لباساش خيلی عالی شدن...
:)
Printable View
لباساش خيلی عالی شدن...
:)
خیلی عالیه. آفرین...........
ممنون حمید جاننقل قول:
آفرین خیلی خوبه
فقط چینهای روی شلوارش منطقی نیست
قسمتهای بازلباس هم باید اطرافشون بیشتر چین و چروک بخوره
ضمن این که محل دوختها هم باید روش در بیاد
موفق باشی ...
مرسی از راهنماییت
ممنونم برهان جاننقل قول:
لباساش خيلی عالی شدن...
مرسی لطف داری دوست گلمنقل قول:
خیلی عالیه. آفرین...........
کارت عالی شده پرستو جان , ولی چروک های شلوار هنوز خوب نشده.
کارت حرف نداره پرستو جان , لباس هاشو عالی در آوردی.
سلام
من اولین نظرم تو این تاپیکه :31: جالب شده! فقط همونا که دوستان گفتن :31::46: با این تفاوت که اگه ماده خواستی من در خدمتم :10:آره :27::31:
ممنون آرزو جان , چشم روش بیشتر کار میکنم.نقل قول:
کارت عالی شده پرستو جان , ولی چروک های شلوار هنوز خوب نشده.
ممنونم الناز جان لطف دارینقل قول:
کارت حرف نداره پرستو جان , لباس هاشو عالی در آوردی.
مرسی دوست گلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه فکر نکنم نمیخوریمنقل قول:
سلام
من اولین نظرم تو این تاپیکه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جالب شده! فقط همونا که دوستان گفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با این تفاوت که اگه ماده خواستی من در خدمتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ایول ایول...خیلی قشنگ شده... همون طور که بچه ها گفتن...شوار،چروکش جایه کار داره...دنباله ریگشم هستی؟
لباساش عالی شده:33::thumbsup:... من چون هنوز دارم با سرعتی کمتر از سرعت لاک پشتی 3D یاد می گیرم به همین خاطر آماتور آماتورم!!! و به نظرم تا اینجای کار قشنگ کار کردی
ممنونم دوست گلم , فکر نکنم متاسفانه ریگ کردن بلد نیستم.نقل قول:
ایول ایول ایول...خیلی قشنگ شده... همون طور که بچه ها گفتن...شوار،چروکش جایه کار داره...دنباله ریگشم هستی؟
مرسی دوست گلم شما لطف دارین , ایشالا شما هم حرفه ای میشی.نقل قول:
لباساش عالی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :thumbsup:... من چون هنوز دارم با سرعتی کمتر از سرعت لاک پشتی 3D یاد می گیرم به همین خاطر آماتور آماتورم!!! و به نظرم تا اینجای کار قشنگ کار کردی