نقل قول:
در آخر هم باید بگم تا می تونستین نه تنها اینجا بلکه تاپیک مشابه یی (تکمیل ظرفیت ) به هم توهین کردین !
یعنی چی تهران ارث باباتون نیس و ...
فکر می کنم تاپیکی که زده شده هدفش یه نظر خواهی بوده ! نه کل کل و ... بین تهرانی و شهرستانی!
نه اینکه بیاین نظرتونو تحمیل کنین به هم دیگه !!
آقایون و خانومای به اصطلاح شهرستانی ! به جایی که تهرانی جماعتو محکوم کنین اگه واقعا از وجود همچین مسئله ای ناراحتین برین یقه کسانی رو بگیرین که این طرحو تصویب کردن و داره تو کشور اجرا میشه نه من و امثال من !
عزیز ، لطفا یه بار دیگه پستهای تاپیکو از اول تا آخرش بخون ! ما داشتیم خیلی منطقی بحث می کردیم و هر کدوم نظرمونو می گفتیم بدون اینکه به همدیگه بی احترامی یا توهین کنیم ! ( حتی خود من و شما هم غیرمستقیم با هم صحبت کردیم و نظرمونو گفتیم ! ) اختلافات و توهین های متقابل دقیقا از پست 30 ام به بعد شروع شد !
من شخصا دوست ندارم این بحثو ادامه بدم چون تو پستهای قبلی نظرمو کامل گفتم ! از تهرانی های عزیز هم عذرخواهی کردم و فقط در جواب اوشون!!! مجبور شدم برخلاف میل خودم ملتو تقسیم بر تهرانی و غیرتهرانی کنم ! تهرانی ها هم مثل تمام شهرهای دیگه برای ما عزیزن و قابل احترام ( البته بعضی هاشون !!! :31: )
در مورد ارث بابا !!! هم من اصلا از این حرف دفاع نمی کنم ولی گلم ، از قدیم و ندیم گفتن جواب سلام علیکه !
لطفا یه کم منطقی باشین و اگه ارث بابارو می بینین حرفهایی که باعث به وجود اومدن این جواب شده رو هم ببینین ! :46:
البته اوشون !!! تو پست بعدی عذرخواهی کردن و به همین خاطر دیگه نمی خوام بحثمو باهاشون ادامه بدم ولی حرفهاشون همون حرفهای قبلی بود ( البته با لحن ملایم تر :31: ) این پست رو هم فقط برای برطرف شدن یه سری از سوء تفاهمات دادم !!
فقط یه نیم نگاه به این پستها بندازین ! ( البته اینا فقط قسمتی از حرفاشونه !!! )
لطفا به ترکیب رنگ عمیقا !!! توجه کنین !
این از سلام : :31:
نقل قول:
یه بچه شهرستانی که نه مشکلات تو رو داشته نه از اول عمرش دود و دم تهران رو خورده بیاد صاف بشینه رو صندلی که حق تو بوده تو دانشگاهی که تو شهر توئه. در واقع مشکلات این شهر رو داوطلبای تهرانی به دوش بکشن ولی خوبیاش مال بچه شهرستانیا باشه.
من که دوره دانشجوییم از دست شهرستانیا خیلی کشیدم.
نقل قول:
ولی جالبه دقیقا شما هم مثل بچه های اون موقع ما که شهرستانی بودن حرف می زنین.
چه طور موقع تصاحب صندلی بچه های تهران که میشه حرفی از حق و حقوق نیست؟! حالا که نوبت به شهرستانی ها می رسه هر کسی حق داره خودش ساعت تعیین کنه
همینه که میگم از مهمون نوازی ما سواستفاده می کردین و می کنین. اینو میگن معرفت بچه تهرون.
در ضمن شما اگه نگران نبودن امیر کبیر و شهید بهشتی تو شهرتون هستین بمونین همونجا و بسازینش.
نقل قول:
چقدر بده حسی که شما یه عمر خوب و بد یه شهر رو به جون خریده باشین بعد یه عده دیگه بدون درک و ملاحظه بیان امکاناتتون رو بگیرن و منت هم رو سرتون بذارن؟!
اینم جواب سلام : :31:
نقل قول:
مگه تهران ارث باباتونه که از مهمون نوازی صحبت می کنین ؟
تهران ارث باباتون نیست
بازم می گم اصلا هدفم از دادن این پست ادامه دادن بحث نیست !
ولی شما خودت انصافا قضاوت کن ، تو این پستا به بچه های به قول خودتون شهرستانی !!! توهین نشده ؟!
اگه نه ، پس چرا بعد از این پستا تاپیک کاملا از جریان خودش منحرف شد ؟!
بچه ها لطفا همین جا این بحثو تمومش کنین ! مرسی :11: