توجه داشته باشید که این نمره ها نظره منه و من روی گرافیک و گستردگی بازی نمره میدم شاید شما به 1بازی از نظر سبک 20 بدید و من روی اون بازی از نضر گرافیک و گستردگی و تنوع 15 بدم........
Printable View
توجه داشته باشید که این نمره ها نظره منه و من روی گرافیک و گستردگی بازی نمره میدم شاید شما به 1بازی از نظر سبک 20 بدید و من روی اون بازی از نضر گرافیک و گستردگی و تنوع 15 بدم........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازی بوروس لی هست که تاچ نیست ولی من حیفم اومد نگذارم چون میشه بازی کرد و مشکلی برای گوشی ها ی تاچ در این بازی به وجود نمی آید. جالبی این بازی تین هست که شما تو 1صفحه افقی بازی می کنید
نمره
گرافیک: 19
تنوع و گستردگی: 18
assasincreed بازی معروفی که کامپیوتری آن پر فروش ترین بازی 2008 شد. بازی کاملا شبیه پرنس پارسی هست ولی تنوع چندین برابر و داستان زیبا
نمره
گرافیک : 18.5
تنوع و گستردگی : 20
Asphalt 4 فکر کنم نیازی به توضیح نیست
نمره
گرافیک:19
گستردگی و تنوع : 19
3dcoster تو این بازی شما بایاد 1 ترن هوایی رو کنترل کنید تا کسایی که توش هستند خوشحال باشند و ترن واژگون نشه.
نمره
گرافیک: 19
گستردگی و تنوع : 17
مرسی از این همه بازیی که گذاشتی!!!نقل قول:
مرسی از توجهت Dampayi عزیز
ولی همه 1 جور سلیقه ندارند ...قبول داری؟
من خودم شخصا از خیلی از این بازی ها خوشم نمیاد دیدی که تعریفی از بعضی هاش نکردم ولی بعضی از دوستای دیگر این بازی ها رو دوست دارند.
در هر حال ممنون
درست می گی هر کی یه سلیقه ای داره!! ولی بعضی بازی ها دیگه خیلی تابلو اند!!
طرح نمره دهی هم خیلی خوب بود!!
ممنون
موفق باشی
این همون بازی شکارچی هست که فکر کنم لینک قبلی خراب بود
نمره:
گرافیک:17
گستردگی:18
بازی دلتا فرس بازیه جنگی هست که خودتون بهتر من می شناسیدش خودم هنوز بلزی نکردم اگه شما بازی کردید لطفا نظرتون رو برای ما هم بنویسید.
tom&jerry pinball اینم تام و جری به صورت پینبال که مثل همون پینبال کامپیوتر هست ولی کارتونی تر و با کیفیت خوب.
گرافیک:18
گستردگی:16