من همچین چیزی نگفتم، گفتم برای استفاده از DX11 در بازی، باید کارت DX11 بخرید که هنوز نیومده؛ مشخصه بازی با کارت های قدیمی تر هم کار میکنه.نقل قول:
Printable View
من همچین چیزی نگفتم، گفتم برای استفاده از DX11 در بازی، باید کارت DX11 بخرید که هنوز نیومده؛ مشخصه بازی با کارت های قدیمی تر هم کار میکنه.نقل قول:
خب IGN هم اين بازي رو Review كرد و امتياز Impressiveا 8.4 بهش داد .
Presentation :
9.0 - ارتباط و هماهنگي گرم و تقريبا به خوبي Dirt اصلييست .
Graphics :
9.0 - صحنه سازي و چشم اندازهاي آراسته ، برخي ماشين هاي زيبا منظر و مدلينگ آسيب ديدگي كامل ، framerate نيز تقريبا هميشه عاليست .
Sound :
7.5 - فقط صداي اتوموبيل ها خوب است ، موزيك متوسط است ، راننده ها در جريان مسابقات برخي كنايه هاي تكراري و نه چندان دلچسب ول ميكنند .
Gameplay :
8.5 - يك بازي ريسينگ قوي ، اما ريسينگ با truck و buggy زياد مورد توجه قرار گرفته است .
Lasting Appeal :
8.0 - career mode كوتاه است و در عرض 10 ساعت ميتوان آن را برنده شد ، هرچند برنده شدن تمام 100 event به عنوان نفر اول اين زمان را افزايش خواهد داد ، Multiplayer بسيار خوب و سرگرم كننده است .
OVERALL :
8.4
همين بخش [UK] اين سايت هم به هر دو نسخه ي كنسولي 9 از 10 داده .کد:http://xbox360.ign.com/articles/102/1021176p1.html
نسخه ی اول Dirt هم همین امتیاز 8.4 رو گرفته بود.
جالبه
جزو معدود بازی هایی هست که حتی review شده ولی هنوز لینک دانلودش برای 360 نیومده
معمولا 1 هفته قبل می اومد
حالا این بازی که قرار بود 18 شهریور بیاد
بچه ها من دیروز دارکتس 11 رو گیر آوردم. تو بازاره....... پس دیگه باید سر موقع بیادش...
بعنی شهریور ماه......
البته دایرکت ایکس 11 با ویندوز 7 ریلیز شد (همه هم بهتر از من میدونن) ولی خوب مشکل اساسی اینجاس که هنوز سخت افزار Dx11 نیموده ! :11:نقل قول:
يعني GTX295 هم از اين ديركت ايكس 11 پشتيباني نميكنه؟عجيبه.
هیچ کارتی که تا امروز ساخته شده پشتیبانی نمی کنه حتی GTX 295 . عجیب هم نیست! بالاخره سخت افزار و فریم ویر این کارتها طوری ساخته شده که فقط توانایی پشتیبانی از DirectX 10 به پایین رو دارند.نقل قول:
يعني GTX295 هم از اين ديركت ايكس 11 پشتيباني نميكنه؟عجيبه.
از دوستان کنسول باز اگه کسی بازی کرده یه توضیح تقریبا مفصل بده درباره ی بازی لطفا
دوستان امروز جلوی یک مغازه تو شیراز رد شدم دیدم بازی رو گزاشته جلوی ویترین ولی در مغازه بسته بود هر چی وایسادم نیومد میخوام بدونم بازی برای pc اومده
راستی سیستم مورد نیاز هنوز اعلام نشده یعنی با cpu دو هسته ای اجرا میشه