سلام بچه ها:
اینا رو ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟
Nod32 که عالیه!
چرا؟
Printable View
سلام بچه ها:
اینا رو ببینید:
چرا؟
Nod32 که عالیه!
چرا؟
دوست مننقل قول:
لینک اول قدیمی و مربوط به سال 2006 است لینک تست جدید مربوط به سال 2007 و توضیحات مربوط به آن :
لینک دوم ارزشی ندارد و نشان دهنده نظرات و سلایق نویسنده اش است .تست اول اگرچه معتبر و تقریبا از نظر
گستردگی و همه جانبه بودن تک است ولی باز حرف اول و آخر را در انتخاب یک آنتی ویروس سلیقه شخصی و
سازگاری آن با سیستم شخص مصرف کننده است نود 32 یک آنتی ویروس عالی است و اگر درست از آن استفاده کنی
سیستمت را به بهترین نحو محافظت خواهد کرد .اگر از نود 32 راضی و با آن راحت هستی به صرف نتایج این تست و
تستهای مربوطه نیازی به تعویض آن نداری.
سلام
من از COMODO Firewall Pro استفاده میکنم و این فایر وال بهم اجازه نمیده به سایتهائی که آدرسشون https داره برم ( مثلا صفحه ورود جی میل ) و برای رفتن به اونها باید فایر وال رو خاموش کنم !
کسی میدونه چیکار میتونم بکنم که این فایر وال اجازه بده به این سایتها برم ؟
vtn54
ممنون از راهنمایی خوبتون.کسپر همچنان اوله ولی من از دل خوشی ندارم
soooot
یک نصیحت:
این فایروال بیهوده رو پاک کن
سلام ، لطفا دلیلش رو هم بگو :20:نقل قول:
هنوز کسی پیدا نشده که بتونه به سوال من جواب بده ؟ :41:
من در حال حاضر از فايروال خاصي استفاده نمکنم اما برنامه System Mechanic Professional 7 استفاده مي کنم يک فايروال خيلي خيلي خوش دست داره که ازش راضي هستم اما منتظر زون آلارم جديد هم هستم!
تستي نداري که فايروال System Mechanic Professional 7 رو برسي کنه يا اصلا خودت چيزي ازش مي دوني؟
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
سوالاتتان را در تاپیکهای مربوطه مطرح کنید .پست شما به تاپیک مخصوص کاسپرسکی منتقل شد.
این فایروال پدر منو هم در آورد!!نقل قول:
عوضش کردم راحت شدم!!
سلام
من الان 4 ساله که از ZoneAlarm استفاده می کنم با خیلی از سپرواره ها (همون Firewall سابق) کار کردم ولی هیچ کدومشون به پای ZoneAlarm نمی رسند
متاسفانه کمودو جز اعصاب خورد کردن کاری بلد نیست
فقط بلد هی ارتباط اینترنت رو قطع کنه منو بیچاره کرده بود اما الان از ورژن اخر زون الارم استفاده میکنم که هم انتی ویروسش همون کاسپر اسکای هست(زون الارم 7 از موتور کا سپر استفاده میکنه) هم انتی اسپایور عالی داره