چرا چندتا داره a1200 a1210 a1600 a1800 zn4 چندتا دیگه هم داشت که قدیمی ترن البته یادم نیست مدلشون چی بود
Printable View
چرا چندتا داره a1200 a1210 a1600 a1800 zn4 چندتا دیگه هم داشت که قدیمی ترن البته یادم نیست مدلشون چی بود
میگم این گوشیهای موتورولا که مثل گوشیهای دیگه نیست که مثلا شرکتش مثل HTC تو تایوان باشه ولی خودش تو چین تولید شه؟
چرا اتفاقا همین جوری هست که میگید. موتورولا مال آمریکا هست ولی اصلا تو ایران نمیتونید گوشی آمریکایی پیدا کنید!
خوب اینجوری مشکلی نداره؟یا بهتره از دبی یا جاهای دیگه اصلش رو گیر بیارم؟
نه این گوشی ها درسته در چین ساخته میوند اما تحت نظارت خود کمپانی عرضه بازار میشوند و از نظر کیفیت با گوشی های اروپایی و امریکایی تفاوتی ندارند
در واقع این روشی برای کاهش قیمت تولید گوشی ها توسط شرکت سازنده هستش که در هر قاره یک یا دو کشور رو برای تولید گوشیهاشون انتخاب میکنه و این مورد شامل تمام برندهای معروف میشه مثل نوکیا و سونی اریکسون و .............. که تماما گوشیهاشون برای اسیا در چین ساخته میشود و اگر گوشی نوکیا با لیبل فنلاند خریداری میکنید میتونم بگم باز در 99 درصد تولید همون چین هستش که بعدا لیبلش عوض میشه
بله. در این مورد که حق با شماست. من هم نمیگم گوشی ها خدایی نکرده تقلبی هستند. فقط میگم در مبدا اصلی ساخته نمیشن. البته گاها برخی از وسایل جانبی به غیر از کشورهای سازنده تو بقیه کشورها پیدا نمیشه. مثلا من دنبال باتری bc70 هستم که متوجه شدم فقط تو آمریکا موجود هست!
در ضمن بعضی از گوشی های موتورولا هستند که روشون نوشته شده made by motorola و اصلا به کشور سازنده اشاره ای نشده. سعی کنید تا جایی که میتونید این گوشی ها رو خریداری نکنید. اون موقع که من دنبال v3x بودم این گوشی ها 20 تومن ارزونتر از بقیه مدل ها فروخته میشدند که یه خورده قضیه مشکوک بود.
سلام
در مورد گوشي ve66 اگه كسي داره اطلاعات بده كيفيت عكسش چقدر از zn5 پايين تره ؟
پخش صداش چطوره ؟
كلا" هر كي اطلاعات واقعي داره بگه ؟ :11:
zn300 چي ؟
با سلام خدمت دوستان
به تازگی یک گوشی K1 خریدم و داشتم از گوشی دیگری بولوتوث میگرفتم که یک دفعه خاموش شد و هر کاری کردم روشن نشد لطفا کمکم کنید ممنونم.؟
سلام
یه سوال داشتم .این برنامه های موتورولا هم مثل نوکیا ساین میخوان برا ی نصب ؟
سلام
من مي خوام U9 بخرم
مي خواستم بدونم تايپ باهاش راحته؟
من الان يه V8 دارم اما چون با كيبردش راحت نيستم مي خوام بفروشمش!
U9 از نظر كيبرد چطوره؟
ممنون