خوب آزمونای آموزش پر ورشو تا اونجا که میدونم از طریق مدرسه باید ثبت نام کردنقل قول:
یعنیییییییییی مجبوریییییی که ثبت نام کنی!
Printable View
خوب آزمونای آموزش پر ورشو تا اونجا که میدونم از طریق مدرسه باید ثبت نام کردنقل قول:
یعنیییییییییی مجبوریییییی که ثبت نام کنی!
ببینین دلیل نمیشه که اون سنجش میره پس از همه آزمونها بهتره!هرکس یه عقیده ای داره.نقل قول:
نظرات شما قابل احترام هست.نقل قول:
سنجش تنها چیزی از قلمچی سرتره سوالهای عمومیش هست نه اختصاصی.نقل قول:
سوالهای اختصاصی که من پارسال میدادم گلابی بود!
من یه سوال دارم؟
اون قسمت قرمز کاملا رد میکنم:
پارسال 3 دوست داشتم که رتبشو زیر 10 هزار بود در آزمون سنجش جامع آخر. که وقتی کنکور دادن از این 3 نفرشو یکیش بالای 10 هزار شد و 2نفر دیگه بالای 20 هزار!!!حالا چجوری تاکیید میکنی؟
تعداد داووطلب حرف اول آخر یک آزمون میزند ولی ممکنه از این 100 هزار سنجش فقط 30 هزارشو درس خون باشن و بقیش تعطیل!خوب از این چه انتظاری دارین؟
بعضی از آزمونهای سنجش خود مدرسه ثبت نام میکنن و بچهای سنجش تو مدرسشون امتحان میدن،من خودم با چشمهای خودم پارسال دیدم که یکی از بچهای مدرسموم در دقایق پایانی آزمون یعنی 15 دقیقه مانده به پایان آزمون یواشکی پاسخنامه را برداشت و تقلب کرد و ربتش شد 2!!
به تعداد داوطلب نگاه نکنین به عملکرد خودتون نگاه کنین...
باز هم میگم که آزمونهای سنجش قلم چی ،گزینه 2و.... سلیقه ای هست....
بله کاملا تایید میکنم حرف اول آخر را درس خوندن میزنه.
مثلا نفر دوم کنکور مهرداد شوکت فقط آزمون جامع آخر قلمچی شرکت کرد پس میشه فهمید که از اول قلمچی نبوده و فکر کنم فقط سنجش جامعش را شرکت کرده.
از این میشه فهمید که هرکس یه عقیده دارد در صورت نیاز ارزیابی خود میتونه یکی از آزمونهای مورد علاقش شرکت کنه.
در کل هدف من این بود که اگر بخواهیم سنجش را در کنار قلمچی مقایسه کنیم تنها چیزی که سنجش از قلمچی سرتر هست سوالهای عمومیش هست و همین و بس.
البته بگم که در بعضی از آزمونهای قلمچیش مخصوصا اختصاصیش اصلا با کیفیت نیست.
پیشنهاد میکنم حواستون به اینها جمع نکنین فقط به درس و آیندتون فکر کنین.
به امید موفقیت همگی.
اگه یکم دقت کنین میبینین که گفتم حرف بقیه س نه بنده :)نقل قول:
پارسال 3 دوست داشتم که رتبشو زیر 10 هزار بود در آزمون سنجش جامع آخر. که وقتی کنکور دادن از این 3 نفرشو یکیش بالای 10 هزار شد و 2نفر دیگه بالای 20 هزار!!!حالا چجوری تاکیید میکنی؟
وگرنه من خودم خیلیارو می شناسم (مث خودم ) که رتبه سراسریشون به مراتب بدتر از سنجش شده...
:)
yesنقل قول:
مگه سنجش اموزش و پرورش با شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش فرق داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره.من از یه دوست عزیزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شنیدم که آزمون آموزش و پرورش میده.من ازش پرسیدم فرق داره با سنجش؟گفت آره.
یعنی یه سنجش داریم یه آموزش!
دوستت راست گفته :d
این سایتشه یه سر بزن :نقل قول:
webreport.ir
سلام دوستان.
لطفا دوستانی که پارسال یا سال های قبل کنکور دادن و در ازمون های کانون یا سنجش شرکت کردن لطفا دلیل انتخابشون رو بگن تا ما هم بتونیم مقایسه کنیم.(همین طور نگید من فلان جا رو قبول دارم و...)
