفتم که کیفیتش خیلی خوب نیست، دوما اون عکسایی که name گفتن تصویر محوه یا سیاهه دقت کنین که از چه زاویه ای عکسو گرفتم!!! دوربینو رو کیبورد قرار دادم و عکس گرفتم چون یکی از دوستان گفته بود از زاویه پایین عکس بذارم. در ضمن این بازی کانتر سورسه با رزولوشن 1680*1050 کیفیتش خوبه ایراد از دوربینه چون از صحنه های تاریک با iso ی بالا عکس میگیره که کیفیت عکس خیلی میاد پایین! اگه واقعا میخاین این مانیتورو با بقیه مقایسه کنین باید تحت شرایط یکسان کنار هم قرار بگیرن
اینم از سامسونگ T220
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه فضای اطرافش کامل تاریک نیست
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی من تا حالا سه مورد از این مانیتور AOC 2230fm رو برای مشتری خریدم و قبل از تحوبل چند ساعت دقیقا تستش کردم با رنگها و زمینه های تیره و روشن مختلف باید عرض کنم هیچ عیب و ایرادی توش پیدا نکردم و از لحاظ کیفیت رنگها و زاویه دید و شفافی تصویر فوق العاده است در ضمن تصویر این مانیتور از نوع Glare یعنی شفاف و براقه همانند سری G از مانیتورهای سامسونگ. نزدیک به 20هزار تومان انواع کابل مختلف و یک کنترل برای مدیا پلیر روش داره . احتمالا اون سری که دوستمون خریداری کرده اشکال داشته . من حتی اونو توی تاریکی مطلق و روی زمینه مشکی کامل تست کردم اون مشکل سایه رو نداشتن. این مانیتور چون سری اولشه که داره وارد ایران میشه باید مانیتور خوبی باشه البته گذر زمان اینو بهتر نشون میده. به نظر من با توجه به امکانات و ورودی های کامل منجمله HDMI و قیمت مناسب و گارانتی یکساله مادیران انخاب خوبیه.
امير جان اگر امكان داره از aoc با پس زمينه سياه هم يك عكس قرار بده.نقل قول:
ممنون.
با سلام : من میخوام این مانیتور رو برای ایکس باکس 360 بخرم و دوست دارم پولم هدر نره . به نظر شما همین aoc رو بخرم یا lg2252 ؟
دوست عزيز مانيتورهاي lg اون مدلهايي كه ساخت كره و اندونزي هستند مانيتورهاي خوبي در اومده. 2252 دو مدل داره 2252S كه 5 ميلي ثانيه و فقط ورودي آنالوگ داره و مدل 2252TQ كه 2 ميلي ثانيه و DVI هم داره هر دو هم ساخت اندونزي هستند . تنها ايرادي كه ميتونم بهش بگيرم اينه كه زاويه ديدشون كمه و ورودي ديگه اي هم ندارن. براي اين دو مدل زاويه ديد افقي و عمودي170 * 170 نوشته ولي شخصا با تست ديدم كه يه مقدار كمتر از اين حرفاس. مانيتور AOC مخصوصا بالاترين مدلش 2230fm با اينكه زاويه ديدش160 * 170 است به نظر من بهتر و واقعي تر مياد. شما در نظر بگير چه ورودي هايي براي كار با مانيتور نياز داري اتخاب برات راحت تر ميشه. گارانتي هر سه هم كه يكيه.
پست ویرایش شد.