بابا کریتوس کجا اینجوری میپره، پرشاش خیلی غیر طبیعیه، شما فکر کنم ترلیر رو ندیدی که میگی.نقل قول:
Printable View
بابا کریتوس کجا اینجوری میپره، پرشاش خیلی غیر طبیعیه، شما فکر کنم ترلیر رو ندیدی که میگی.نقل قول:
به هر حال مشکل مربوط به نداشتن امکانات موشن کپچر هست که براشون گرون در میاد به خاطر همین مجبورن دستی انیمیشن ها رو بسازن که اینطوری زپرتی میشه !
من اولین بار بازی رو تو نمایشگاه بازی دیدم ، واقعا برای یه بازی ایرانی سطحش خیلی خوبه تازه اونجا دموی قابل بازی رو هم گذاشته بودن
معلومه که اول از همه سعی کردن از عناوین بزرگ این سبک تقلید کنن اما خوبی کارشون اینه که تقلید محض نکردن و سلیقه ی خودشون رو هم تو بازی دخیل کردن
کار های هنری بازی رو هم اکثرش رو سهیل دانش انجام میده که در یک کلام کاراش عالی هست
بازی واقعا بیش از انتظارم بود در حد لالی گا توپپپپپپپ بود برای یه بازی ایرانی !!
فقط یه چیزی روی کمربندش اون فروهر هست ؟ که نماد ایران و ایرانیه ؟؟؟
تریلر که خوب بود به جز 3 مورد
1- پرشهای بازی ,که انگار یارو داشت پرواز میکرد جاذبه در کار نبود
2- شمشیر که میزد به دشمنها انگار نه انگار که شمشیر بهشون خورده
3- بک گراند خیلی کدر و تیره هست اگر از رنگهای روشن استفاده میکردند بهتر بود
ولی موزیک بازی فوق العاده بود
امیدوارم این مشکلات رو تا انتشار بازی حل کنند
حداقل یکی به گوششون برسونه
تایید میشه ! پرش ها یه جور عجیب کار شده رو هوا صاف میرفت به قول دوستمون انگار جاذبه ای وجود نداره ! که این سطح کار رو میاره پایین.نقل قول:
1- پرشهای بازی ,که انگار یارو داشت پرواز میکرد جاذبه در کار نبود
سلامنقل قول:
این تریلر رو نه ندیدم ولی تریلر های قبلی رو که تازه اومده بودن دیدم. نمی دونم اینطوری که همه از پرش ها بد میگن باید خیلی بد باشه. ولی تو اون تریلری که من دیدم. خوب نبود بد هم نبود.
آقا شما چی می گی من خودم با همین چشای خودم رو تو بازار دیدمنقل قول:
بله.اومده آقا.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط *IN* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا جاش نیست ولی چون تاپیک خوابیده اینجا میگم:
25 آذر عصر پهلوانان رونمایی میشه
آقا شما چی می گی من خودم با همین چشای خودم رو تو بازار دیدم
سلام
من امروز رفتم نمایشگاه رسانه ای دیجیتال و از نزدیک با عوامل بازی صحبت کردم . اونا قول دادن که بازی رو دی ماه بدن بیرون . البته یه تریلر تازه از بازی گذاشته بودن که تو تمام بازیهای ایرانی که اونجا بود از همه بیشتر طرفدار داشت و همه بیشتر دمه غرفه ی اونا جمع شده بودند. اونایی هم که از روند بازی اطلاع نداشتن همش سراغ بازی رو میگرفتن و تمایل به خرید داشتن. تو این تریلری که گذاشته بودن خیلی چیزا بهتر شده بود مثلا همون پرش که بهتر شده بود. البته من هم یه اشاره ایی به پرش کردم که یکی از عواملش کفت که ما میدونیم رو این مورد زیاد ایراد گرفتن و اونو تا جایی ممکن درست کردیم و هنوز هم داریم روش کار میکنیم. نوع شمشیر زدن خیلی خوب بود و طبق گفته عوامل اسلحه قابلیت آپگرید داره و همچنین تو ی بازی میتونید کمبو بزنید. تو این مدتی که بازی قراره ریلیز بشه یه چیزایی مثل جادو هم بش اضافه بشه. تیم سازنده یه اعترافم کردن که یه جور الگو سازی از کریتوس هم داشتن. اونا مشکل نداشتن موشن کپچر و طراحی به صورت دستی رو علت جالب نبودن فیزیک حرکات کاراکتر عنوان کردن که یکیش هم همون پرش میشه. در کل بازی جالبی بود بطوری که همون طور که گفتم بیشتر از همه تو نمایشگاه نظر بازدید کننده ها رو به خودش جلب کرده بود.
مشخصاً یکی از بهترین بازیهای ایرانی ساخته شدست، به نظر من که خیلی کار خوبیم کردن از کریتوس کپی زدن، همه میدونن God Of War چه غولیه و خودش یه الگو برای خیلی از بازیها به حساب میاد، همین Dante Inferno هم با تمام عظمت بازی، کپی برداری از God Of War هست ولی کسی بهش ایراد نمیگیره و خودشونم میدونن که هرکاری کنن God Of War نمیشه، شاید از نظر داستانی فقط بتونه قویتر باشه چون پشتیبانه قوی از این نظر داره، ولی تو Game Play و جو و فیزیک نمیشه به God Of War رسید، شاید در نسخههای بعدیش بتونن رقابت کنن.