و اما نظر من:
به نظر من (به نقل از یکی از دوستام!)اگه تو هر ازمونی شرکت کردی دیگه باید مطابق با برنامه اون درس بخونی و دیگه به بقیه شرکت های ازمون گیر توجه نکنی.یعنی همه تلاشت رو بزاری برای اون ازمون ها.نمیدونم دوستت یه چیزی بگه تو هم هوس کنی بری فلان شرکت هم ثبت نام کنی خیلی بده.پس ابتدا باید یه شرکت خوب رو انتخاب کنی (دلیل ایجاد این تاپیک!)سپس همه ی تلاشتو بزاری برای اون ازمون.
پس:
با دقت عمل کن و یه شرکت خوب رو انتخاب کن تا سرگردون نشی و در عین حال با تلاش و کوشش فراوان در کنکور موفق بشی.
حرف اخر:
منم با حرف بعضی دوستان که میگن سنجش رو سوالات عمومیش میچرخه شدیدا موافقم.
من پارسال کنکور دادم ، دلایلم رو هم تو چند تا پست قبلی گفتم ولی چون پستو ویرایش کردم ( مورد چهارم سنجش اضافه شد ) ترجیح می دم یه بار دیگه کامل اینجا بذارمش : :46:
نقل قول:
این که فقط تو تهرانهنقل قول:
شهرستان ها که نمی تونن شرکت کنند
یه ازمونه مثل مرآت ..
سلام خدمت تمام دوستان گرامی ..
یه سوال عجیب برای من پیش اومده .
اول بذارید اینو بگم که من خیلی کم میام اینجا چون منم مثل شما کنکوری هستم.
اما از این به بعد شاید بیشتر بیام چون دارم میبینم بچه ها گمراه دارن میشن.
این تاپیک به نظر من اصلا زده نباید میشد.
مگر میشه کانون بهتر سنجش باشه.
بذارید یه چیزو بهتون بگم که شاید خیلیهاتون نشنیدید.(اینو که میخوام بگم چند روز قبل کنکور تو شبکه ی 4 معاون سازمان سنجش داشت میگفت)
ببینید کنکور سوالاشو که همین امسال طرح نمیکنن عزیزان من.از 10 سال پیش شایدم بیشتر سوالاتی در یک کامپیوتر هست که بهش مخزن هم میگن . در اونجا چند متخصص نشسته اند و از بین هزاران سوال حدود 5 سوال جامع که همشون شانس دارند تو کنکور باشن رندوم انتخاب میکنن از اون 5 تا نمونه سوال.یکیشون در میاد.البته اضافه کنم که همین 5 سوالات جامع هم از بین هزاران سوال انتخاب میشن.اینم بگم که من نگفتم که هیچ کدومشون امسال طرح نمیشن ..خیر.بلکه حدود 20-30 سوال مثلا از درس ریاضی رو امسال طرح میکنن بقیشو مخزن...
اینا تمام حرفایی بود که سازمان سنجش میزد..اما اینایی که گفتم چه ربطی به آزمون آزمایشی سنجش داشت ؟؟!
الان میگم.خود معاون سازمان سنجش در ادامه گفت سوالات آزمایشی سنجش هم از همون مخزن برداشت میشن یعنی چی ؟
یعنی اینکه سوالاتی که موفق نمیشن تو کنکور بیان بر حسب رندوم میارنشون تو آزمایشی سنجش.
اگه دقت کرده باشید امسال تو درس فیزیک یک سوال عینا حتی بدون تغییر گزینه و اعداد اومده بود که همون سوال در آزمایشی سنجش سال 81 اومده بود. تو گاج هم هست میتونید برید ببینید سوال مربوط به دینامیک.
یعنی احتمالا حواسشون نبوده که این اتفاق افتاده.
من اینارو گفتم که بفهمید کجای راهید.در ضمن در آخر هم بگم که من تو آزمایشی سنجش شرکت میکنم و میانگین ترازم هم حدود 9500 میشه.اگه سوالی براتون پیش اومد در خدمتم.
مرسی .
همونطوری که مریم جون گفت.نقل قول:
تنها دوست عزیزم هم:40: از طرف مدرسه ثبت نام کرده بود.:46:
تایید میشه.نقل قول:
اینجوری نباشه که تا تیر بگیم سنجش بهتر یا قلم چی بعدشم هیشکی نجنبه.ایها الناس بیدار شین که دیگه وقتی برای کل کل نمونده!