سلام در واقع درایو شما پریده.نقل قول:
شما باید با پارتیشن مجیک در ویندوز یا داس با این فضا یه درایو درست کنید/
موفق باشید
Printable View
سلام در واقع درایو شما پریده.نقل قول:
شما باید با پارتیشن مجیک در ویندوز یا داس با این فضا یه درایو درست کنید/
موفق باشید
سلام با folder lock میتونید این کار ها را کنید/نقل قول:
موفق باشید
اطلاعات رو به هیچ وجه نمیتوان برگرداند؟اطلاعات درایو خیلی واسم مهمه!با سیستم ری استوری چطور؟یا برنامه های ریکاوری؟نقل قول:
باتشکر
با اجازه .بدی folder lock اینه که با عوض کردن ویندوز یا با جابه جا کردن اطلاعات به یه سیستم دیگه پسورد اون ریست میشه.یا با اجرای یه فیل اون بازم پسورد رو میتونیم ریست کنیمنقل قول:
باتشکر
سلامنقل قول:
نه دوست من دیگه نمیشه/ متاسفم/
موفق باشید
نقل قول:
ميتونی تا سه بار برگردونی درايور رو نصب کن با هر اسمی سپس با يکی از اين
نرم افزار ها اقدام به ريکاور بکن
Active Partition Recovery 5.3.717 + Crack
orکد:http://rapidshare.com/files/245201145/Active_Partition_Recovery_5.3.717.rar
Rar Pass Code:
wolwarez
Data Recovery Wizard Professional 4.3.6
کد:http://rapidshare.com/files/156216775/wAppz_DataRecovery-WizardPro4.3.rar
با سلام و عرض احترام
ببخشید من از نرم افزار orbit downloader استفاده می کنم
به دلیل عوض کردن ویندوز فوری ویندوز از یک طرف دانلود یک فایل با حجم بالا با این نرم افزار من فایل نا تمام از فایلم رو کپی کردم توی درایو دیگر این فایل از نوع OB! Files هست .
حال سوالم این هست که چطور این فایل رو همانند ، از همان درصد قبلی دانلود کنم ؟
ممنون
یا علی
با سلام و عرض احترام
ببخشید دوستان در آنتی ویروس AVG وقتی آپدیت می کنی کجا می ره فایل های آپدیتش تا از آنها کپی بگیرم تا به هنگام عوض کردن ویندوز دوباره آنها رو کپی کنیم و مجبور به آپ دیت طولانی نباشیم ؟
با تشکر
سلامنقل قول:
در محلی که نصب هست میره/
در ضمن نمیشه یه چنین کاری را کرد/
موفق باشید
با سلام من دو تا ويندوز ايكس پي و ويستا دارم قبلا براي رفتن به حالت safe mode f8 را ميزدم
ولي الان چه قبل از انتخاب ويندوز و چه بعد از ان با زدن f8 گزينه هاي انتخابي نمياد بايد چي كار كنم؟
2-من يه هارد 320 سامسونگ دارم قصد دارم يه هارد 1 ترابايت به اون اضافه كنم ايا با اين كار سرعت كامپيوتر افزايش پيدا ميكنه ؟